Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kendi küçük kalorisi büyük maşallah ayy keşke kendimi bildim bileli yediğim içtiğimin kalorisini bilseydim böylede olmazdım günde 1yada 1buçuk beyaz ekmek tüketiyodum ben kendime neler yapmışım ya diyorum:kızgın:
Ben dahada salaklık ettin. 2.ci hamileligimde gayet güzeldi kilo bile almadim kilo verdim. Sagliklo beslendim 3.5 kilo oglum dogdu. Sonra süt olcak diye diye yedim. Hakikatende süt oluyodu azcik diyet yesem kalorisiz olsa sütüm azaliyodu. Dikkat etmezsem kilo alan yapim var karbonhidrat bana yaramiyor hemen şişiriyor ama dikkat edersem zayif olabiliyorum. Neyse işte yedim içtim mutlu oldum sütümde oldu kiloda oldu. Emzirme bitti bu sefer geceleri uyumadan muhakkak dondurma yer oldum. Her gece yemezsem sanki eksik hissediyodum. Cocuklar eşim uyudumu ben dondurma yiyerek alışveriş sitelerine bakıyodum. Oyle böyle iste 98 olmusum. 1 ayda spor diyet 88 e düstüm grip oldum sonra yine saldim ipin ucu kaçtı öküz gibi yemege verdim kendimi. Mide sorunlarimda vardi zaten bahane oldu. Mayistan agustosa kadar hiç diyet yapmadim sporda yapmadim sadece 2 kilo almışım şaşirdim hatta normalde hemen çok kilo alirdim ama nedense 2 kiloyla yırtmışim.

Bence belden asagisi hafif dalgali diz ustu guzel duruyo :) basenleri belli ettmiyo
dimi öyle yapim azıcık açıksn alt taraf :KK9:
bacaklarımı iyi korumam lazm bu sefer carpmamam lazım:ıslık:

Selam kızlar nasilsiniz. Bu sabah kahvaltimi geç yaptim.
Sabah: 2 dilim esmer ekmek. 1 dilim süzme peynir. 1 yumurtadan 1 yemek kasigi yagda pismis bol soganli sarimsakli biberli güzel bir menemen yedim. Sekersiz elma çayıda içtim. 1 tatli kasigida fıstık ezmesi.
Arada (meyve yemedim bugunku meyveyi ikinci araya koyacagim vücut alismasin diye). Yarım yagli 1 bardak sütten şekersiz türk kahvesi iciyorum simdi

Öglen: 6 kaşık barbunya. 4 kaşık bulgur pilavı.

Arada: 1 yeşil elma 5 badem yeşilçay

Aksam: önce aç karnına çörekotu yağı sonra 6 kaşık barbunya yemegi. 2 kaşık ev yogurduna 2 kaşık chia tohumu ekleyip yiyecegim
Aradada madensuyu.
Bir aksilik çikmaz ise 80 dakika koşu yine
geç kahvaltı cok düzen bozuyo :ruh:
ama snin güzel olmş akşamda uyarsan like beybi :KK53:

sagol tatlim sen ne yedin?
kısır yaptım bugün 1 kase yoğurt bol marul ve yarım porsiyon kısır sabah 1 bardak süt içmiştim dengeledim...

şirketteyim canım. burada smmm lik için staj yapıyorum. sen büro mu şirket mi?

allah kuzulara sağlık sıhhat uzun ömürler versin inşallah. zayıflayınca evlatlarımıza daha çok yeten anneler olacağız
sınavı kazanan şanslı kişilerdensin .. bende uğraşıyorum ama tm veremedim kendimi derslere
bu site beni niye sürekli atıp duruyo :işsiz::işsiz::işsiz: istemiyonuz mu beni naabıyonuz :KK51:
benide atıyor sürekli her attığında ban mı yedim diyorum :D :D

kısır yaptım bugün 1 kase yoğurt bol marul ve yarım porsiyon kısır sabah 1 bardak süt içmiştim dengeledim...

sınavı kazanan şanslı kişilerdensin .. bende uğraşıyorum ama tm veremedim kendimi derslere

benide atıyor sürekli her attığında ban mı yedim diyorum :KK70: :KK70:
belli bi kesimde aynı korku var kuzu :D:D:D

şirketteyim canım. burada smmm lik için staj yapıyorum. sen büro mu şirket mi?

allah kuzulara sağlık sıhhat uzun ömürler versin inşallah. zayıflayınca evlatlarımıza daha çok yeten anneler olacağız
Amin canım Allah razı olsun Rabbim hepimizin evlatlarına saglıklı hayırlı uzun ömürler versin inş Allah benim çok sabrım yok çocuklara biraz titizim ev dökülsün dagılsın istemiyorum biraz zor bi anneyim:anne:

dünkü menümü de yazayım o zaman. o kadar dikkat ettim boşa gitmesin :KK48:
09:00 1 haşlanmış yumurta
1/2 kk peynir
domates,salatalık,maydonoz
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

13:00 5 yk tavuk sote
2 yk yoğurtlu köz patlıcan

20:00 5 yk barbunya
3 yk bulgur pilavı

2,5 lt su.
1 saat yürüyüş