- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #228.721
bu site beni niye sürekli atıp duruyo 

istemiyonuz mu beni naabıyonuz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dahada salaklık ettin. 2.ci hamileligimde gayet güzeldi kilo bile almadim kilo verdim. Sagliklo beslendim 3.5 kilo oglum dogdu. Sonra süt olcak diye diye yedim. Hakikatende süt oluyodu azcik diyet yesem kalorisiz olsa sütüm azaliyodu. Dikkat etmezsem kilo alan yapim var karbonhidrat bana yaramiyor hemen şişiriyor ama dikkat edersem zayif olabiliyorum. Neyse işte yedim içtim mutlu oldum sütümde oldu kiloda oldu. Emzirme bitti bu sefer geceleri uyumadan muhakkak dondurma yer oldum. Her gece yemezsem sanki eksik hissediyodum. Cocuklar eşim uyudumu ben dondurma yiyerek alışveriş sitelerine bakıyodum. Oyle böyle iste 98 olmusum. 1 ayda spor diyet 88 e düstüm grip oldum sonra yine saldim ipin ucu kaçtı öküz gibi yemege verdim kendimi. Mide sorunlarimda vardi zaten bahane oldu. Mayistan agustosa kadar hiç diyet yapmadim sporda yapmadim sadece 2 kilo almışım şaşirdim hatta normalde hemen çok kilo alirdim ama nedense 2 kiloyla yırtmışim.Kendi küçük kalorisi büyük maşallah ayy keşke kendimi bildim bileli yediğim içtiğimin kalorisini bilseydim böylede olmazdım günde 1yada 1buçuk beyaz ekmek tüketiyodum ben kendime neler yapmışım ya diyorum![]()
dimi öyle yapim azıcık açıksn alt tarafBence belden asagisi hafif dalgali diz ustu guzel duruyo :) basenleri belli ettmiyo
geç kahvaltı cok düzen bozuyoSelam kızlar nasilsiniz. Bu sabah kahvaltimi geç yaptim.
Sabah: 2 dilim esmer ekmek. 1 dilim süzme peynir. 1 yumurtadan 1 yemek kasigi yagda pismis bol soganli sarimsakli biberli güzel bir menemen yedim. Sekersiz elma çayıda içtim. 1 tatli kasigida fıstık ezmesi.
Arada (meyve yemedim bugunku meyveyi ikinci araya koyacagim vücut alismasin diye). Yarım yagli 1 bardak sütten şekersiz türk kahvesi iciyorum simdi
Öglen: 6 kaşık barbunya. 4 kaşık bulgur pilavı.
Arada: 1 yeşil elma 5 badem yeşilçay
Aksam: önce aç karnına çörekotu yağı sonra 6 kaşık barbunya yemegi. 2 kaşık ev yogurduna 2 kaşık chia tohumu ekleyip yiyecegim
Aradada madensuyu.
Bir aksilik çikmaz ise 80 dakika koşu yine
benideeeebu site beni niye sürekli atıp duruyoistemiyonuz mu beni naabıyonuz
![]()
demek yalnız değilmişim sevindimbenideeee![]()
hahaah aynennndemek yalnız değilmişim sevindimtek gitmem yasnımda birilerinide götürürm
![]()
en azından sulu bişeyler geçicek bogazındanbende yediklerimi yazayim
Sabah bir haslanmis yumurta ve yarim muz
öglen peynirli sandvic ve bi kahve
aksamda sulu et yemegi var ondan az bisey alirim yaninada bi salata tamamdir:)
tırsıyorum inşallah siteyle alakalı bi sorundurhahaah aynennn
evet buaksam öyle olcak:)en azından sulu bişeyler geçicek bogazından
tırsıyorum inşallah siteyle alakalı bi sorundur![]()
kısır yaptım bugün 1 kase yoğurt bol marul ve yarım porsiyon kısır sabah 1 bardak süt içmiştim dengeledim...sagol tatlim sen ne yedin?
sınavı kazanan şanslı kişilerdensin .. bende uğraşıyorum ama tm veremedim kendimi derslereşirketteyim canım. burada smmm lik için staj yapıyorum. sen büro mu şirket mi?
allah kuzulara sağlık sıhhat uzun ömürler versin inşallah. zayıflayınca evlatlarımıza daha çok yeten anneler olacağız
benide atıyor sürekli her attığında ban mı yedim diyorumbu site beni niye sürekli atıp duruyoistemiyonuz mu beni naabıyonuz
![]()
acı cektire cektire banlıcaklar galibaevet buaksam öyle olcak:)
ay hic sorma bende![]()
belli bi kesimde aynı korku var kuzukısır yaptım bugün 1 kase yoğurt bol marul ve yarım porsiyon kısır sabah 1 bardak süt içmiştim dengeledim...
sınavı kazanan şanslı kişilerdensin .. bende uğraşıyorum ama tm veremedim kendimi derslere
benide atıyor sürekli her attığında ban mı yedim diyorum![]()
![]()
şak diye gitmeyiz ama dimibelli bi kesimde aynı korku var kuzu![]()
daha önce ban yiyenlere sormak lazımşak diye gitmeyiz ama dimibir haber verirler zaar
![]()
![]()
Amin canım Allah razı olsun Rabbim hepimizin evlatlarına saglıklı hayırlı uzun ömürler versin inş Allah benim çok sabrım yok çocuklara biraz titizim ev dökülsün dagılsın istemiyorum biraz zor bi anneyimşirketteyim canım. burada smmm lik için staj yapıyorum. sen büro mu şirket mi?
allah kuzulara sağlık sıhhat uzun ömürler versin inşallah. zayıflayınca evlatlarımıza daha çok yeten anneler olacağız
afiyet olsun tatlimkısır yaptım bugün 1 kase yoğurt bol marul ve yarım porsiyon kısır sabah 1 bardak süt içmiştim dengeledim...
diosun ay umarim öyle olmazzzzacı cektire cektire banlıcaklar galiba![]()
33kiz dur kac yasindasin sende?
Iki senedir cnmNezamandır kullanıyorsunkı canım
Ara ogunelr yok ama digerleri gayet guzel afiyet olsundünkü menümü de yazayım o zaman. o kadar dikkat ettim boşa gitmesin
09:00 1 haşlanmış yumurta
1/2 kk peynir
domates,salatalık,maydonoz
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
13:00 5 yk tavuk sote
2 yk yoğurtlu köz patlıcan
20:00 5 yk barbunya
3 yk bulgur pilavı
2,5 lt su.
1 saat yürüyüş
yarım saat kondisyon bisikleti