Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay kizlaaarr çok yoğun bi hafta sonu geçiriyorum o yüzden ugrayayamadm hiçç
Napiyosunuz nasıl gidiyor diyetler :halay:
Dün nişanlım bi tepsi baklava getirmis çeşit çeşit var içinde bayilcam:confused:
Nerdesin kiiiz. Fıstıklı varsa benim icin at bitane ağzına:D

Nerdesin kiiiz. Fıstıklı varsa benim icin at bitane ağzına:KK70:
Daha kendim için yiyememisken mi :D Hayır olmaz ben kadayif burmasindan yemek istiyorum biri beni tutsun:D:D
Temizlik kuzu yaaa valla bu hafta evi bitirwyim dedim haftaya kendi evimi temizlicem sonra bayram zatenn onun telaşı olcak çok sıkıcı ciddenn

Daha kendim için yiyememisken mi :KK70: Hayır olmaz ben kadayif burmasindan yemek istiyorum biri beni tutsun:KK70::KK70:
Temizlik kuzu yaaa valla bu hafta evi bitirwyim dedim haftaya kendi evimi temizlicem sonra bayram zatenn onun telaşı olcak çok sıkıcı ciddenn
Ayyy ne güzel topla kankalarini kuzenlerini temizlesinler :D Allah kolaylık versin canım. Iyı benim bayram derdim yok Herkes turkiyede:D

Hahaha cok tatlı ya :KK70: yi kız bıse olmaz
Sonra ıcınde kalır
Tatlı anılar bunlar
1 tane yerim kuzu öğle yemeği niyetine bekliyorum sat sayiyorum 2 gibi yicem :KK53::KK53:
Oyhh deme :)
Fıstıklı nam naam ne yinir :)
Üf ne gider valla akşam koydum herkese ama bitmedi mübarek bereketliymis:KK47:

Ayyy ne güzel topla kankalarini kuzenlerini temizlesinler :KK70: Allah kolaylık versin canım. Iyı benim bayram derdim yok Herkes turkiyede:KK70:
Aynen öyle yapcam valla zaten nişanlim benden önce kaba temizligini yapcakmis kiyamiyo bana :KK51:
Ben bi cam dolap silcem banyolarida ona temizletcem :D:D

Makarna yemişiz kepeklimiydi

Aynen canım kepekliydi

Zaten kas calışmaya fazla kilonuzu attiktan sonra baslayin diyolar çünkü hem yag yakip hem kas kütlesini artirmak cok zormuş kuzum bencede kazandığın formu kaybetmemek icin haftada 2 3 yap sporunu kilo verip istedigin kiloda oldugunda bolgesel kaslara yoğunlaşırsin:KK19:

Evet ya önce kardiyo ile yakmak lazım imiş yağları ikisi bir arada da olur ama uzun zaman alır böyle cuma kilo vermeyi beklerken biraz zor

Sendemi lilimmm :KK70: Valla yaaa ağzım sulandı:KK70: en sevdigimmmm olsada yesek dicem ama olsada yiyemem zaten. Burda satilmiyokine :KK43: bende beceremiyomm
Kuzu internetten baksana tariflerinee kolay aslında yapimi hemencik bitiyor bizde yapcaz bayrama annem pek güzel yapar :KK53:

Kızlar 2sene önce menemen yaptım bi tane kapak atmadı geçen sene yarıdan çoğunun kapagı attı ve çöpe gitti şimdi dondurucuya koycam çigdenmi koysam şişiriptemi poşetlere koysam siz nasıl yapıyorsunuz şişe olsun istemiyorum dondurucu için öneriniz nedir
Ben domatesi dograyip koyuyodum canim yemeklere menemene cok guzel oluyo pisirmene gerek yok bence ama biberli koymadim hic hep sade domates koydum

Back
X