Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

deme öyle şeyler :KK70: valla bende nasıl bırakır giderim diye düşünmeye başladım annemi o yamyamların eline nasıl bırakcam evde 2 erkek le kalcak anacım yazık günah :KK70::KK70:
evet ya bende cok üzülmüstüm allahdan cok uzak degilim ama yinede var bi 40 km... benim tesellim abim benden iki ay önce evlendi ve ayni eve tasindilar yani alt kata, yanliz kalmamis oldu annecim. Tabi hep gene kendi kizina benzemez ama iyidir gelinimiz:D

Günaydın kızçeler ben hala ayakta uyuyorum ya bi kendime gelemedim güncel kilom 95.600cumadan beri 400gr gitmiş AA bu iki günde verdim 200 +200 bugün protein ile beslenicem durmaya başladı sanki kilo vermem yeşil çaylı dukan iyi gidiyordu oda bagımlılık yaptı galiba artık işe yaramıyor bıraktım dünden beri ara ara devam edicem hiç halim yok çok halsizim bugün camları sileyim diyorum camlar bana bakıyo ben camlara bakalım artık uffff

Elbise/etek düşünüyorum ama daha klasik istiyorum
Dolabımı yenilemeye karar verdim
Ama pat diye yapamam birden
O yüzden yavaş yavaş başlayayım diyorum her ay birkaç birkaç alsam 1 seneye düzenlerim herhalde
Daha klasik şeyleri seviyorum ben biraz vintage falan böyle dantelli tüllü falan olsun
Bir de yaz ayında çizme bulabilir miyim dersiniz :deli:
Çizmeyi zor görüyorum ama neden olmasınki ben elbise çok severim böyle belden oturtmalı renk renk :deli: eskileri ayıklamam lazım benim de :KK45:
ayyy aslanız :KK53:
Doğum günün kutlu olsun canısı nice mutlu sağlıklı zayıf yıllara inşallah :KK60:
Ay inşallah kuzum geçen seneki doğum günü fotoğraflarına bakıp Mutlu oluyorum küçük çaplı bir evrim geçirmişim :KK45:

Çizmeyi zor görüyorum ama neden olmasınki ben elbise çok severim böyle belden oturtmalı renk renk :deli: eskileri ayıklamam lazım benim de :KK45:

Ay inşallah kuzum geçen seneki doğum günü fotoğraflarına bakıp Mutlu oluyorum küçük çaplı bir evrim geçirmişim :KK45:

ay maşallah sana :KK200: ben geçen sene doğum günümde bundan acık daha zayıftım :oops:

saçlarım pek güzeldir evet :KK4:poncik yok ortalıklarda nişan fotolarına bakıyorudr :confused: bak bugün böyle yaptımdı işe gelirken ama ben bu kadar asortk olamadım tabisii:KK70::KK70:
94c404f834d391f2c86a669f967dfed7.jpg
Ay ne kadar guzel kiz
Gencken saclarim gurdu boyleydi
Simdi iki tel sacim var
Senin boyle mi saclarin

Elbise/etek düşünüyorum ama daha klasik istiyorum
Dolabımı yenilemeye karar verdim
Ama pat diye yapamam birden
O yüzden yavaş yavaş başlayayım diyorum her ay birkaç birkaç alsam 1 seneye düzenlerim herhalde
Daha klasik şeyleri seviyorum ben biraz vintage falan böyle dantelli tüllü falan olsun
Bir de yaz ayında çizme bulabilir miyim dersiniz :deli:
keşke birden değiştirebilsek ne güzel olurdu

Bugün bir de yengeme uğramaya karar verdim doğum günü
Kendisi aşçı olarak çalışıyor aynı zamanda
Artık bana şans dileyin :KK70:
kolay gelsin bol şans :D

Back
X