- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #227.461

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bebegime dokunuo sindiremioönce kavanozunu almam lazım havaya girmek icinbide laktozsuz süt ne ki evdekilerin suyumu cıkmıs
![]()
Devet cnm cok tesekkur ederimBence de ama kişiye göre değişiyor
Limonlu su dedin kalbini fethettin alacam bende krsinlikle
Okulkar açılınca artık
Afiyet olsun tatlım begendin mi tadını
Rica ederim tatlımDevet cnm cok tesekkur ederim
Cnm bebegime dokunuo sindiremio
Bide diyet yapanlarda da hep gorum
Pinar denge sut
Normal sutlede olur
Rondodan ya da blender dan geçebilirsin o kadar
Sen a101 den detoks matarasi al
Cok begendim herkese aldircam![]()
Olur sanirim cnm bende denetimden ogrendim :)nasıl bişey bugun mü geliyo
laktozsuz kalorisi az faydalıysa bende alabilirim şu smotie çok merak ediyorum yapıcam bende
bal armut ceviz tarçın var bunları koysam yeter mi![]()
bizim evin orda var işten cıkınca bakarım canım ama ben kavanoz istiyormmOlur sanirim cnm bende denetimden ogrendim :)
Kaloriden kaynakli degilde cnm sindirim acisindan o sutuniciolar herhalde
Matara bildigin :) vaktin varsa git bak :)
Dukan birasi yaparsin
Ayaklarim koptu gezmektennnnnnbu konuda en şanslımız @Buki_89 ve en şansız olan ben1.58 ile takım kısasıyım resmen
ahahahhadi git hadiiii bıcı bıcını yap sonra gezmelere git hadiiiiii
![]()
İctin mi kuzumSekerPancarii maya aldım bugün sabah süt ile icicem
Bi kilyoncularda oluo bunlardan :)bizim evin orda var işten cıkınca bakarım canım ama ben kavanoz istiyormm
Eki Görüntüle 2034471 şöyleee
anladım belki görürsem alırım![]()
Yok kuzum hastaneye gitcem diye birşey yiyemedim vakit e kalmamıştı açıkçası akşam spor öncesi icersem olur muİctin mi kuzum![]()
Ben hep sabah içtim enerji verdiginden gece uyutmayabilir belki kuzum yarin ic istersenYok kuzum hastaneye gitcem diye birşey yiyemedim vakit e kalmamıştı açıkçası akşam spor öncesi icersem olur mu
Ok yarın içeyim i zaman zorlamayım zaten zor uyuyorumBen hep sabah içtim enerji verdiginden gece uyutmayabilir belki kuzum yarin ic istersen![]()
Natali hangidiydi sol taraftaki miydiÖlüyorum galiba yattim yere kaldim öyle su an
Level 2 Natalie gibi zor yapan gibi yaptim beni gömün arkadaslar bence artik kalkamam buradan uzerime toprak atin![]()
Natali hangidiydi sol taraftaki miydi
Aynen canim koyu tenli olan vardi ya cilgin atan oSona dogru kusmamak icin zor tuttum kalkamiciim
![]()