Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hic bilmiorum tatlim ya yilan hikayesine Döndü resmen:KK43: oyaladikca oyaliyolar... en kötü ihtimal tüm eylül boyunca cektircekler böyle bize... yok malesef Burda islemio
derdi neymiş o zaman ki ugrastırıyo valla sinir oldum neyse kuzum az kaldı sabredin biraz daha destek olun birbirinize sabredinn:dua:
işçi olarak calışırsa eger zorlanır mısınız yani çok mu düşük orada maaşlaro_O

Çoçuk olunca hazırlıyorum cnm bende diger türlü ayaküstü ydü bnmde :-)
tek ben değilim yani :D
aynen bak ablamda her sabah kahvaltı hazırlar ama cocuklara hazırlar enişteme değil :D:D

derdi neymiş o zaman ki ugrastırıyo valla sinir oldum neyse kuzum az kaldı sabredin biraz daha destek olun birbirinize sabredinn:dua:
işçi olarak calışırsa eger zorlanır mısınız yani çok mu düşük orada maaşlaro_O

tek ben değilim yani :KK70:
aynen bak ablamda her sabah kahvaltı hazırlar ama cocuklara hazırlar enişteme değil :KK70::KK70:
Bnmkisi iş yerinde yapıyo nadiren evde oluyor olmaması daha ii o oldumu patates kızartması felan istiyor zaten

abartma kız :KK70: ben 24 yaşındayım 36 beden olma umudum bile yok :confused:

ah kuzum o bakım yapamama sorunu bende de varr bide bnm saclarım kıvırcık ne yapsam ters tepiyo sürekli bi dökülme ve yoluk tavuk olma hali :KK70::KK70:

muhtemelen hazırlar kaaçarım cidden cok yeniyo geceler :deli::deli:
Kacmazsin beraber yirsiniz
Cok tatli olur ki :)

yiyemedik valla kokladık sadece :KK70:

pişman olmazsın argandan .. karma ise cildin h.cevizi deneme bence de marka araştır el kremleri oluyor norveçli balıkçıların kullandığı bir marka var onun nemlendiricisi alsan bile olur yaşın genç ise yıkama jeli kesinlikle al sabun alma ama rica ederim.

aylardan beri böyle kız dürtükle beni sabah dedikodusu yaparız :KK70:

günaydın kuzum

öyle saçma düşünen erkek çok ya .. artık nasıl kör seviyorsa bencil insan
yıkama jelim var aslında :) ama Bi nemlendirici bulayım aloe Vera kafama yattı :)

Sodali yesil cay:KK51:
kız adı afilli geldiydi bakim dedimdi sodalı tarifmiş :D:D:D

Ya evliligin tadida oyle
Ilk zamanlar cok tatli oluo
Gec saatlere kadar otur ye falan
Film izle ne biliyim cok keyifli :)
O yuzden bilemedim :)
ay bende bilemedim bnmki takıntılı yedirmez :KK53:
artık kışın dönerim bende listeye beraber takılırız buralarda totomuzu yırtarız 3 5 gr vercez diye yine:işsiz:

Onu içmek yerine bi yumurta beyazı yesekte olurmu :KK70:
Proteini onun bonusu kiz:KK70: yumurta beyazinda olmayan bircok sey var icinde:rolleyes:
Kuzum tam olarak tarifini verirmisin süt sıcakmı soguk mu birde kabarmasını bekliyomusun yoksa hemen mayayla süte karıştırıp içiyomusun
Yarim bardak Ilık süte 1 tatli kaşığı kuru maya atiyorum karistirip hemen iciyorum canim içinde bircok vitamin oldugu icin diyet yapanlara da oneriyolar vitamin destegi gibi:KK37:

Back
X