Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün kızlar akrabalarla pikniğe gidiyoruz sabah kahvaltı henüz yapmadım orda biraz ipin ucunu kaçırsam akşama da birşey yiyip içmesem orda Yediğimle günü bitirsem ama öyle tıka basa degil sporumu bol tutsam bugün olurmu

Bence kesin kaptinn kaptinn in gozu var bende:sus: biliyom ben:sus: :KK53:
Saol kuzum biraz dinlendiriyim insallah çabuk gecer:mad:
Geçmiş olsun kuzum kendini bu kadar yorma zayıflıyalım derken saglık tan oluyoruz ben iki gündür spora çok yükledim akşam yerimden kalkamıyodum bütün vucudum arıyordu karnım bacaklarım kollarım ama bu güne enerji ve halim kalmadı gibi hissettim ama şimdi iyiyim hamdolsun

Gunaydin kizlar :KK200: spor yapiyodum:olamaz: sağ alt baldırım acıdı ve hala agriyo:olamaz:yine sakatlandim zaar:ruh::KK51:
Geçmiş olsun canım dikkat et sıra ile dokuluyoruz bu ara ...

Kizlaaar günaydın ♡ sağlıklı yemek çok fayda etmedi bana o yüzden biraz daha az yemeyi düşünüyorum. Bakalım işe yarayacakmi
Kalori sayıyor musun porsiyon olarak mı gidiyorsun... şöyle yap bence çok etli şeyler yiyorsan biraz sebzeye dön ya da tam tersi birde işe başladın hareketin arttı etkisi de vardır kuzum

Kınoalı pilav ne knorr mu :KK58:

Arada 2 gün dediğin sporda mı 2 gün koyuyorsun araya?
Yok ya pek ağlak değilim belki önceleri daha çok ağlıyordum ama hele şu aralar ağlayamıyorum öyle bir sıkıntı var ağlasam rahatlayacağım ama belki zamanında tükettik ağlaya ağlaya :KK70:
Benim biri cıvıl cıvıl öbürü duygusal işte araya böyle dengesizim :confused:
Haftada 2 gün diyet şeklinde yiyip icecem kalan günler normal yemekler yicem ama yine pilav makarna kısıtlı olacak ..
Spor da 1 gün ara vere vere ...
Sıkıntı varsa ağlayınca rahatlıyor insan

Bugün kızlar akrabalarla pikniğe gidiyoruz sabah kahvaltı henüz yapmadım orda biraz ipin ucunu kaçırsam akşama da birşey yiyip içmesem orda Yediğimle günü bitirsem ama öyle tıka basa degil sporumu bol tutsam bugün olurmu
Ekmek tüketme kola da light ya da zero iç ya da akşam da geçiştir yarın da dikkat et toparlarsın

Kalori sayıyor musun porsiyon olarak mı gidiyorsun... şöyle yap bence çok etli şeyler yiyorsan biraz sebzeye dön ya da tam tersi birde işe başladın hareketin arttı etkisi de vardır kuzum
Keşke azcıkta olsa kardiyo yapabilsem eminim inecek daha çok:( isyerindede oturmakla geçiyor öyle çok yorulmuyorumki :( kalori tam saymiyorum canim ama böyle kafamda hesaplamaya giriyorum su sukadardir diye yani 1200 asla gecmiyorum hatta dahada azdir. Etin yanina hep sebze yiyorum karışık bazen sebze daha ağırlıklı oluyor. Salata yemeyen ben salata yiyorum düşün yani. Simdi kahvaltı yapicam normal. Saat 6da işten çıkıcam iş arkadaşımla salata yemeğe gidicez eve gelincede akşamüstü bi tarçınlı süt içmeyi planliyorum bakalım:/

Günaydın kuzucuklar hayırlı sabahlar keyifler nasıl iyidir inş ben sonunda bu sabah küsüratsız 96gördüm hamdolsun kıyafetle birlikte kıyafetsiz 95.300çıkıyorum Allahım mucize yaa 3kilo kaldı 9yıl önceki halime
Harikasin canimmmmm hizla inecek kilonn 8 ler sonra 7 ler:halay::KK68:

Canim piknik diyet icin gayet uygun bi ortam bence:halay: et ye tavuk ye patlican salatasi ye ekmeksiz yersen bisey olmaz:KK76:eglenmene bak:KK19:

Geçmiş olsun kuzum kendini bu kadar yorma zayıflıyalım derken saglık tan oluyoruz ben iki gündür spora çok yükledim akşam yerimden kalkamıyodum bütün vucudum arıyordu karnım bacaklarım kollarım ama bu güne enerji ve halim kalmadı gibi hissettim ama şimdi iyiyim hamdolsun
Aynen canim hep ayni hatayi yapiyorum bir haftadir az az hissettiriyodu geriliyodu yürürken ama bisey olmaz dedim devam ettim oldu iste :KK51: sende dikkat et canim ben zaten her gün yapmiyorum sporu bir gün yapip bir gün dinlendiriyorum vucudu :sus:

SekerPancarii SekerPancarii senınle konuşmayınca benım kılo duşmeyor kaptancığım. Banada fıkır ver neye dıkkat edeyım yaw bır hafta sabıt cıktım kafayı yedım:oha::KK53:
Canim sabit msn hala:sus: beslenme şeklini degistirsen mesela sabah ogle aksam seklinde yiyosan 2 ana öğün 2 ara öğüne gec bi müddet yada aksam yemek saatini biraz geri cek aksamlari karbonhidrat tuketme:KK58:

Ayyyy kuzum inş Allah tartıda resimlerimi çekiyorum kolaj yapıyorum hatıra kalsın:KK70:
Cok iyi yapiyosun bunlara baktikca zaferini daha iyi goreceksin :sampiyon: kendini de cek boydan ben kiloluyken hic cekinmemisim boydan keske cekseydim bakardim ne kadar vermisim diye kendimi överdim :KK70:

Canim piknik diyet icin gayet uygun bi ortam bence:halay: et ye tavuk ye patlican salatasi ye ekmeksiz yersen bisey olmaz:KK76:eglenmene bak:KK19:
Et yok kuzum kadınlar gidiyoz sadece kesin hamur işi vardır ben kısırla semizotu salatası yaptım ama içi e mayonez de kattım bu sefer herkez yesin diye kendime yaparken sadece yogurt pul biber yapıyorum hepsinin tanınan bakarım sadece inş

Cok iyi yapiyosun bunlara baktikca zaferini daha iyi goreceksin :sampiyon: kendini de cek boydan ben kiloluyken hic cekinmemisim boydan keske cekseydim bakardim ne kadar vermisim diye kendimi överdim :KK70:
Onlarıda çektim kolaj yaptım eşim diyo kimse görmesin bunları dedim onlar hatıra çekiyorum kimseye göndermek için degil:KK73::KK73:

Geçmiş olsun canım dikkat et sıra ile dokuluyoruz bu ara ...

Haftada 2 gün diyet şeklinde yiyip icecem kalan günler normal yemekler yicem ama yine pilav makarna kısıtlı olacak ..
Spor da 1 gün ara vere vere ...
Sıkıntı varsa ağlayınca rahatlıyor insan

Ekmek tüketme kola da light ya da zero iç ya da akşam da geçiştir yarın da dikkat et toparlarsın
Aynen kuzum ya :dua:bekliyodum zaten uzun zamandir sakatlik yoktu :D

Et yok kuzum kadınlar gidiyoz sadece kesin hamur işi vardır ben kısırla semizotu salatası yaptım ama içi e mayonez de kattım bu sefer herkez yesin diye kendime yaparken sadece yogurt pul biber yapıyorum hepsinin tanınan bakarım sadece inş
Ayy gün gibi olacak yani:skandal: salatalardan sec sen kendine genelde:sus:

Canim sabit msn hala:sus: beslenme şeklini degistirsen mesela sabah ogle aksam seklinde yiyosan 2 ana öğün 2 ara öğüne gec bi müddet yada aksam yemek saatini biraz geri cek aksamlari karbonhidrat tuketme:KK58:
Bugunde sabıtım malesef.akşam ekmek yıyordum onu yemıyım bırkaç gun.baya zor oluyor oylede deneyelım bakalm ya.

Ayy gün gibi olacak yani:skandal: salatalardan sec sen kendine genelde:sus:
Biliyorlar diyette oldugumu ona göre gelirler inş yoksada yemem nolacak akşam eşimle pc de film izledik eşi koltukta ben plates topunun üzerinde zıplayarak 3fil bitirdik eşim diyo popon yorulmadımı otur artık:KK70::KK70::KK70:

Back
X