- 31 Ekim 2017
- 444
- 589
- 18
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #241.601
Bugün gelenlerde eklesinlermi kendilerini hem kiloları hedefleri haftaya için hazır olur
kaptinn
SekerPancarii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar doğru mu? Her hafta geçen haftaki kiloya göre işlem yapıyoruz deellll mi*** ADAYLAR LİSTESİ***
@mihracee (68,3/68,00/0,44%)yeni üye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60,
@Favelayn (68.2/66.3 /2.786 /%)Favelayn ; yeni uye başlangıç tarihi 15 Ekim pazar, baslangic kilo 68, hedef kilo 55
M Melekemal : ( 71/ 71,7/ /%)22 ekim Pazar Baslangic kilo 71 , hedef kilo 60,
S sweetshoney : ( 72/ / /%)29 ekim Pazar Baslangic kilo 72 , hedef kilo ??
@bucubucuu (80 / / /%)30 ekim pazartesi Baslangic kilo80 , hedef kilo 69
emelinbusesi (73.4/ 71.8/1.6/%2.18) yeni uye başlangıç tarihi 31 ekim sali, başlangıç kilo 73,4 , hedef kilo 63.
@Bir garip (54,1/53 /1,100/2.033%) yeni uye başlangıç tarihi 24 ekim, baslangic kilo 56, hedef kilo 50
son listeye göre dogru canııım parantezlerin yeri farklıydı sadece*** ADAYLAR LİSTESİ***
@mihracee (68,50/ 68,30/0,20 /0,291%) yeni üye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60,
emelinbusesi ( 73.4/ / / %) yeni uye başlangıç tarihi 31 ekim sali, başlangıç kilo 73,4 , hedef kilo 63.
(73.4/ 71.8/1.6/%2.18)
@Bir garip (56/ / /%) yeni uye başlangıç tarihi 24 ekim, baslangic kilo 56, hedef kilo 50
bucubucuu (80 / / /%)30 ekim pazartesi Baslangic kilo80 , hedef kilo 69
Doğrumu kızlar doğru yazmışmıyım
ooo bnmle aynısınnn bnde 61le başlamıştım ama en fazla 53e kadar inebldmMerhaba ben gerçek adımı vermesem olur mu :)
Hedef :50
Boyum: 1.57
Mevcut kilom: tam tamına 61
Nisan ayın da 4 yıllık evli olacağım 2 buçuk yaşında 1 kızım var :)
26 yaşındayım :)
yok canım değil ben biliyorum bu hafta 2 kilo bile gidebilridi bu beslenmeyle400 gram ne ya
![]()
tamam canım öyle yapalım teşekkürler
dogru doğrukaptinn kız demedin doğru yazdımmı aday listesine kilomu yanlışmı olmuş
[/QUOTE]*** ADAYLAR LİSTESİ***
@mihracee (68,3/68,00/0,44%)yeni üye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60,
@Favelayn (68.2/66.3 /2.786 /%)Favelayn ; yeni uye başlangıç tarihi 15 Ekim pazar, baslangic kilo 68, hedef kilo 55
@bucubucuu (80 / / /%)30 ekim pazartesi Baslangic kilo80 , hedef kilo 69
aynı agrıyo yineBak bencede olabilir yoksa insan yaş farkını az çok anlamaz mı ya ki belki yaşamışlardır
Nasıl oldun kuzum ya sıcak tut kendini
Bende yok ben 3 4 kere kontrol ettirdim dahiliye de etti sağlık ocağına da gitmiştim
Gelenlerden 1 sensin zaten canım ya
Valla öyle oluyor saat başı kalkıyorum desem yalan olmaz uykuda bile 2 kere gittiğim oluyor
Ilk başlarda bende de öyle oldu ama zorlayınca geçti arada limon sıkıyorum
onlar haftaya eklenir kuzumBugün gelenlerde eklesinlermi kendilerini hem kiloları hedefleri haftaya için hazır olurkaptinn
SekerPancarii
dogru kuzummm sadece yüzde yazarkn virgülden sonra 2 hane yazılıyo 3,hane 5 ve 5 ten büyükse üste yuvarlanıyo rakamKızlar doğru mu? Her hafta geçen haftaki kiloya göre işlem yapıyoruz deellll mikaptinn
SekerPancarii
Cocugunun adı ertugrul muMaasallah çok sevindim bırakmadığın :) ben de inşaAllah bırakmak istemiyorum biraz iradesizim bu huyumu hiç sevmiyorum..
aslında cok bi kilonda yok ama boyun kısaysa cok belli ediyo bnm mesela 1,59 boyum 61kiloda toparlak bişey olmştmAllah razı olsun Rabbim evlatlarımızı korusun.. Evdeyim çalışmıyorum canım eşimin isteği bu yönde
Kilo vermemi eşim istiyor. 2. Bebeği düşünüyoruz en azından o zaman kilom katlanmasın diye teşvik etti beni bende buraya katılmaya karar verdim :)
Cocugunun adı ertugrul muMaasallah çok sevindim bırakmadığın :) ben de inşaAllah bırakmak istemiyorum biraz iradesizim bu huyumu hiç sevmiyorum..
Ay kızın varmışHosbuldum :) Allah bağışlasın canım
Bencede yasamislardirBak bencede olabilir yoksa insan yaş farkını az çok anlamaz mı ya ki belki yaşamışlardır
Nasıl oldun kuzum ya sıcak tut kendini
Bende yok ben 3 4 kere kontrol ettirdim dahiliye de etti sağlık ocağına da gitmiştim
Gelenlerden 1 sensin zaten canım ya
Valla öyle oluyor saat başı kalkıyorum desem yalan olmaz uykuda bile 2 kere gittiğim oluyor
Ilk başlarda bende de öyle oldu ama zorlayınca geçti arada limon sıkıyorum
71le başlamışsın geçen hafta 71,7 ymişsin bu hfta 71.5 yani -200gr oluyo canım son listeyi bulup başta sondaki alıntıları silip bildirimin yapabilirsinKizlar benim kilo gitmedi hic 2 sene once diyetisyene gittimde 21 gunde 4 kilo vermistim simdi niye boyle oldu yaaa
Baslangic kilom iki hafta once basladim 71.5 simdiki kilom sabit yine 71.5 yani hic giden yok
Ikinci bebis hazirligini yoksa :)Merhaba ben gerçek adımı vermesem olur mu :)
Hedef :50
Boyum: 1.57
Mevcut kilom: tam tamına 61
Nisan ayın da 4 yıllık evli olacağım 2 buçuk yaşında 1 kızım var :)
26 yaşındayım :)
Maalesef boyum kısa dediğin gibi toparlak birşey oldum :) spor geçmişim var ama toplarım kendimi :)aslında cok bi kilonda yok ama boyun kısaysa cok belli ediyo bnm mesela 1,59 boyum 61kiloda toparlak bişey olmştm![]()
Ikinci bebis hazirligini yoksa :)
Kilon fazla degil verirsin hemencecik :)
eceeeeet istiyorumm tabi yenimi anladinseni sinir ediy bunlar
sen bizden kurtulmakmi istiyon
ohh azcikte ben dayak atemm
![]()
spor bncede cok iyi olur hem göbeğin toparlar kendini hamilelik öncesi sıkılaşırsın belki hamilelikte de devam edersin spora dogumun kolaylaşır sende formdan düşmezsnMaalesef boyum kısa dediğin gibi toparlak birşey oldum :) spor geçmişim var ama toplarım kendimi :)
evveeeeet istiyorumm tabi yenimi anladinseni sinir ediy bunlar
sen bizden kurtulmakmi istiyon
ohh azcikte ben dayak atemm
![]()
Cocugunun adı ertugrul mu