- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #228.101
Çok zorBaya az olmus kuzum nasil durdun oyle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zorBaya az olmus kuzum nasil durdun oyle![]()
Nerdesin kiiiz. Fıstıklı varsa benim icin at bitane ağzınaAy kizlaaarr çok yoğun bi hafta sonu geçiriyorum o yüzden ugrayayamadm hiçç
Napiyosunuz nasıl gidiyor diyetler
Dün nişanlım bi tepsi baklava getirmis çeşit çeşit var içinde bayilcam![]()
Daha kendim için yiyememisken miNerdesin kiiiz. Fıstıklı varsa benim icin at bitane ağzına![]()
Hahaha cok tatlı yaAy kizlaaarr çok yoğun bi hafta sonu geçiriyorum o yüzden ugrayayamadm hiçç
Oyhh deme :)Nerdesin kiiiz. Fıstıklı varsa benim icin at bitane ağzına![]()
Ayyy ne güzel topla kankalarini kuzenlerini temizlesinlerDaha kendim için yiyememisken miHayır olmaz ben kadayif burmasindan yemek istiyorum biri beni tutsun
Temizlik kuzu yaaa valla bu hafta evi bitirwyim dedim haftaya kendi evimi temizlicem sonra bayram zatenn onun telaşı olcak çok sıkıcı ciddenn
Sendemi lilimmmOyhh deme :)
Fıstıklı nam naam ne yinir :)
1 tane yerim kuzu öğle yemeği niyetine bekliyorum sat sayiyorum 2 gibi yicemHahaha cok tatlı yayi kız bıse olmaz
Sonra ıcınde kalır
Tatlı anılar bunlar
Üf ne gider valla akşam koydum herkese ama bitmedi mübarek bereketliymisOyhh deme :)
Fıstıklı nam naam ne yinir :)
Aynen öyle yapcam valla zaten nişanlim benden önce kaba temizligini yapcakmis kiyamiyo banaAyyy ne güzel topla kankalarini kuzenlerini temizlesinlerAllah kolaylık versin canım. Iyı benim bayram derdim yok Herkes turkiyede
![]()
Normalden az yiyince gidiyor bende zaten kuzum ya 900 kalori ideal bende ... annem kilo almışsın dedi karnım parmaklarım çok şiş napcam bilemedim
Makarna yemişiz kepeklimiydi
Zaten kas calışmaya fazla kilonuzu attiktan sonra baslayin diyolar çünkü hem yag yakip hem kas kütlesini artirmak cok zormuş kuzum bencede kazandığın formu kaybetmemek icin haftada 2 3 yap sporunu kilo verip istedigin kiloda oldugunda bolgesel kaslara yoğunlaşırsin![]()
Kuzu internetten baksana tariflerinee kolay aslında yapimi hemencik bitiyor bizde yapcaz bayrama annem pek güzel yaparSendemi lilimmmValla yaaa ağzım sulandı
en sevdigimmmm olsada yesek dicem ama olsada yiyemem zaten. Burda satilmiyokine
bende beceremiyomm
ŞiiiiiişşttttBen de yine sabit of be kuzu neden böyle olduk birden ne güzel gidiyorduk
Şiiiiiişştttt
Napiyosunnn muhranli kız
Napiyosunnn muhranli kız![]()
Benden sana bi sarki Tarkan yollaHahaha adım buhranlıya çıktı napayım etraf buhranlı şarkı dolu pek de güzel namıssızlar
Müzik dinliyorum sen napıyorsun şekerim![]()
Aynimda benim gibi ne kadar erken cevap verdinBigün gelmedim hemen dedikodu hemeennnnn![]()
Ben domatesi dograyip koyuyodum canim yemeklere menemene cok guzel oluyo pisirmene gerek yok bence ama biberli koymadim hic hep sade domates koydumKızlar 2sene önce menemen yaptım bi tane kapak atmadı geçen sene yarıdan çoğunun kapagı attı ve çöpe gitti şimdi dondurucuya koycam çigdenmi koysam şişiriptemi poşetlere koysam siz nasıl yapıyorsunuz şişe olsun istemiyorum dondurucu için öneriniz nedir
Benden sana bi sarki Tarkan yolla
Bende annem biber dogruyo onu izliyorum![]()
Hala duruyo muAy kizlaaarr çok yoğun bi hafta sonu geçiriyorum o yüzden ugrayayamadm hiçç