Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Diyet yapınca ise yariy kuzum yoksa hic hizlandirmiyir sen bebisun icin kullanacaksin ilk zamanlar cok bulanti yapiyor
Ben ilk kullandiginda 9 ay kullandim hic bişey yiyemedim bulantim cok olduydu herseyden tiksindim ama 9 kg verdirmisti herkesin bunye farkli tabi
Doktorda dedi rahtiz eder ama korkma olur dedi insallah zayiflarim diet spor da yaparim izaman gelir belki bebis

:KK70: hain komşulaaaar pis komşular baaaak bunu de cigerimi yi
Evet yemiycem yaaa pis şişko komşular güne gidiyolar sabah teki gel gel diye zile basmış açtım gelmiyom dedim e ne gelmiyon zaten kiloda verdiğin yok dedi nası kıskanıyo beni ya haset kadın
Derdi neydiki zaten vemiyon diyerek birak kiskaniyor demekki sendebinadina zayifla guzelce iyin gune git gorsunler pis kiskanclar

iyidir kuzum çalışıyorum çok yoğun bir döneme girdik enerji sıfır :KK70:
Kiz ben sana dün cevap vermemismiyim ya kafam karisti iyice:D

Ekonomienformatigi ne kııız ay kafam okurken şey oldu daha sen senelerce okumuşun bide maşallah
Benimle tanıştın sanırım anlatmam gerek yok
Boyun uzunmuş benden 20 cm hemde :KK70:
evet ismi biraz tuaf ne okudugumu anlatmayi becerene Kadar senelerim gecti:D
isletme yönetimi ve bilgisayar bilimleri diyelim:)

Var burda ya sen almanyadamısın

evet ögrendim simdi varmis:) evet tatlim

İnş gelir kuzucuk
Elbise aldınmı ne giyeceksin onu düşün sen moral bozma yüzün şişer bak

Bende ishal oldu çok bırakıp başladım kaaaç kere ama alıştım artık senelerdir kullanıyom korkma direnç yap kullan ishalde olsan kullandıkça ii geliyo alılıysun ama bende şeker çıktı yumurtalarda kist vardı gençken geçti sonra ama şeker çıkınca başlattı iştah keser diyolar ama kesmiyo bende hatta daha çok tatlı istiyorum biraz sinir yapıyo bana ama
aldım aldım :KK53: şiş zaten :deli::deli:

Needen alcan mobilya
nerden miii neden mi :KK53:

iyiyim bende kuzumm aynı işte buralardayızz alışabildiniz mi yeni evinize soguk mu oralar :KK51:

tanıdık yer olsa yönlendircmde yooohh:sus: kaça demiştin sen koltuk takımına
2300 dü senin aldıklarınnn
23032812_365892190482917_8875157387682436112_n.jpg

ama bunu gördüm beğendim buda 2900 galiba

Back
X