Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kıyamam ya bazen öyle yapıyorlar bende o durumlarda uyutmaya çalışırım geri eşim de kızar ağlamıyor işte uyu sen diye eee uyanık olunca uyunmuyor diyorum bende :işsiz: dişleri kaşınıyor demi
Evet cok fena kaşınıyor
Aldım emzırıyım dedım hep ısırdı
Uyutucam dıye cnm cıktı
Eskı usul aldım ayagıma salladım mecbur

Screenshot_20171108-075919.webp

Kahvaltım jambonu bana bana yiyecem :D

cok güzel bişi yapmış ama :KK8::KK8:

İlk kez diyet yapacağım ondan çok pis gaza geldim canım :KK70:

Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın diyeceğim ama diyet topigine gitmeyecek :KK70:
ahahah pilav mı cok severim :D:D

Kızlar yaa saç diplerimde sivilce çıktı. Şampuan değiştirmiştim ondan mıdır? Çok kaşınıyor bu konudan muzdarip olanlar var mı??
bnmde var kuzum ama bnm egzamadan oluyo öyle demişti doktor cok fazla cıkıyo ama geciyo hemen

Siz açında :KK70: ahahaha yok soylemicem:KK70: tamam dalga geçin benimle mutlu olun ahahahah emelinbusesi emelinbusesi
bugün kaç dk spor yapcan hayırlısıynan kuzum :D:D

kaptinn kaptinn senin hedef listesini ben paylastim ama karismis yine
Son haline sen ekle bari
70 yaz bana
:super::süslü::süslü::süslü::süslü:

Gunaydın :KK200: dicem diyemiyorum
Gün ayamadı karanlık:KK70:

Karanlıga uyanmsk sınır bozucu:deli:

Bırazdan tartılcam:sus:
ben 7 de uyanıyorm o zaman bile karanlık:63: hiç yataktan cıkasım gelmiyo:işsiz:

75.1 yanı aynı :)
Bı ıhtımal belkı 74 görürüm dıyrdum
Eger ıyı beslenırsem bugun yarın
Eksı cıkarım
kaptinn kaptinn hizzays sok ıkı gun bızı bebek
Vurdulu kırdılı olsun :KK70: +18 olsun:sus:
@Blacksee55 sen nasıl yardımcısın be:KK67:
diyosun eh tm madem o zaman :D:D:D:KK62:

Bnmkı gece durmadı ya:emir_bebek:
Veuvv heuvv uvvv aaaa dıye ses çıkartıp ellerını yedı gece boyu
Yıne bana uyku yok yaf
yeliiimmm ben onuuuu:emir_bebek::emir_bebek:

Aynen birinden ciddi ciddi korkmamız lazım ki kötü yorum almayalım diye yemeyelim :110:
:KK62::KK62::KK62::cool:

Eki Görüntüle 2064905

Kahvaltım jambonu bana bana yiyecem :KK70:
cok değil mi o bebeğim :D:D:D:D:D

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEYENİ YIL YENİ BAŞLANGIÇEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE2018 OCAK HEDEFİEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

@mihracee :

@emelinbusesi :68

@bir garip :51

@Melekemal :68

@pembebalerin :

@ertugrulunhalimesi :

@Favelayn :60

@elaalemi :52

@denetim :65

@Buki_89 9 :65

kaptinn kaptinn :53

SekerPancarii SekerPancarii :

lilipit lilipit :70

@Blacksee55 :

@SaiKing :58

kızlaarrrr yeni yıl hedefleri listesi hala dolmamışşş gözümden kacanlar vardır eklemeyı unutanlar vardır beni etiketleyip hedef kilonuzu bildirir misinizzz???:KK51:
yeni gelen arkadaslar eğer katılmak isteyen varsa sizlerde beni etiketleyip bildirinEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Selam kızlar yaş 32 boy 154 kilo 72.5 :işsiz:
Bir buçuk yaşında kızım var. Aslında 64.5 e düştüm bi ara ama sonra stresten yemeye verdim kendimi. :bicak: Çalışmıyorum hafta içi kursa gidiyorum öğlene kadar. Eşim vardiyalı çalışıyor. İskenderunda yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :KK54:
tatlııım sen hedef kilonu bildirmemişssinn onu bana söyleyebilir misin

Canım biraz geç oldu ama kusura bakma..evet bebek icin içmiştim şimdi 11 ve 2.5 yaşinda kızlarım var..Rabbim size de nasip etsin en hayırli zamanda..
İlacın yan etkisi var ama sabırlı olursan bünye alışıyo zayıflamaya da cok yardımcı..
Gercektenmi o ilaci icncemi oldu kacinci ayinda hamile kaldin hepiniz benden buyuksn hep bebek hamile kalmak diyip duruyorum ayip oliyor biliyorum ama kusura bakmayin napim heycanlaniyorum :olamaz::olamaz::olamaz:

sek quart mı ne markası buki demişti

evettt :KK70: sütlü detoksu da içebiliyorsun sen :KK70:

maşallah canım ya verirsin kiloları merak etme 1 2 hfta daha geçir öyle gel istersen süt gerekli şimdi bebişe
Ins cnm benim. Sen nasilsin bir ara geldigimde hamilelik durumun vardi sanki ne oldu o yanlis hatrlamiyorumdur ins.
Cnm burda baya bı emzıren anne varız
Gel sende :)
Aa gercekten mi super cok sevindim bebisleriniz ne kadarlik bana menuler lazim a4astiriyorum nettende ama boyle daha iyi olur spor falan yapiyirmusunuz kac kilosunuz ins benm kadar varsinizidr :D

az daha bekliyeydn olsunnn :KK70: acaba listeye girebilcen mi nasıl oluyo senin geri dönüşün bi arastıraymmmm

oooo ni cıbıkkkk:rolleyes::rolleyes:

valla cok sıkıcıııı eve koşarak gidiyodum bn evde net var diye :KK70:
Arastir guzel keptenummm benmmm . Guzel haberlerinii bekliyorum bu arada evlilik nasil gidiyor bakimmm

Amann dur sen ac kalma bir araştırmak lazim yoksa karatay da ac kalmiyon bayagi doyuyon iste onu 5-6 saat leptin oluyir ama ara var bi bardak sut veya yogurt meyve olmuyor diye biliyorum sen en iyisi sarraf sarraf arkadasimiza sor oda bayagi kg verdi hemde simdi kizi 2,5 yasindaymis bilgi alabilirsin sarraf arkadasimiz eskilerden kendiside uyguladi heral
Karatayı emzirenler de yapabilir tabi..normalda 2 öğün yapılıyo ama emzirenler 3 öğün yapabilir..aralarda 5 saat olması lazım..karbonhidrat ve meyve kesinlikle yasak..meyve kilo koruma aşamasında yenebilir..5 saat aralikta yeşil çay kahve serbest..

Back
X