- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #243.081
9 ay nasıl geçer öyle insan kurtlanır yahu
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 ay nasıl geçer öyle insan kurtlanır yahu
![]()
ahahah tmm efendimaferin tm şimdi gidebilirsin![]()
eltim kimmiş ya o kim oloyoorhem eltin kim ki sne onu önemseyip düğününde telefonuna bakmıcaksın ben daha önemliyim bencesiahahah
![]()
aaaa e daha belli değilkn mi yatıyo ahahahaha görmemiş dicektm de daha görememişte zatenkurtlansın oh ona kız allah söyletti heralde daha belli değil hamile olup olmadığı
![]()
he ona bişey diyemiiiciiğğiiim kuzum hahlısın bakma telefonaahahah tmm efendim
eltim kimmiş ya o kim oloyoorben sevdiceğimi görünce aklıma gelmez diye şetmiştim
![]()
olsun sen yine buralarda ol tamam sınavlarım bitti aday listesine alın beni dediğinde bn senden bilgilerini alırımKuralları okudum kaptan ama şu sıralar sınavlarım var o sebepten bi 10 gün kadar gecikmeli başlıcam. Bu arada hoşbuldum![]()
Hoşgeldin gülüm ben emel yaşım 40 bi oğlum var 8 yaşında
haftaya bu cuma ki kilondan 1kg eksik olman lazımm listeye girmen içinnnnnnHoşgeldin gülüm ben emel yaşım 40 bi oğlum var 8 yaşında
73, 4 ile başladım hala o civardayım vallaha veremedim yaaa![]()
aaaa e daha belli değilkn mi yatıyo ahahahaha görmemiş dicektm de daha görememişte zaten
he ona bişey diyemiiiciiğğiiim kuzum hahlısın bakma telefona![]()
Ben akşam yemeği sonrası yürüyüs yapcam kuzum
Ya bende çok acıktım akşam gidince yemek yapacam daha koca ile halen konuşmuyorum yapmamıştır birşey sormadım dacok acıktım![]()
Senin kilonda olsam göbek atarımolsun sen yine buralarda ol tamam sınavlarım bitti aday listesine alın beni dediğinde bn senden bilgilerini alırım
e ben başliiim o zaman24 yaşındaym yeni evlendm kilom 56 yeni cıktm bu kiloya
çalışıyorm yarışmaya bursadan katılıyorum
![]()
Hoşbuldum emel ablacım evladını Allah bağışlasınHoşgeldin gülüm ben emel yaşım 40 bi oğlum var 8 yaşında
73, 4 ile başladım hala o civardayım vallaha veremedim yaaa![]()
Hayirdir noldu neye kizdin o kadarGERİZEKALI işte kendide 2.ci aşılamayı yaptı annesinde sadece wcye kalkıyor o kadar salak biri birde düşük yapmış bir insan
inan takmama boyutunu geçti sürekli soruyor dengesiz![]()
Yaaa hani yoktu öyle kilo vermekle alakası yoktu hani listeninhaftaya bu cuma ki kilondan 1kg eksik olman lazımm listeye girmen içinnnnnnyani bu cuma 73,2 olursan haftaya 72,2yle girceksn listeye bibiğiiiiimmmm ona göre hazırla kendini
![]()
Merhaba canım hoş gelMrb kızlar. Ben de yavasta olsa kilo vermek istiyorum. 5 ay önce oğlumu kucağıma aldım. Doğumdan kalan 4-5, doğum öncesi de 4-5 kilo olmak üzere nereden baksan iz 10 kilo fazlam var. Sezeryan karnı da cabası.. ben bebeği bırakacak birilerini buldukça spora gidiyorum ancak boğaz kısmı bende facia. Oldum olası ağzım boş durmuyor. Ivır zıvır yememek için ceviz badem erik falan alıyorum ama yine de gidip dolaptan ne varsa götürüyorum. Aç olunca gerçekten sütüm azalıyor ne olursa olsun. Şu ıvır zıvır ve hamur işini azaltsam yeter bana da ... Annemin evinde olunca bı de bebek, evde de 1.5 yaşında bir oğlan daha..sizlerden alacağım gazla en azından market ürünleri ve hamur işini azaltmayı daha sağlıklı beslenerek ve spora giderek on kilo fazlalığı vermek istiyorum. Hafifletilmiş diyet yaparak kilo vermemde gaza getirecek yol arkadaşı arıyorum.
@Bir gariplilipit siz nasıl yapıyorsunuz diyet işini? Bı de nasıl yapıcam. Hergun liste yazacağım bir hafta içinde 1 kilo verirsem takıma alinicam öyle mi?
Kizlaaaar naptiniz ben isteyim. Deli gibi spor yapiormusunuz bakımahahahha
Hosgeldin canim bende yeniyim daha bu cuma 100 grm daha verirsem insallah listeye giricemMrb kızlar. Ben de yavasta olsa kilo vermek istiyorum. 5 ay önce oğlumu kucağıma aldım. Doğumdan kalan 4-5, doğum öncesi de 4-5 kilo olmak üzere nereden baksan iz 10 kilo fazlam var. Sezeryan karnı da cabası.. ben bebeği bırakacak birilerini buldukça spora gidiyorum ancak boğaz kısmı bende facia. Oldum olası ağzım boş durmuyor. Ivır zıvır yememek için ceviz badem erik falan alıyorum ama yine de gidip dolaptan ne varsa götürüyorum. Aç olunca gerçekten sütüm azalıyor ne olursa olsun. Şu ıvır zıvır ve hamur işini azaltsam yeter bana da ... Annemin evinde olunca bı de bebek, evde de 1.5 yaşında bir oğlan daha..sizlerden alacağım gazla en azından market ürünleri ve hamur işini azaltmayı daha sağlıklı beslenerek ve spora giderek on kilo fazlalığı vermek istiyorum. Hafifletilmiş diyet yaparak kilo vermemde gaza getirecek yol arkadaşı arıyorum.
@Bir gariplilipit siz nasıl yapıyorsunuz diyet işini? Bı de nasıl yapıcam. Hergun liste yazacağım bir hafta içinde 1 kilo verirsem takıma alinicam öyle mi?