- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #226.961
He anladım ben aldım mesajıDeli yasen anladi beni
![]()

Bi sor bakım kuzu oluyosa tohum bulayim bendeBüyür bence dayima sorarım ben yine de o bilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He anladım ben aldım mesajıDeli yasen anladi beni
![]()
Bi sor bakım kuzu oluyosa tohum bulayim bendeBüyür bence dayima sorarım ben yine de o bilir
Ya geçmedi mi daha ama baya da zaman geçti aslındaBacak aynı canım basamıyorum düz yeresebze öğle çok yedim canım birde geç yedim öğle yemeğimi o yuzden akşamda böyle oldu
yarın patlıcan yemegi yapicam kacgundur deli gibi canım cekiyoooo
Canım kas bayağı yırtılmış bildigin. Yine eskisi gibi olması zaman aliyormus. Bende duramiyorumki yerimde. Millet iki hafta yatiyo geciyoYa geçmedi mi daha ama baya da zaman geçti aslında![]()
En sevdiğim rakamTam bişeyler yicektim tartildim 55.5 çıktım vazgeçtim ıhlamur içtim acligimi bastirsin diye![]()
Ya o zaman dinle yat uyu toparla bide doktor a sor onarmasina yardimci şeylerle Beslen geçsinCanım kas bayağı yırtılmış bildigin. Yine eskisi gibi olması zaman aliyormus. Bende duramiyorumki yerimde. Millet iki hafta yatiyo geciyoben çok kalktım yürümeye calistim
ama morluğu geçti düzelmesine az kaldı herhalde
Aksam için bende sevdimEn sevdiğim rakam![]()
Ooo spor a baslamisiz çok güzel inşallah devamı gelir canım birakmazsnKızlar bütün msjları okudum çoklu yanıt yaptım olmadı tekrar basa dönemedim çok güzel sohbet etmişsiniz menülerde güzel
Sabah 11
1 dilim peynir
1 yumurta tereyağın da kavrulmuş
Domates salatalık yeşillik
2 dilim ekmek
Ara
Bir dilim kavun
Bi kase yoğurt çorbası
Bir soda limonlu
Akşam 17 :30
1 tabak Etli taze fasulye
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Ara
3 erik
3 lt su tamam spor da 30 dk yapıldı gece yine yapacam
H hugocuk @Vanillav sizde varı mı spor
İnş cnm ya ama yarım saatin üstüne çıkamıyorum çok yoruluyorumOoo spor a baslamisiz çok güzel inşallah devamı gelir canım birakmazsn
InsAllah canimmmmmm ♡ cikma. InYa o zaman dinle yat uyu toparla bide doktor a sor onarmasina yardimci şeylerle Beslen geçsin
Aksam için bende sevdim
Sabah artık 54 lerde çıkarım inşallahhhh![]()
İlk zamanlar yarım saat yeterli bence sonra 45 dk ya çıkarsan günlük yeterli öyle deli gibi günde 1 Buck 2 saat yapmama gerek tok fazla gelir zaten zorlama kendiniİnş cnm ya ama yarım saatin üstüne çıkamıyorum çok yoruluyorum
Ay hadi inşallah nişan a kadar iyi olInsAllah canimmmmmm ♡ cikma. In
Meyvesuyu ve sebze yemeğe çalışıyorum canım haplarımda var kremlerde geçicek inş canimm![]()
Bende kızdıydimdi@Blacksee55 canım sen pembe gıy ya gorumcene soyle sade abartısız gıysın kızdım ona bak![]()
Ben bugün yedim bende severim patlıcan yemelerini...Bacak aynı canım basamıyorum düz yeresebze öğle çok yedim canım birde geç yedim öğle yemeğimi o yuzden akşamda böyle oldu
yarın patlıcan yemegi yapicam kacgundur deli gibi canım cekiyoooo
Ok kuzum sorayım dönerimHe anladım ben aldım mesajı
Bi sor bakım kuzu oluyosa tohum bulayim bende
Bugün acil biri girdi bende daha fazla beklemek istemedim yarın sabah gelirim dedim tamam dediler canım sabah gidicem yaniBen bugün yedim bende severim patlıcan yemelerini...
Dr ne diyor
Ok kuzum sorayım dönerim
Canım utanmasa gelinlik giyicek elbiseside ustten aşağı dantelli@Blacksee55 canım sen pembe gıy ya gorumcene soyle sade abartısız gıysın kızdım ona bak![]()
Sen siyah giy anlar oCanım utanmasa gelinlik giyicek elbiseside ustten aşağı dantelliben bugun birkac kez ima ettim sonunda bende pembe giyecektim dedim cok merak ediyorum ne giyecek
Evlımı bekarsa koca arıcak demek dıyesım geldıCanım utanmasa gelinlik giyicek elbiseside ustten aşağı dantelliben bugun birkac kez ima ettim sonunda bende pembe giyecektim dedim cok merak ediyorum ne giyecek