Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

heeeemmm sorun olmaması cok güzellll çünkü normalde ya tansiyon ya şeker duyuyorum ben kilosu cok olanlarda allah korusun hastalıgın her türlüsü kötü :dua:

sen bizi cok boşladın bu ara :KK12::KK12:
evet canim :( buaralar hayatim biraz calkantili oldugu icin yetisemiyorum ama hafta basi yine burdayim:)

Aglamak istiyorum ama yemekte istemiyorum ve yemiycemmmmmm ben onun tadını biliyorumki:halay:
tebrik ediyorum bebeğiiimmmm :KK71::KK9::KK9::KK9:

Bende gezmekten yoruldun sandim :p
yaaah sorma :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Arkadaşlar yogurda chia tohumu ekleyip yiyorum aç karnina öglen yemeklerinden önce çörekotu yagida içiyorum 1 tatli kasigi. Ve bagirsaklari acayip calistiriyor valla. Ben bagirsaklarimi calisir sanirdim meger aslinda tembelmisti bugün ögrendim:rolleyes:
çörek otu yagını duymştum evettt bagırsak calıştırıyomş ama uzun süre hiç kullanamadm başlayıp bırakıyorum sabahları hiç gitmiyo :ruh:

iyim tatlim, vallah bi parca degismesi gerekiomus bi günde hallolurmus ama öyle dedi esim. Evet canim ya galiba öyle oldu:KK43: sen napion nasilsin?
1 GÜN idare edilirde daha uzun sürmesi kötü oluyor.. bende yoğunum kuzum ya bayram yaklaşıyor işleri erken bitirmek istiyorum bayram dönüşü yıllık izin kullnırım muhtemelen kafam rahat etsin

Eşim baklava getirmiş yaaaaaa:skandal::skandal::skandal:
yarın sabah 1 dilim yiyerek ödül verebilirsin kendine bu hafta güzel kilo verdin

Arkadaşlar yogurda chia tohumu ekleyip yiyorum aç karnina öglen yemeklerinden önce çörekotu yagida içiyorum 1 tatli kasigi. Ve bagirsaklari acayip calistiriyor valla. Ben bagirsaklarimi calisir sanirdim meger aslinda tembelmisti bugün ögrendim:rolleyes:
diyetn ilk günleri bende içiyordum böbrek taşın varsa dikkat et onu da hareketlendiriyor

Aksam yemegi yiyorum simdi.
Bugunku menum
Sabah: az yagli 1 yumurtadan menemen. 1 bardak sekersiz ayvali ihlamur cayi. 1 tatli kasigi labne peyniri. 1 tatli kasigi fistik ezmesi 2 dilim esmer ekmek
Arada 1 elma 8 badem sekersiz 1 kupa filtre kahve
Öglen 6 kasik yesil fasulye yemegi. 1 dilim esmer ekmek 1 kase tavuklu bugday corbasi
Arada 1 koca kupa yesilçay
Aksam 6 kaşık bulgurlu pazı yemegi. 2 kaşık chia tohumu eklenmis 1 su bardagi ev yogurdu
Ara madensuyu.
Spor yok misafirlige gitcez orda sadece su içcem

Arkadaslar yemeklerin yapildigi yagda onemli. Mesela yesil fasulye az yagda yapildiysa diyette kilo verdirir ancak yagi boca ettinmi o diyetten çikar. Mesela ben suan yemekleri 1 yemek kasigi yag il3 pisirip eşimin oglumun tabagina ilave yag ekliyorum. Bu konudada birbirimize yardimci olalim bilgilendirelim bence

Back
X