Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cimrimisin kiiiz ayy keşke bende olsam. Valla kıskandım:KK70: ben birde yok bitane yetmez ikitane al diorum salak gibi :KK70:
alma kız niye alıyoonn :D :D bu nişan bohcası aslında kıza apılan bişey yani erkege sart değil ki ama yapıoruz abartmadan al görümcelere kadar gitmene gerek yoktu yani :KK53:
Biri bana dur desin :silah:
yeem artık sende yaaaa :ruh: oldun 60 kilo hala yiyon:tokat:

ponçik demişti dersin :KK70::KK70:
görcez bakalım :D

alma kız niye alıyoonn :KK70: :KK70: bu nişan bohcası aslında kıza apılan bişey yani erkege sart değil ki ama yapıoruz abartmadan al görümcelere kadar gitmene gerek yoktu yani :KK53:
Cunki ben bir malim :D kibarcasi oda ahaha gorumcenin bebisine eşine bile alındı valla :/ normalde hala dayı teyzemde oluyormus. Ben kibarca okadar istemiyorum dedim. Alicam birde kullanmicaklar boşuna masraf

Ne almiyoruz diye başlasak konuya :KK70: sen almadinmi kız bisiiler. Şekerpancarı para harcamayan şanslı kızlarımızdan:KK70:

bohça mı oooo ben nişana çok masraf yaptım :silah: 1 sene nişana çalıştım resmen şimdide düğüne çalışcam bu ay nişandan kalan borcumu kapadıktan sonra:deli: neler aldım neler sen bana sor :deli:
alma kız niye alıyoonn :KK70: :KK70: bu nişan bohcası aslında kıza apılan bişey yani erkege sart değil ki ama yapıoruz abartmadan al görümcelere kadar gitmene gerek yoktu yani :KK53:

yeem artık sende yaaaa :ruh: oldun 60 kilo hala yiyon:tokat:

görcez bakalım :KK70:

yememem lazım ama şu doğum günleri geçsin yarın benim ctesi kuzenimin kızının sonra daha yok :kk77:

bohça mı oooo ben nişana çok masraf yaptım :silah: 1 sene nişana çalıştım resmen şimdide düğüne çalışcam bu ay nişandan kalan borcumu kapadıktan sonra:deli: neler aldım neler sen bana sor :deli:
Sendeki yaaa bende çok feci para harcadim öyle böyle değil :mad: kız birgün birbirimize atalım ahahahaha sonra ohaaalayıp yuuuhlarız:D

Cunki ben bir malim :KK70: kibarcasi oda ahaha gorumcenin bebisine eşine bile alındı valla :/ normalde hala dayı teyzemde oluyormus. Ben kibarca okadar istemiyorum dedim. Alicam birde kullanmicaklar boşuna masraf
mimkinatı yok almam o kadar :D:D düğün için yapcam bende işte dedesine teyzelerine dayılarına fln içim gidiyo :D:D

yememem lazım ama şu doğum günleri geçsin yarın benim ctesi kuzenimin kızının sonra daha yok :kk77:
tm son 2 gün hadi pazartesi başlıyon bak bi daha yersen fururummmmmm

Back
X