- 29 Ocak 2013
- 5.823
- 22.624
- 348
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #228.821
hoşbuldum canmmhoşgeldin canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldum canmmhoşgeldin canım![]()
Malesef =))))Ooo en sevdigimden ski denetim![]()
O yonleride var ama ben boyle dusunsem gormek istedigimiz yapmak istediklermizden hep geri kalirdim. Tadini cikarmak lazim. :)
Malesef =))))
heh sıkıntı yoksa sorunda yoktatlı mıııdün regl olmam lazımdı olamadımda her yanım ağrıyo ve tatlı için ağlayabilirm
bu arada bn sordum teknik sorun varmş o yüzden atılıyomuşuz
dominos pizza diyo 3 al 1 öde diyo reklam cıkıyo sayfa nın yan tarafında![]()
ufacıkta olsa çikilata kabulumdürYaninda ufacik cikilata verebilirim ama aramizda bilirsin kurallari asamam![]()
yarım saat yürüdüm geldim vergi dairesine. tüm devlet daireleri efil efil eser. bunlarda klima çalışmıyordu. bir güzel terledim sauna niyetine
boşver derin suları sen. kıyıdan kıyıdan iyidir
![]()
hoşbulduk canımmm :))merhaba hoşgeldin. ben de bugün geldim. ismim nazmiye.
Iyi bakalim.Malesef =))))
dimiii bencedeAl alllll cok sevinir![]()
kimsin necisin kendini tanıttında ben kaçırdım mı yoksahoşbuldum canmm
soğan suyu içemiyorumheh sıkıntı yoksa sorunda yok![]()
... soğan suyu iç hemen söküyor .. ağlama ben sana vereyim azcık kuzum
ufacıkta olsa çikilata kabulumdür
bizim burda buz gibi battaniye al sarıl türünden
![]()
kıyılar her zaman iyidir
![]()
Evet bakalim belki 2 arkadasi ya da birini alabiliriz.7 listede 3 4 falanda aday var galibaa izine ayrılcak mezun olcak kimler var bilmiiim izinde olup yakında döncek poncik var ondan da ümidim yok bnm ama döncem diyomaksimumda 12 üye olabiliyo listede beybi @SekerPancarii hesaplayıp söylesinde ona göre gelen arkadaşları yer yoksa kabul ederiz
![]()
Şimdi aramızda en fazla kaç kilo vercek olan var :/
galiba 102den düşen bi arkadasımız vardı şu an 90larda olması lazımŞimdi aramızda en fazla kaç kilo vercek olan var :/
aynenn selin haber eder sana zatenEvet bakalim belki 2 arkadasi ya da birini alabiliriz.
Gerek kalmadi canim zamanim varken baktm.galiba 102den düşen bi arkadasımız vardı şu an 90larda olması lazım
aynenn selin haber eder sana zaten![]()
o zaman sorun yokGerek kalmadi canim zamanim varken baktm.
Aç kalmadim kuzu. Şunu yaptim diyette olsa vücut o listeye alışıyo. Yani hergün öğlen yemeginde tavuk aksama sebze yersen vücut alışıyo ve yine yakacagi minumum enerjiyi yakmaya çalışiyo. Vücudumuz bizden daha akilli bu sebeple ben hep farkli yedim. Karbonhidratla oynadim. Mesela dün sadece sabah 2 dilim esmer ekmek yedim oglen ve aksam salata protein yedim. Ama bugun sebze yedim. Aksamada sebze yiyecegim mesela. Ve bugün düne göre daha fazla karbonhidrat aliyorum mesela. Hergün yeşilçay degilde birgün yeşilçay birgün beşi biyerde çay. Birgun dokuzlu ćay gibi degisik içiyorum. Asla basit kaebonhidrat almiyorum. Karbonhidrat olarak kısır veya bulgur veya esmer ekmek yiyorum aksam asla ekmek yemiyorum. Ve yogurda 2 kasik chia tohumu yiyorum bence faydasi cok. Metabolizmayi hizlandiriyo bence. Birde koşuda karnitin aliyorum ve bu benim 90 dakika boyunca nabzımı 130 140lara çıkariyo ve bu da daha fazla yag yakmama sebep oluyo.1ayda büyük başarı 10kilo kuzu neler yedin öyle ben bu diyetle 5kilo verdim 1ayda 10kilo için demekki aç yatıp aç kalkmam lazımmışhelal olsun büyük başarı elde etmişsin 88 elbet bigün bende 88 görücem inşallah aglamak
istiyorum
Sagol canim insaAllah hakkiyla verebiliriz kilolario zaman sorun yokyer olaydı iyi anlaşırdık aslında sende sevdin kızları farkındayım
adagide
Cennetul Mualla kızlar umarım gittiğiniz takımda istediğiniz kilolara inerssinizzz
![]()
sağlık olsunKizlar malesef takima alamiyorum kontrl ettim
Isterseniz cuma zayflama yarsmasina katilmak isteyenler bolumune yazabilirsiniz. Tesekkurler.
adagide
Cennetul Mualla
Bende yeşil çay içemiyorum soğan içebiliyorum...dimiii bencede
kimsin necisin kendini tanıttında ben kaçırdım mı yoksa
soğan suyu içemiyorum![]()