Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltı bir domates bir salaklık biraz semizotu iki ince biber bir yumurta dan bir çay kaşığında omlet biraz peynir zeytinler kızımın

Eklentiler

• IMG_20170817_120344.webp
    IMG_20170817_120344.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar dünki menüm böyleydi konserve felan işleriyle uğraştık çok yorulmuşum uyumuş kalmışım akşam zaten çok kaçamaklı ve iyi bir gün değil di
Kahvaltım bir domates bir salatalık üç ince biber kim kutusu büyüklüğünde peynir ile bir yumurta birlikte pisti
Ara iki üç mürdüm eriği
Öğle iki kaşık pilav bir büyük bardak ayran iki kızarmış acı sivri biber yanına zeytinyağlı taze fasulye ve domates ve semizotu karışık zaten
Sonra bir kahve fincanı kadar var yada yok puding
İlkindi üç bardak şekersiz çay bir avuçtan bir fazla patlamış mısır
Akşam yarım kase tarhana çorbası iki çatal makarna köz biberli domatesli yemek ve ayran
Sonra bi top dondurma :dondurma::KK11::kızgın:
Kızlar dün kahvaltı harici başka bi evde oldugum için bu kadar karışık bi menü oldu aradakiler olmasa ii sayılır ama yinede zopayı hakettim galiba yorum sizin
Diyete başladıgım dan beri pilav yada makarna agzıma sürmedim sen yemişsin bacım üstüne puding patlamış mısır aynı gün biraz agır olmuş yada bana öyle geliyo ben kendimi çok firenliyorum belkide afiyet olsun yarasın kuzum

Kahvaltı bir domates bir salaklık biraz semizotu iki ince biber bir yumurta dan bir çay kaşığında omlet biraz peynir zeytinler kızımın
Benimki haşlanmış yumurta sabah kahvaltımız aynı olmuş ben semizotunu chia tohumu kattım yedim sabah kahvaltın güzel olmuş yarın bende yumurta mı yagda yapim

Ayaklarim koptu gezmektennnnnn:KK53: kızım gelmedi havuza gidecekmis :oha:bugun aksam alcaz bende giderim belki ama giremem regliyim:KK51:
ahah gelmedi mi :KK70::KK70: kız baya hosuna gitti onun özgür takılmak :KK70:

Ölüyorum galiba yattim yere kaldim öyle su an :KK70:
Level 2 Natalie gibi zor yapan gibi yaptim beni gömün arkadaslar bence artik kalkamam buradan uzerime toprak atin :KK70:
:KK70::KK70: ölürsem gabrime gelme istemem :KK70: ben böyle bi selfi ceker nişanlıma atardm o durumda :KK70::KK70::KK70:

şahane gözüküyo :kk77::kk77::kk77:afiyetr olsn canımmm

Level 2 Natalie gibi zor yapan gibi yaptim beni gömün arkadaslar bence artik kalkamam buradan uzerime toprak atin :KK70:
Spor yaparken midenin boş olması gerekiyormuş en az 3saat geçmesi lazım mış yemekle arasında belki o yüzden zorlanmıştır seni bende yapıcaktım 3saati görünce bıraktım yapmadım

Spor yaparken midenin boş olması gerekiyormuş en az 3saat geçmesi lazım mış yemekle arasında belki o yüzden zorlanmıştır seni bende yapıcaktım 3saati görünce bıraktım yapmadım

Zaten 9da yemiştim canım kahvaltı
Genelde 2 saat sonra yaparım da bu ağır geldi
Zaten Shred zor da bir de hareketleri zor yapan kız gibi yapınca voov oldu bu sefer :D

ahah gelmedi mi :KK70::KK70: kız baya hosuna gitti onun özgür takılmak :KK70:

:KK70::KK70: ölürsem gabrime gelme istemem :KK70: ben böyle bi selfi ceker nişanlıma atardm o durumda :KK70::KK70::KK70:

şahane gözüküyo :kk77::kk77::kk77:afiyetr olsn canımmm

Çekeyim mi selfie size atayım mı sonra tiskinin :D

:KK70: :KK70:
Sen orda 1 2 saat kestir bence :KK70:
Sonrasını düşünürsün :KK70:
O yorgunluğu şu an üstümde hissettim :KK70: :KK70:

Kalktım valla banyo da yaptım ama fit sütle geçiştirdim kusazaam çünkü şimdi dönüp okuyayım mesajlarınızı :27:

Sağlıklı bir ara öğün ya da akşam hafif geçsin dersen içilebilir

Evet ya zamanım oldu biraz daha birde salmıştım azcık kilo sabit gerçi hemen toparlarım sporda düzenli yapıyorum

Evet kuzum robottan geç

Evet kendiliğinden de gider de dr doğum kontrol al dedi garanti olsun dedi ..
Maydonoz içmeye de devam edeyim :KK70: :KK70:

Geçen hafta 1. olduk ya nazar değdi :27:
Ben de sabit gidiyorum bakalım
Neyse ya moral bozmak yok haftaya toparlayacağız :KK5:

Yeni ölçülerimi yazıyorum

Başlangıç - Level 1 - Fark

Göğüs: 90 - 90 - 0

Bel: 73 - 71 - -2

Kalça: 100 - 96 - -4

Göbek: 88 - 85 - -3

Tokken aldım ölçüleri ama amaan işte incelmiş :halay::KK45:

Yeni ölçülerimi yazıyorum

Başlangıç - Level 1 - Fark

Göğüs: 90 - 90 - 0

Bel: 73 - 71 - -2

Kalça: 100 - 96 - -4

Göbek: 88 - 85 - -3

Tokken aldım ölçüleri ama amaan işte incelmiş :halay::KK45:
ooowww kalcayla göbeğe baaakkk :KK8::KK8::KK8:

Ahahahahah ipe de un serdin mi cınım bak dene çok güzel olur ipte un :KK70:
he onuda yapcam uzun sürer benim işim yani sen beni bekleme :D:D

Kızlar 26temmuzda diyete başladım 21günde 3kilo 200gr gitmiş gayet iyi degilmi 9günde 1kilo daha gitse 4kilo 200gr olur 6ayda ideal kiloma gelirim inş Allah
aslında birazcık hızlandırsakkk şahane olur ama yinede tabikide cok iyi :halay::halay:
yani ilk ay hızlı gider cünkü sonradan yavaslar kilo vermen :sus:

Yok canım fırından. annem artık yağsız yapiyo herşeyi birde fırında yapiyo bende yiyim diye :KK70: ya stresden birsey yapamadimkii. Ama güzelce kağıtla aldım yağları nuggetsin :KK43:

@lilipit lilim sende sormuştun şimdi kalkıp güzel yemek hazirlicam işyeri için :dondurma:
anladim canim tamam ozaman:)

Diyete başladıgım dan beri pilav yada makarna agzıma sürmedim sen yemişsin bacım üstüne puding patlamış mısır aynı gün biraz agır olmuş yada bana öyle geliyo ben kendimi çok firenliyorum belkide afiyet olsun yarasın kuzum
Bende farkındayım cnm dün hiç diyet gibi olmadı buraya karşı sorumlu
Yaramasın cnm ya fazla oldu dün farkındayım cnm bugün drngelerim inş

Pilav ben de hiç yemedim nasıl bir şeydi tadını unuttum resmen anca bulgur pilavı o da 2 kez falan :confused:

Kızlar 26temmuzda diyete başladım 21günde 3kilo 200gr gitmiş gayet iyi degilmi 9günde 1kilo daha gitse 4kilo 200gr olur 6ayda ideal kiloma gelirim inş Allah

21 günde 3 kilo ideal
Haftada 1 kilo çok ideal :super:

Back
X