Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

mesajlardan blacksea nin ban yediğini gördüm eğer sizde cebi varsa ordan öğrenip buraya yazabilirsiniz
ben ilgilenirim canım aklın kalmasın
Tüh yaa persembe aksami aksiyon yapilir mi @blackssee55 :olamaz:
mailden istemis @keptinn görür inşallah :KK15: sagolasin canim:KK19:

geçen perşembe 61,4 tüm ama 1 haftadir dikkat ediyorum ağzıma abur cubur namına hiçbişey sürmedim ekmek pilav makarna vs zaten 3 kaşıktan fazla yemiyorum niye böyle oldu ya :KK1: cevizli suyla dukan birasıda içiyorum
Crviz suyunu dünde dedim ya bence işe yaramıyo sen bilirsin gene canımcım ama caviz yararlı tabi ama kilo verdirmiyo bende yiyom
***14. TAKİM 542. ETAP***

lilipit (75.1///%)sabit
Blacksee55 (65.6///%)
Favelayn(66.3 / / / %)

Yeni uye başlangıç tarihi 15 ekim 2017, başlangıç kilo:68, hedef kilo:55

14. Takim ortalamasi: %
Aaay çok sevindim liste 3 kişi oldu ya kaoanacaz diye korkuyorum :(
Kızlaaaar kapanmayalım ne oluuuuır kapanmayalım :(

acaba o mu yaptı ya
yok direnç falan değil ben bu yemeye rahat 1,5 kg vermem lazımdı bir haftada bu sabah bende içmedim belki cevizli su gerçekten şişirmiştir
çok canım sıkıldı ya :KK1::KK1:
Ponciğim can sıkmak yok bu jafta az verdin bi dahaki hafta 2 katı verirsin ama moral bozarsan şişersin asıl ve diyeti bırakırsın
Gelinliğini düşün o güzel fotoğrafları düşün bak yıllarca yıllarca bakılacak salona asılacak görümcen imrenecek varsa tabi :D. Kayınvalidene soracaklar aaay ne güzel gelinin var nasıl zayıf nasıl güzel diyecek komşuları hemen sevinecek....
Yani moralini bozma

Crviz suyunu dünde dedim ya bence işe yaramıyo sen bilirsin gene canımcım ama caviz yararlı tabi ama kilo verdirmiyo bende yiyom

Aaay çok sevindim liste 3 kişi oldu ya kaoanacaz diye korkuyorum :KK43:
Kızlaaaar kapanmayalım ne oluuuuır kapanmayalım :KK43:

tamam o vermeye etki etmiyo ama vermemi mi engelledi anlayamadım :(

*** ADAYLAR LİSTESİ***

@mihracee (68,50/ 68,30/0,20 /0,291%) yeni üye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60,

M Melekemal : ( 71/ 71,7/ /%)
22 ekim Pazar Baslangic kilo 71 , hedef kilo 60,
S sweetshoney : ( 72/ / /%)29 ekim Pazar Baslangic kilo 72 , hedef kilo ??

emelinbusesi emelinbusesi ( 73.4/ / / %) yeni uye başlangıç tarihi 31 ekim sali, başlangıç kilo 73,4 , hedef kilo 63

@Bir garip (56/ / /%) yeni uye başlangıç tarihi 24 ekim, baslangic kilo 56, hedef kilo 50

bucubucuu bucubucuu (80 / / /%)30 ekim pazartesi Baslangic kilo80 , hedef kilo 69

kızlar kilo bildirimlerinizi bu listeden yapıyosunuz. en son listeyi kim paylaştıysa ondan kopyalayın hesaplama yapmayı bilmeyenler de bana özelden ulaşsın burdan ugrasmyalım:KK53:

arkadaslar bir suru alinti yapmistim ama ekran dondu silindi hepsi topluca buradan.yazayim yeniden hosgeldin mesajlariniz icin hePinize tesekkur ederim.Bir arkadAs kizlarimin yasini sormustu 5 ve 2 yaslarindalar.bir arkadas zayif anne olmaktan bahsetmis kesinlikle katiliyorum zayiflamanin yaninda beni en cok mutlu edecek sey bu ins basarabilirim kizlarimin yaninda citir citir dolasmayi simdi spor baslasin benim icin o zaman sabah aksam leslie yapiyorum

Back
X