Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Biliyorlar diyette oldugumu ona göre gelirler inş yoksada yemem nolacak akşam eşimle pc de film izledik eşi koltukta ben plates topunun üzerinde zıplayarak 3fil bitirdik eşim diyo popon yorulmadımı otur artık:KK70::KK70::KK70:
Ahahahhaahahh:D cok iyi yapmissin valla hareket harekettir :KK73: ay insallah bi kac cesit salata olurda sende rahat yersin:kk77:

@Pembesepet neden cuma gunu bildirim yapmadin:mapus:
1 hafta ertelendi listeye girmen her bildirimsiz cuma bir hafta kayip
Ve yeterince aktif degilsin daha fazla katılım bekliyorum canim:KK56:

Günaydın kuzular kahvaltım geç oldu birazdan kv ye gidicem
kahvaltıda bir yumurtadan omlet iki domates kib kutusu kadar peynir iki közlenmiş biber
Dukan birasını hazırlayıp yanımda götürürüm artık

1 GÜN idare edilirde daha uzun sürmesi kötü oluyor.. bende yoğunum kuzum ya bayram yaklaşıyor işleri erken bitirmek istiyorum bayram dönüşü yıllık izin kullnırım muhtemelen kafam rahat etsin

yarın sabah 1 dilim yiyerek ödül verebilirsin kendine bu hafta güzel kilo verdin
Evet aynen canim... anladim biyere gitcekmisiniz bayramda

Saat 10

Sucuklu kaşarlı tost

Saat 12

Bitter çikolata ve kahve

Saat 15

1 avuç fındık
1 avuç badem

Saat 18

2 köfte
4 yk makarna
Yarım kase salata

Saat 21

1 bardak light süt

Bugün Jillian yapmadım
Açıkçası kendi vücudum konusunda hayal kırıklığına uğradım bu hafta
Sevdiğim şeyleri yiyemiyorum, bir tarafım terleyene kadar spor yapıyorum hele bu kez zor yapan kız gibi yapıyorum yine sabit.
Bu beni üzdü ve hayal kırıklığına uğrattı açıkçası.
Neyse artık
Bence arada duraklamaya girmen gayet normal ca

Selam arkadaslar
Sabah uyaninca lor peynirli yumurta pişirdim. Tavada 1 yemek kasigi yagda loru cevirdim biraz. Sonrada yumurta kirdim icine. Guzel olldu tadi. Degisik alternatif. Arada 1 seftali 7 badem yedim şimcikte sade filtre kahvemi iciyorum

Kınoalı pilav ne knorr mu :KK58:

Arada 2 gün dediğin sporda mı 2 gün koyuyorsun araya?
Yok ya pek ağlak değilim belki önceleri daha çok ağlıyordum ama hele şu aralar ağlayamıyorum öyle bir sıkıntı var ağlasam rahatlayacağım ama belki zamanında tükettik ağlaya ağlaya :KK70:
Benim biri cıvıl cıvıl öbürü duygusal işte araya böyle dengesizim :confused:
Bende kinoayi burda duydum :D
Bulgur gibiymis

Et yok kuzum kadınlar gidiyoz sadece kesin hamur işi vardır ben kısırla semizotu salatası yaptım ama içi e mayonez de kattım bu sefer herkez yesin diye kendime yaparken sadece yogurt pul biber yapıyorum hepsinin tanınan bakarım sadece inş
Hamir isi yeme
Salatalari ye akşam hafif gecistir
Dukan birani ic
Tmmdir

Back
X