Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla soganda yaptim incir edime keci boynuzu testere disli aslan pencesi hayit tohumu ise yaramadi bence hormon tahlillerini yaptir benim sut hormonu prolaktin 32 5 cikti onun icnde ilac iciyirum
Hormonları yeni yaptırdım sorun yok hormonlarda bende kalite düşük birde olmayacağına inandığımdan olmuyordu olumlu birşey duymayınca tabi eskide kaldı

Emziren anne menüsü

Kalkınca
1kuru kayısı
21 kuru üzüm

9:15 kahvaltı
2dilim t.b. ekmeği
1,5yumurta
Domates Salatalık
Peynir, 7zeytin
Tahin pekmez (2 tatlı kaşığı)
Fıstık ezmesi (kendim yaptım şekersiz) 2 tatlı kaşığı
1bardak rezene çayı

11:00
Mandalina
Elma

13:30
Pırasa yemeği (5kaşık)
Salata
Yoğurt

16:00
Şekersiz kahve
1,5dilim sağlıklı browni

18:45
Et suyuna tel şehriye çorbası (yarım tabak )
Pırasa yemeği (3y.kaşığı)
Salata
Ayran

Acıkırsam Tarçınlı süt içerim :)

menüm
sabah
yağda 2 yumurta
1 domates
peynir
zeytin

ara
yarım muz
kuru üzüm
çubuk kraker
3 bisküvi
yarım bardak meyve suyu

akşam
bir tabak güveç
yarım tabak pirinç pilavı
salata

ara
üzüm bikaç tane
çay malesef kadayıf yedim (yerken mutluydum ama yedikten sonra mutsuz oldum )
anneme geldik onun için yolda giderken öyle atıştırdım biraz
su fazla içemedim bugün

Kızlar kızım alerji olmuş hastane ile uğraştım hep
Menüm
Sabah 2 dilim tam buğday ekmeği arasında peynirli tost
Domates
4 zeytin
1 kaşık tahin pekmez
1 bardak sıkma portakal suyu

Oglen
1 bardak ayran
1 dilim pacanga böreği
Ara
1 avuç badem

Akşam
Pilav üstü et döner
1 bardak ayran

Sagol abla onceden cok yaptim bi umut simdi anladimki kurluk bisey degilmis durumum sut hormonumda yuksek cikti onun icnde ilac kullancam kutunun icnde iki tane kuck mercimek kadar hap var biri pazartesi ictim birinide bu patesi icicem bide yarin catlatma ignedi vululcak abla ultrasyonda 3 yumurta olctu foktor igneyle ucude catlarmi yoksa kistmi olur
Benim de yüksekti sut hormonum..bende kist hiç oluşmadi genelde adet oluyodum ya catlar döllenme olur ya da adet olursun simdiden çok kafana takma onlari rahat ol akışına birak :KK66:

Benim de yüksekti sut hormonum..bende kist hiç oluşmadi genelde adet oluyodum ya catlar döllenme olur ya da adet olursun simdiden çok kafana takma onlari rahat ol akışına birak :KK66:
Dietti kiloydu derkn aklima bile gelmiyor bazen hamile kalmistim dedimya ozamanda boyle kilo diet spor derkn hic kafama takmadim ondanmi olduki diye dusunnuyor degilim yani insalkah yine olur kafam rahat

Günaydın kızlar bende regli oldum bir hafta sahalardayım bol kocaman spor yapacam @Blacksee55 i gececem :KK70: BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim bu hafta kaç kilo veriyoruz bebişim var mı arttıran üstüne katan :KK70:
Ben bittim yaa off size imrenimm haa en azindan evden ise gidip gelisiniz tartilmaya korkuyorum kiz ne ka cok cesit menu yaptimm ohaa oldum bugunku misafir bitti.. sen kesin beni geçersin kiz.

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim yaptığın kürleri bana bir yazar mısın adet olmuşken yapayım birşeyler diyorum
Bu ay bisey yapmadim canim sadece 7zeytin bir incir yedim bu kur beni ogleyece tok tuttu hep..
Onun dışında aslan pençesi kuru uyguluyacam onu iki ay uygulamam lazımmış sabah kahvaltidan 2 saat sonra bir fincan bide ogle ac karnina bi fincan icilecek baska yoktu heral bunla beraber sabah ari polenli su icecegim.. baska kur uygulamiyacagim

Kızlar kızım alerji olmuş hastane ile uğraştım hep
Menüm
Sabah 2 dilim tam buğday ekmeği arasında peynirli tost
Domates
4 zeytin
1 kaşık tahin pekmez
1 bardak sıkma portakal suyu

Oglen
1 bardak ayran
1 dilim pacanga böreği
Ara
1 avuç badem

Akşam
Pilav üstü et döner
1 bardak ayran
Geçmiş olsun canim

Bugün buralar pek sakin :110:
Kızlar bi insan ayağını burktuğunu nasıl anlamaz üç gündür ayak bileğim ağrıyor şişti o kadar acıyor sa anlamammı hiç hiçte azalmadı üç gün içinde :KK43: acaba böcek falan mı soktu :işsiz:
Spor da yapamıyorum haliyle
Buz tut canım nolduki. Geçmiş olsun

Kızlar iki saati geçti browniyi yiyeli hala tıka basa doluyum yeni yemiş gibi Allahtan eşim geç gelecek yemeği yemedik daha :KK48:
Tavsiye ederim
Burda bacıların ot yerken sen utanmiomusun browni yemeye :D yarasin canım :D aa sagliklisindanmis pardooon :KK48:
Haftasonu buralar böyle oluyor canım idare edin yarından sonra yine herkes burda :KK200:

Geçmiş olsun canim

Buz tut canım nolduki. Geçmiş olsun

Burda bacıların ot yerken sen utanmiomusun browni yemeye :KK70: yarasin canım :KK70: aa sagliklisindanmis pardooon :KK48:
Haftasonu buralar böyle oluyor canım idare edin yarından sonra yine herkes burda :KK200:
İşin ilginci bilmiyorum ne olduğunu ya burktum ya birşey soktu...
Çok sağol canım

Kız sağlıklısı tabi:KK48:
İnşallah dinlenin bakalım :21:

Ya kızlar 80 kilo olan kadına zayıfla çocuğun olsun diyorlar doktorlar. Bizim işyerinde 150 kilo kız cocuk yapti. 6 aylıktı bana geldi sarıldı ben izine ayrılıyorum dedi bende ne izni dedim bebegim olacakya dedi bende caktirmadim. Yani okadar sismandiki yinede hamile kaldı. Birçok aşırı kilolu insanlar tanıyorum hamile kalan. Allah'ım InsAllah isteyen herkese nasip eder :KK36:
Bende bu yaştan sonra yapamicam kesin hemen evlenir evlenmez calismalara baslamaliyim :KK48:

İşin ilginci bilmiyorum ne olduğunu ya burktum ya birşey soktu...
Çok sağol canım

Kız sağlıklısı tabi:KK48:
İnşallah dinlenin bakalım :21:
Tok tuttu demek :D yarin bende yapmaliyim hemencik.
Canım ayak bu ayak olmayınca hicbirsey olmuyor ben sakatlandigimda anladim :D doktora git göster

Bugünkü menuyu yazmaya utanıyorum. Yazmasam olmazmi?
emelinbusesi emelinbusesi sporu da pas gececegiz. 5 kat merdiven çıkmanın dışında hic bişey yapamadım. Nisan için mekan bakicaz diye 7 saat gezdik ardından da kuzenin goruculeri geldi teyzeme, ona gittik . Ne diyet kaldı ne spor:110:

Ya kızlar 80 kilo olan kadına zayıfla çocuğun olsun diyorlar doktorlar. Bizim işyerinde 150 kilo kız cocuk yapti. 6 aylıktı bana geldi sarıldı ben izine ayrılıyorum dedi bende ne izni dedim bebegim olacakya dedi bende caktirmadim. Yani okadar sismandiki yinede hamile kaldı. Birçok aşırı kilolu insanlar tanıyorum hamile kalan. Allah'ım InsAllah isteyen herkese nasip eder :KK36:
Bende bu yaştan sonra yapamicam kesin hemen evlenir evlenmez calismalara baslamaliyim :KK48:
Amin inşallah ;)

Tok tuttu demek :KK70: yarin bende yapmaliyim hemencik.
Canım ayak bu ayak olmayınca hicbirsey olmuyor ben sakatlandigimda anladim :KK70: doktora git göster
Aynen dene bakalım yalnız çok şekerli seviyorsan üzüm pekmeziyle yap ;)

Back
X