- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #228.561
Ne almiyoruz diye başlasak konuyane alıyonuz nişanla ilgili bişeyler galiba banada diyin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne almiyoruz diye başlasak konuyane alıyonuz nişanla ilgili bişeyler galiba banada diyin![]()
alma kız niye alıyoonnCimrimisin kiiiz ayy keşke bende olsam. Valla kıskandımben birde yok bitane yetmez ikitane al diorum salak gibi
![]()
yeem artık sende yaaaaBiri bana dur desin![]()
görcez bakalımponçik demişti dersin![]()
Cunki ben bir malimalma kız niye alıyoonn![]()
bu nişan bohcası aslında kıza apılan bişey yani erkege sart değil ki ama yapıoruz abartmadan al görümcelere kadar gitmene gerek yoktu yani
![]()
Ne almiyoruz diye başlasak konuyasen almadinmi kız bisiiler. Şekerpancarı para harcamayan şanslı kızlarımızdan
![]()
alma kız niye alıyoonn![]()
bu nişan bohcası aslında kıza apılan bişey yani erkege sart değil ki ama yapıoruz abartmadan al görümcelere kadar gitmene gerek yoktu yani
yeem artık sende yaaaaoldun 60 kilo hala yiyon
görcez bakalım![]()
Şimdi çıktık yola zaten cnm yazmaya çalışcam mutlaka bir günlük dukan biramı yapıp yanıma aldım bileKalicaksaniz sarimsakliyi oneririm canm ee buraya gelebilcekmsn peki
Sendeki yaaa bende çok feci para harcadim öyle böyle değilbohça mı oooo ben nişana çok masraf yaptım1 sene nişana çalıştım resmen şimdide düğüne çalışcam bu ay nişandan kalan borcumu kapadıktan sonra
neler aldım neler sen bana sor
![]()
Sendeki yaaa bende çok feci para harcadim öyle böyle değilkız birgün birbirimize atalım ahahahaha sonra ohaaalayıp yuuuhlarız
![]()
mimkinatı yok almam o kadarCunki ben bir malimkibarcasi oda ahaha gorumcenin bebisine eşine bile alındı valla :/ normalde hala dayı teyzemde oluyormus. Ben kibarca okadar istemiyorum dedim. Alicam birde kullanmicaklar boşuna masraf
tm son 2 gün hadi pazartesi başlıyon bak bi daha yersen fururummmmmmbohça mı oooo ben nişana çok masraf yaptım1 sene nişana çalıştım resmen şimdide düğüne çalışcam bu ay nişandan kalan borcumu kapadıktan sonra
neler aldım neler sen bana sor
yememem lazım ama şu doğum günleri geçsin yarın benim ctesi kuzenimin kızının sonra daha yok![]()
Sendeki yaaa bende çok feci para harcadim öyle böyle değilkız birgün birbirimize atalım ahahahaha sonra ohaaalayıp yuuuhlarız
![]()
evlensenizde hepimiz bir rahat nefes alsakolur atalımbohçadan bahsediyoruz dimi
![]()
mimkinatı yok almam o kadardüğün için yapcam bende işte dedesine teyzelerine dayılarına fln içim gidiyo
tm son 2 gün hadi pazartesi başlıyon bak bi daha yersen fururummmmmm
evlensenizde hepimiz bir rahat nefes alsak![]()
Yok sen bittin simdi bu basladi yandikktamam
valla ya sizide darlıyoruz![]()
ahahhahaYok sen bittin simdi bu basladi yandikkD
Ay bayilcaaaaaammahahhahaevlenince biter mi asla bitmez sunu yapmştm bunu yapmıştımlar başlıcak o zaman da
![]()
Yok sen bittin simdi bu basladi yandikkD
Ev esyalari baslar diyosunahahaha yok bence bende tam bitmis sayılmam 1 sene daha buralarda sizi darlıcam![]()
Ev esyalari baslar diyosun![]()
![]()
evet bunun düğünü kınasıda varev eşyalarımıda size danışcam
![]()