- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #228.021
Tıka basa dolu hissediyorum kendimi kuzum az önce tartıldım tam 2kilo fazla çıktım bu arada 1avuç kabak çekirdeği yedim onu yazmayı unuttum![]()
Eğer kavrulmamışsa 49 kalori

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tıka basa dolu hissediyorum kendimi kuzum az önce tartıldım tam 2kilo fazla çıktım bu arada 1avuç kabak çekirdeği yedim onu yazmayı unuttum![]()
Hazır paket kavrulmuş ve tuzluydu kuzum oda akşam yemegi olsun daha bişey yemem yatarken biberli yogurdum var dahaEğer kavrulmamışsa 49 kalori![]()
Hazır paket kavrulmuş ve tuzluydu kuzum oda akşam yemegi olsun daha bişey yemem yatarken biberli yogurdum var daha
Evet kuzum 21gün devam ediliyor sonra ara tekrar başlıyorsun ama bana çok iyi geldi sabah gözümü açar açmaz wc de soluğu alıyorum bagırsaklar süper çalışıyoTamam o zaman pul biberli yağ yakıcı olan değil mi![]()
Baya az yıyorsun ya.benım bebiş ek gıda alıyor ama senınkı sana baglı tamamen mama verıyormusun. Ikımızın menudede bezelye var :)))İşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 09:30 kahvaltı
1 haslanmis yumurta, cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin, Salatalik, domates, kapya biber,bir dilim ekmek
Ara ogun 11:00
Bı kaç dilim nektarin ve bi kaç dilim armut
Oglen 12:30
1 tabak bezelye yemegi
Domates ve dereotu
1 dılım ekmek
Ara öğün 16:30
Biraz siyah üzüm ve bir tane ceviz
Aksam 17:20
300 gr antrikot
Domates biber sos
Marul salatasi
1 dilim ekmek
Ara ogun 21:30
Bir porsiyon meyve yerim herhalde
Notlar: bebegime dokundugu icin sut urunlerini kisitli tuketiyorum.
Cuma kilo:79.9
Güncel kilo: 79.9
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: -1000
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Bu hafta kilo kaybi: 0
Toplam kayip: 5000
Ana hedefe kalan: 6900
Cnm az degıl aslındaBaya az yıyorsun ya.benım bebiş ek gıda alıyor ama senınkı sana baglı tamamen mama verıyormusun. Ikımızın menudede bezelye var :)))
Sen napıon cnm boleGec kahvaltim
1 kupa çay
2 dilim hindi füme
Domates zeytin peyni yumurta
Ögle yemeği
Yok
Ara öğün
Detoks su
Akşam yemeği
1 tavuk ızgara büyük yeşil salata
Gün içinde 2 ltr su
Sabah kahvaltım
1adet kıymalı patlıcan dolması
Parka gidecez diye kahvaltı yapmadım
Öglen
2kaşık kısır
2kaşık patates salatası
1çatal semiz otu salatası
Çayı ne kadar içtim sayamadım
10bardak rahat var acık ve şekersiz
Çayı yanında küçük parçalar halinde kuru incir ve kayısı yedim 1avuç buda ara ögün oldu
Parkta 15dk bisiklet çevirdim
15dk yürüyüş bandında çalıştım
Eve geldim dukan biramı bitirdim
Akşama yemek yok öglen agır oldu ve hiç acıkmadım
Napiiim lilim yaa zayıflamak istiyorumSen napıon cnm bole
Cok az yıyorsun hep
Cok begendım nam nam tam bana gore bastan asagıSaat 10
Yarım kase corn flakes
1 incir
1 dilim peynir
Saat 12
3 hindi füme salam
1 bardak ayran
Saat 15
Tavuk sote (domatesli, biberli)
Saat 18
1 tabak pesto soslu makarna
Saat 21
1 bardak light süt
Yanına da bir meyve düşünüyorum belki yine incir olabilir veya da şeftali
Ama bole olmaz ki yaNapiiim lilim yaa zayıflamak istiyorumbirde öğle çalıştığım için başka fırsat bulamadım yemeğe. Işten sonra yedim birde işten önce
Cnm et fazla oldu ara ogun yıyemedım şiştim et cok oldu :) sut ıcın cok yedımBen bugünkü menünü daha çok beğendim diğer günlere göre az ama sanki daha orta karar olmuş ama yine de besleyici duruyor doydunsa sıkıntı yok![]()
Ben ikikez yemek istiyorum artık birde araları çoğaltırım ama sabah öğle akşam bana inanki çok geliyor birde ise git gel yapamıyorum, ya sabah kaliyo yada akşam. Öğleyi mutlaka yemeğe calisicam. Akşam zararlı cunki. Birde 3 kez yiyecegim diye kosturmaca geciyor anca izinli gunlerimde boyle rahat yiyebilirim. Mesela yarin kahvalti edemem. Saat 2 de eve gelince birsey yerim. Yada sabah meyveli yoğurt yiyebilirim.Ama bole olmaz ki yabızlerın menusune bak dunyayı yıyoz
1 dakikalık keyif için diyetimi bozamam kuzu ben onların tadını zatin biliyorum bi kaşıkla yesem aynı tat 1tabakta yesem aynı tat kızlar diyo ki helal olsun çok iradeli ve azimlisin bizde senin gibi ola bilsek dahada gaza geldim ve yemedimHadı ıyı atlattın bu gunuGulumse24
1 dakikalık keyif için diyetimi bozamam kuzu ben onların tadını zatin biliyorum bi kaşıkla yesem aynı tat 1tabakta yesem aynı tat kızlar diyo ki helal olsun çok iradeli ve azimlisin bizde senin gibi ola bilsek dahada gaza geldim ve yemedimHadı ıyı atlattın bu gunuGulumse24
Canım az degilmi şok diyet gibi sanki. Metabolizman yavaşlamasin oglen olmali arada meyve filan olsa badem ceviz filanGec kahvaltim
1 kupa çay
2 dilim hindi füme
Domates zeytin peyni yumurta
Ögle yemeği
Yok
Ara öğün
Detoks
Akşam yemeği
1 tavuk ızgara büyük yeşil salata
Gün içinde 2 ltr su
Canım valla zamanım yoktu evede geç gelince ara veya meyve yapamadımCanım az degilmi şok diyet gibi sanki. Metabolizman yavaşlamasin oglen olmali arada meyve filan olsa badem ceviz filan
Bılmem ben okdr yesem hıc sutum olmazdı ıncır vs cok yerdım.olsunda maşallah bebiş aç kalmasınCnm az degıl aslında
Cok gelıo bana
Porsıyonlarım bol
Bebıste ıyı kılo alıp
Ikı aylık 7000 kg :)