- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #227.961
Hee dursun bi kosede bakarsin sonra zaferineOnlarıda çektim kolaj yaptım eşim diyo kimse görmesin bunları dedim onlar hatıra çekiyorum kimseye göndermek için degil![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee dursun bi kosede bakarsin sonra zaferineOnlarıda çektim kolaj yaptım eşim diyo kimse görmesin bunları dedim onlar hatıra çekiyorum kimseye göndermek için degil![]()
AhahahhaahahhBiliyorlar diyette oldugumu ona göre gelirler inş yoksada yemem nolacak akşam eşimle pc de film izledik eşi koltukta ben plates topunun üzerinde zıplayarak 3fil bitirdik eşim diyo popon yorulmadımı otur artık![]()
Dene bakalim canim belki iniverir hemenBugunde sabıtım malesef.akşam ekmek yıyordum onu yemıyım bırkaç gun.baya zor oluyor oylede deneyelım bakalm ya.
Süper kuzumKızlar bugün eksi 600 cıktı kilomu düzeltmek istiyorum ahahaha keşke bugün cuma olsaydı dedim
Gunaydin canım afiyet olsun şimdidensuskunprenses
Ne guzel darısı başımaKızlar bugün eksi 600 cıktı kilomu düzeltmek istiyorum ahahaha keşke bugün cuma olsaydı dedim
Evet aynen canim... anladim biyere gitcekmisiniz bayramda1 GÜN idare edilirde daha uzun sürmesi kötü oluyor.. bende yoğunum kuzum ya bayram yaklaşıyor işleri erken bitirmek istiyorum bayram dönüşü yıllık izin kullnırım muhtemelen kafam rahat etsin
yarın sabah 1 dilim yiyerek ödül verebilirsin kendine bu hafta güzel kilo verdin
Bence arada duraklamaya girmen gayet normal caSaat 10
Sucuklu kaşarlı tost
Saat 12
Bitter çikolata ve kahve
Saat 15
1 avuç fındık
1 avuç badem
Saat 18
2 köfte
4 yk makarna
Yarım kase salata
Saat 21
1 bardak light süt
Bugün Jillian yapmadım
Açıkçası kendi vücudum konusunda hayal kırıklığına uğradım bu hafta
Sevdiğim şeyleri yiyemiyorum, bir tarafım terleyene kadar spor yapıyorum hele bu kez zor yapan kız gibi yapıyorum yine sabit.
Bu beni üzdü ve hayal kırıklığına uğrattı açıkçası.
Neyse artık
Bende kinoayi burda duydumKınoalı pilav ne knorr mu
Arada 2 gün dediğin sporda mı 2 gün koyuyorsun araya?
Yok ya pek ağlak değilim belki önceleri daha çok ağlıyordum ama hele şu aralar ağlayamıyorum öyle bir sıkıntı var ağlasam rahatlayacağım ama belki zamanında tükettik ağlaya ağlaya
Benim biri cıvıl cıvıl öbürü duygusal işte araya böyle dengesizim![]()
Ay evet kaptanim ilgilen bizlanSekerPancarii senınle konuşmayınca benım kılo duşmeyor kaptancığım. Banada fıkır ver neye dıkkat edeyım yaw bır hafta sabıt cıktım kafayı yedım
![]()
Hamir isi yemeEt yok kuzum kadınlar gidiyoz sadece kesin hamur işi vardır ben kısırla semizotu salatası yaptım ama içi e mayonez de kattım bu sefer herkez yesin diye kendime yaparken sadece yogurt pul biber yapıyorum hepsinin tanınan bakarım sadece inş
Onu koruyarak dahada dusersen haftaya cuma bomba olurKızlar bugün eksi 600 cıktı kilomu düzeltmek istiyorum ahahaha keşke bugün cuma olsaydı dedim
E canim zaten biraz daha gelmezse listeye alamayiz! Ertelemeye gerek yok@Pembesepet neden cuma gunu bildirim yapmadin
1 hafta ertelendi listeye girmen her bildirimsiz cuma bir hafta kayip
Ve yeterince aktif degilsin daha fazla katılım bekliyorum canim![]()