Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

03-10 KASIM SPOR LİSTEMİZ

DOMATESLER
SchonerDuft SchonerDuft 0 + 40 + 0 +30 + 40

@Favelayn 0 + 0 + 20 + 66 + 40
@SekerPancarii 0 + 16 + 37 + 45 + 42
emelinbusesi emelinbusesi 45 + 45 + 0 + 0 + 30 + 20
@pembebalerin 65 + 46 +0 + 0 + 0
@elaalemi 0 + 20 + 0 + 75 + 50

PATATESLER

M Melekemal 40 + 25 + 0 + 60 + 20 + 60
@selcenmehmetcan 0 + 90 + 0 + 0 + 100
kaptinn kaptinn 30 + 60 + 60 + 30 + 60
@Blacksee55 0 + 0 + 0 + 0 + 30
@Bir garip 45 + 45 + 30 + 0 + 30
@Buki_89 0 + 65 + 25 + 25 + 35
Kiz emoş bana 7 saat spor yaz işyerinde koşturuyorum:D

menüm
sahur
1 tereyağlı yumurta
1 domates
1 salatalık
10-15 zeytin
yarım biber
2 dilim ekmek
3 tane form kraker

iftar
1 kase mercimek çorbası
3 tane haşlanmış top içli köfte
salata
1 kase hoşaf
2 irmikli top
bir parmak kadar cevizli sucuk
5-6 tane form kraker
1 litre çay
Bende cok seviyorum hosafi sekerde katmiynca cok guzel oluyir

bende çok yiyom seviyom heleki yazalrı çok meyve yerim oda şeker tabisi

:KK200:

böyle okuyan kızlara bayılıyom gülüm ya Allh yolunu açık etsin

dove kullanıyorum ben ama krem gerekiyo tabi boyadan

sen iyisin irade sağlam selcan ya bende yok o irade kete mete gömerim mideye Allah inandırsın günde 2 kilo alırım oturduum yerde vallaha :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Kiz önce geçmiş olsun sana canim,
canim hedef buyuk bebek istiyorum o yuzden kesinlikle baska yerde inan yemiyorum ama bugun canim bayagi sıkıldı kizin okulda toplu beslenme sirasi bendeydi tatli yapilacakti 32 cocuga bi de ogretmen tadacak diye bugun goturdum bi dilim off kiz normalde gecen ay canim hicmi hic tatli cekmiyordu bu ay resmen sinavim yarebbim her gun birsey cikiyor yani agzini vurdunmuda dur dememiz lazim kendi me kızıyorum irade sıfır.

hoşaf süt yapıyomu cnım

bu leptin olayı nası oluyo selcan bendemi yapsam ama aç kalamıyomki
sende işe yarıyomu kaç kilo verdin böyle
Canim oyle ac kalmiyom ben kısa yaziyorum menuyu sabah ve aksam bayagi diyurucu yiyorum ama kabonhidratli besinler olmucak aralar 5-6 saat dayaniyorum kendimi zabdetiyirum yeterki ciss seylere agzini vurma sonrasi geliyor.ben böyle 14 kg verdim 4-5 kg aldimdi :((
60 dk yürüyüş yazarmisin canim

emelinbusesi emelinbusesi yaz ablam 80dk :spor: demin 15te dediydim ikisi bir 80 ediyor ha :KK66:
xenforo-smilies-kk30.gif

Leptin olayını bilmiyorum. Ama şahsım adına konuşayım kendimi bir süre aç bırakınca sonrasında normalden çok daha fazlasını yiyorum. Daha beteri günlerce bunu durduramıyorum. O nedenle bu beslenme tipini denemeye bile korkuyorum açıkçası.

Bir de kendisini çok sevmesem de Mehmet Oz'un diyet ve sporla ilgili çok güzel bir önerisi vardı. Diyordu ki hayatınıza yerleştirip alışkanlık yapabileceğiniz spor ve beslenme tipine geçin. Örneğin haftada 1 saat ağır spor yapıp bunu 6 ay kilo verene kadar sürdürüp sonra bırakacaksanız başlamayın ama hayat boyu bu şekilde yaşayabilecekseniz yapın. Eğer siz günde 15 dk spor yapabilecekseniz bunu alışkanlık haline getirin.
Bu bakış açısı diyette bana daha uygun görünüyor. Eğer bir hafta ekmek yemezsem sonraki hafta bir oturuşta bir ekmek yerim öyle saçma bir kişiliğim var:skandal:
O nednele bu tarz değişiklikleri iyice kendini dinleyip yapmak lazım.
BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim gayet istikrarlı ve başarılı ilerletiyor demek ki bu tarz beslenme ona uygunmuş :KK200::KK200:

Cok dogru fiyorsun canim dengesiz ac kaldigimda saldiriyorum hatta etrafimdakikeri tanimiyorum :)) hani reklamda varya ac acken sen degilsin cok dogruymus ama sağlıklı beslenerek tam doyarak leptin ise yarar ac kalipta leptin yapmak saglik konusunda da zararli ins bir an önce saglikli kg verip hedefime ulasmak istiyorum csnim kaç diyet denedim benim bunyeme karatayin dedikleri işe yariyor bende..

Slm kizlar naptiniz cok yorulmusum bugun ben ya bugun iyi hamlamisim yuruyusden bacaklarim agriyor gecmisi vaktim olursa okucagim
Cumartesi ev gormeye akrabalar gelcek bissürü cisslar hazirlicam yarin temizlik cuma da acma keteler tatli neymm off :(( misafiri cok severim hepde benim imtihanim bu yiyecekler..

Slm kizlar naptiniz cok yorulmusum bugun ben ya bugun iyi hamlamisim yuruyusden bacaklarim agriyor gecmisi vaktim olursa okucagim
Cumartesi ev gormeye akrabalar gelcek bissürü cisslar hazirlicam yarin temizlik cuma da acma keteler tatli neymm off :KK43:( misafiri cok severim hepde benim imtihanim bu yiyecekler..
Ay s3nin misafirin bitmiyor kış geldi yine başladı sakın sen yemeee sakın bebisi düşün

Hosgeldin canim bende yeniyim daha bu cuma 100 grm daha verirsem insallah listeye giricem
Hoşbulduk . Kiloları muz benziyor. Bugün tartilmayi unuttum yoksa yazacaktım nickimin yanina . Evde de yok tarti. İns tez vakitte kurtuluruz su yağ kutlelerinden

heksi heksi spor listesine girmek istermisin takımda kendi aramızda yarış
İstemem miii. Bebisten fırsat buldukça gidiyorum. Mesela bugün 45 dk spinning yaptim

Hoşgeldin canım vereceğiz inşallah kiloları
Ben sadece abur cubur şeker ve beyaz undan uzak durmaya ve porsiyon kontrolü yapmaya çalışıyorum göbek içinde egzersiz tabi :)
Senin şimdiki kilonda olsam keskeee

Emziren anne menüsü

Kalkınca
1kuru kayısı
21 kuru üzüm

9:15 kahvaltı
1,5 dilim t.b. ekmeği
1,5 yumurta (tavada)
Domates
Peynir
Nutella (kendim yaptım şekersiz) 1 çay aşığı
Tahin pekmez (2tatlı kaşığı)
Fıstık ezmesi (kendim yaptım şekersiz) 2 tatlı kaşığı
1bardak rezene çayı

11:00
Tarçınlı süt

12:45 komşuya gittik
İki bardak şekersiz çay
Bir avuç patlamış mısır
Bir avuç kuruyemiş

14:10
Et suyuna şehriye çorbası çorbası (3 kepce )
Etli nohutlu Karabuğday pilavı (4yemek kaşığı)
Salata
Yoğurt
Buharda pişmiş balkabagi

16:45
Elma (1tane)

18:45
Şehriye çorbası (2kepçe)
Yarım alabalık
10 hamsi
Salata

Buğday ruşeymli yoğurt
Mandalina

Menun çok sağlıklı ya. Keşke anamın evinde olmasam. Hergun yemek yapamıyoruz , akşam geç saate kalıyoruz yemek için. Mutfağında iş yapmak eziyet . Ben bu kadar sık yemiyorum mesela. Ama yemeye fırsat bulunca da goturuyorum

Henüz cvp gelmedi ama şuraya ilistireyim günün menüsünü. emelinbusesi emelinbusesi seni mi etiketlenen gerekiyor ?
Sabah
2 kk cevizli helva
Yarım kk beyaz peynir
İki açma

Öğlen
İki kase tavuksuyu çorba bir dilim ekmek

Ara
2 ceviz 2-3 badem 1 erik

Akşam
Bir tabak bulgurlu kapuska
Bir kase yoğurt
Bir dilim ekmek

Ara
2 mısır bir elma yarım avuç kayısı çekirdeği
2 lt su
45 dk spinning

Bugün aç kaldım tabii . Gece atıştırmak gibi görünüyor
(gece çayı, rezene, lactamil ve süt artırıcı damlayi saymadim.gerek var mı bilemedim. Oğluma süt gerek. )

03-10 KASIM SPOR LİSTEMİZ

DOMATESLER
SchonerDuft SchonerDuft 0 + 40 + 0 +30 + 40

@Favelayn 0 + 0 + 20 + 66 + 40
@SekerPancarii 0 + 16 + 37 + 45 + 42
emelinbusesi emelinbusesi 45 + 45 + 0 + 0 + 30 + 20
@pembebalerin 65 + 46 +0 + 0 + 0
@elaalemi 0 + 20 + 0 + 75 + 50

PATATESLER

M Melekemal 40 + 25 + 0 + 60 + 20 + 60
@selcenmehmetcan 0 + 90 + 0 + 0 + 100
kaptinn kaptinn 30 + 60 + 60 + 30 + 60
@Blacksee55 0 + 0 + 0 + 0 + 30
@Bir garip 45 + 45 + 30 + 0 + 30
@Buki_89 0 + 65 + 25 + 25 + 35
Bunlar ne kızlar? Spor dakikaları mi?

Hoşbulduk . Kiloları muz benziyor. Bugün tartilmayi unuttum yoksa yazacaktım nickimin yanina . Evde de yok tarti. İns tez vakitte kurtuluruz su yağ kutlelerinden

İstemem miii. Bebisten fırsat buldukça gidiyorum. Mesela bugün 45 dk spinning yaptim

Senin şimdiki kilonda olsam keskeee

Menun çok sağlıklı ya. Keşke anamın evinde olmasam. Hergun yemek yapamıyoruz , akşam geç saate kalıyoruz yemek için. Mutfağında iş yapmak eziyet . Ben bu kadar sık yemiyorum mesela. Ama yemeye fırsat bulunca da goturuyorum
Ne guzel birpikte zayiflariz

Back
X