Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tabi cnm bnm kastim diyetten saglikli beslenmek
Ben normalde de bu tarz beslenen bir insanim aslinda
Bayadir tatli yemiyrm yemedikce de cnm cekmiyor
Son zamanlarda aklima hamburger vuruyor
Ama su zincir hamburgerlerden degil
Bilgidin adam akilli hamburgerci hambugeri :)
Dr bize kan tahlili yapti lokosit cikti, tahmin ettigim gibi et sut protein alerjisi dedi
Bende diyetimde her sabah haslanmis yumurta yerdim
Peynir cok severim
Kopuk oluyr diyr sut icmiyor yogurt yemiyordum zaten
Peyniri yumurtayi kestim artik
Arada labne yiyyrm
Bazen ayran iciyrm
Kakasi hic yemesemde duzelmiyor zaten
Mukus sizde hep var mi
Lili ben oğlana evde yapıyorum hambırgeri kendim köfte yapıyorum ev lftesi ama daha büyük sonra da haöburger ekmeğinin arasına domates marul turşuyla koyuyorm yanında fırın pattisle sende yapabilrian dışarda yime pis oluyo hep

Çok tatlı sin yaa :KK70:msjlari okudukça gülüyorumr:KK70::KK70: ne kadar çalışkan hatunsun valla inş olmusundur başkan :)
:D dalga geçme kııız
o ne kiz ne bicim seyler anlatiyon anlamadim
Başka topikmiş canım onlar bizle ilfisi yok ay Allah koruusn kız
Bugnku menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
Yarim acma
3 zeytin
2 batdak cay sekersiz acik
1 yemek kasigi menemen

Ara
2 kuru incir
1 bardak bol limomlu meyve cayi sekersiz

Oylen
4 yemek kasigi kabuska suyu icilmedi
1 domates
1 turp
1 dilim ekmek

Ara
1 mandalin

Aksam
1 dilim ekmek
Bolca bol sirkeli tussuz salata
Balik hamsi
Oyy hamsiler yenmiş çok iyiiii

Listemi yazıyım kızlar çpk iyi olmasa da akiam kaçırdım galiba ama toplarım sizde yorumlayın bakem ya iyimim
Kahvaltı: 2 domates, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk beyaz yarım kk kaşar peynir, yarım elma
Öğlen: 1 limon sıktıpım 1 tabak zeytinyağlı pırasa
Ara: 2 mandalin
Akşam dananın kuyruğu koptu ama biraz fazla oldu sankim, ızgara et, yağsız salata, yarım kase yoğurt, 2 bardak ayran, 1 yufka, 2 kaşık acılı ezme
Çayla birlikte dörtte 1 kadayıf dolması yedim
:duduk:
Bişiyom çok yemişim demi abarttım misafilikteydik kendimi tutamadım:kızgın: o_O
11.5 litre su içtim
15 dakka eliptik bindim, 30 dakka yürüdüm

Valla bizlik şeyler değil :KK70: :KK70:
Ya sen tedavi mi oluyordun bebiş için

Valla erteleme derim hemen yaptır toparlarsın hiç olmazsa
Bemdede kadın soğımcu demişti kansızlık vardıe diye 3 kutu demir yut dedi yuttum te 15 sene önce inşallah düşmemiştir gene bak aklıma gelmedi hiç

İşte emziren annenin günlük menüsü...:kk77:

Sabah 8:00kahvaltı

1 cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, çeri domates, kırmızı bıber

Ara ogun 1o:30

1 tane mını popkek

Oglen 11:30
1 tabak brokoli yemeği
1 tabak kabuska
1 dılım ekmek

Ara öğün 15:30

5-6 badem
2 hurma
2 fındıklı burma tatlı

Aksam 19:00

1 Porsıyon tepsı kebabı
Domates
Turp
1 dılım ekmek

Ara ogun 21:30
Yok
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor

Cuma kilo:75.1
Güncel kilo: 75.1
Haftalık hedef: -500
Hedefe kalan: 500

İlk hafta kilo kaybi 1.500:KK37:
İkinci hafta kilo kaybi:1.600:KK37:
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200:KK37:
Dördüncü hafta kilo kaybı 700 :duduk:
Besinci hafta kilo kaybi: 700:duduk:
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000:nazar:
Yedinci hafta kilo kaybi:700:bicak:
Sekizinci hafta kilo kaybi:500:skandal:
Dokuzuncu hafta kilo kaybi:600:KK12:
Onuncu hafta kilo kaybı:200:duduk:
Onbirinci hafta kilo kaybi:+100
On ikinci hafta kilo kaybı:0:KK34:
On ucuncu hafta kilo kaybi: 700:KK76:
On dorsuncu hafta kilo kaybı:6oo
On besinci hafta kilo kaybi:0
Bu hafta kilo kaybi:0
Toplam kayip:9800 :nazar:
Ana hedefe kalan:2100":işsiz:
Harikasın lili tek yek yazmışın bide ha kafaya takmazsan olmuyo dayan bence ayrılma izne 2 kiloyuda ver git

Harikasın lili tek yek yazmışın bide ha kafaya takmazsan olmuyo dayan bence ayrılma izne 2 kiloyuda ver git
Cnm ben cok yoruluyrm
Ilk basladigimda kirk gun olmustu dogum yapali evdeydim
Sekiz eylulde ise basladm. Gece dogru duzgub uyuyamiyrm. Sabah 6 da kalkip sut sagiyrm, oglen eve geliyrm cocuklarla ilgilen uyut, onlar uyuyunca yemek yap, uyansin tekrar bak, sofra kur, mutfagi topla sonra tekrar cocuklari uyut:KK45:
Diyete cok fazla konsentre olamiyrm
Menu yazmayada useniyrm artik
Biraz mola vermek istedim
Ilk zamanlar cok hirslandiriyordu beni burasi
Yine o ruhu olusturursak beraber zayiflayabiliriz insallah
Ben 65 kilo olmak istyrm

Kendimize kiyiyoruz canım kim ne ikram ederse reddettkii bak o mutluluğu bı gör kendinle kurur duyarsin.sen suyunu bol iç pazartesi kg vermezsen ben selcanMehmetcan değilim :)))
Canim insallah veririm cok istiyorum tedaviye basladim doktora gidicem sali yumurta kontrolune eger yumrtlama olursa spor yapamam ayyyy yaccok zor bu isler hamile kaliram kilolu olmak istemiyorum

Valla bizlik şeyler değil :KK70: :KK70:
Ya sen tedavi mi oluyordun bebiş için

Valla erteleme derim hemen yaptır toparlarsın hiç olmazsa
Evet canim polikistik over var 4 sene olucak cocugum olmadi bi hamilelik oldu oda 1 aylikken dusk oldu iki sene olucak olmayinca doktora gittim klomene basladik 5 ay olmassa asilanaya gecicez dedi insallah hormon tahlillerim temiz cikar onlara daha doktor bakmadi

Evet canim polikistik over var 4 sene olucak cocugum olmadi bi hamilelik oldu oda 1 aylikken dusk oldu iki sene olucak olmayinca doktora gittim klomene basladik 5 ay olmassa asilanaya gecicez dedi insallah hormon tahlillerim temiz cikar onlara daha doktor bakmadi
Niye direk aşılama yapmıyor zaten 4 sene geçmiş yaş geçiyor zaman geçiyor

Once ilac dedi daha uzn surerdi bu is allahtan benim rahim filmim cekildi esimin sipermiyografi yapildi hazir diye direk ilac tedavisine basladik yoksa bir kerede 4 5 ay o seylerle ugres hazirla daha da uzardi bu is insallah ilacla olur asilamaya gerek kalmaz rahim filminden sonra muane bile olamiyorum cok korkuyorum kasiyorum kendimi

Once ilac dedi daha uzn surerdi bu is allahtan benim rahim filmim cekildi esimin sipermiyografi yapildi hazir diye direk ilac tedavisine basladik yoksa bir kerede 4 5 ay o seylerle ugres hazirla daha da uzardi bu is insallah ilacla olur asilamaya gerek kalmaz rahim filminden sonra muane bile olamiyorum cok korkuyorum kasiyorum kendimi
Rahim film en zoru onu atlattin digerleri muayene den hic korkma.bol su ic yumurtalarin buyusun herseyin ilaci su unutmaa.sen nerdesin bilmiyorum vakit kaybetme tip fakulteye git asilama yaptir rabbim hakkinda hayirli en guzel evladi versin..

Rahim film en zoru onu atlattin digerleri muayene den hic korkma.bol su ic yumurtalarin buyusun herseyin ilaci su unutmaa.sen nerdesin bilmiyorum vakit kaybetme tip fakulteye git asilama yaptir rabbim hakkinda hayirli en guzel evladi versin..
istanbul da oturuyorum canim hemen asilama yaptirmak istemiyorum bi once ilac tedavisi olsun belki doktor ilac kullanirkn baska bisey farkeder baska basit bir tedavi olur diye umut ediyorum

istanbul da oturuyorum canim hemen asilama yaptirmak istemiyorum bi once ilac tedavisi olsun belki doktor ilac kullanirkn baska bisey farkeder baska basit bir tedavi olur diye umut ediyorum
Tabiki canim önce ilac tedavini ol hic ne asilamaya ne tup bebege gerek kalmadan bebisin olur inşallah. .sen kac kg dasin isminin altina yazsan olmazmi hem hamis olursan kac kd kaldigin belli olur :))

Back
X