- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #244.021
zeki bi arkadasın var tebrik et beniçık bığındım cınım cık tısıkır ıdıyırım![]()

bence 9ay hiç bişey yemezsem gercekleşebilir bu hayalimÜTOPYA da yaşamaya gerek yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeki bi arkadasın var tebrik et beniçık bığındım cınım cık tısıkır ıdıyırım![]()
bence 9ay hiç bişey yemezsem gercekleşebilir bu hayalimÜTOPYA da yaşamaya gerek yok![]()
anladım kuzum belediye otobüsleri var her tarafa gdiyor otellerinde servisleri oluyor çarşıya bırakıyorlar sıkıntı olmaz ulaşımya ahahahhhahaahah bunu kesin söylücem
ölüdeniz istiyoduk ama orda islami otel yok normal otele gitsemde rahat edemem çok fazla bide arabaylada gitmicez arabasız zor olurmuş orası simdi antalya falan bakıyorum kuzum
zeki bi arkadasın var tebrik et beni
cınım ırkıdısım
bence 9ay hiç bişey yemezsem gercekleşebilir bu hayalim![]()
artık uçakla gitcez ordan taksi maksi bişeyler yapcazbakalım bi otel bulalımdaanladım kuzum belediye otobüsleri var her tarafa gdiyor otellerinde servisleri oluyor çarşıya bırakıyorlar sıkıntı olmaz ulaşım
Süper canımanneler ve anne adaylarına duyurulur
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
9 ay nasıl aç kalcan ki bana da öğret 1 ay yeter bana hamile kalınca yerim yinezeki bi arkadasın var tebrik et beni
bence 9ay hiç bişey yemezsem gercekleşebilir bu hayalim![]()
işte otel servislerini görüş yaz aylarında servisler alıyor benim görümcenin kocası side de çalışyodu restorant işletiyordu o bahsediyordu hemartık uçakla gitcez ordan taksi maksi bişeyler yapcazbakalım bi otel bulalımda![]()
işte otel servislerini görüş yaz aylarında servisler alıyor benim görümcenin kocası side de çalışyodu restorant işletiyordu o bahsediyordu hemkaptinn gitti yeni bilr blki
minkilerle beraber spor yapınSüper canım![]()
herseyide ben mi söylicem onda sen bul9 ay nasıl aç kalcan ki bana da öğret 1 ay yeter bana hamile kalınca yerim yine![]()
bulursun kuzum bütçene göre deonun otelı güzelde kuzu ben islami bakıyorum partede yardımcı oldu son balktıgım otelı begendı ama fiyatı azck fazla geldi
tabi ki gönüllerin kaptanı olaraktan sen dicinminkilerle beraber spor yapın
herseyide ben mi söylicem onda sen bul![]()
bulursun kuzum bütçene göre de
tabi ki gönüllerin kaptanı olaraktan sen dicin![]()
![]()
bekliyoruz bebeğiiiiim şöööle salına salına gel bakimmmmSag ol canimkaptinn mm benimmm . Bekleyin donusum muhtesem olacakkkkkk
Derya ikinci bebisini kucagina aldimiiio
hee cuma yokum ben bakim ne ediciinizbulursun kuzum bütçene göre de
tabi ki gönüllerin kaptanı olaraktan sen dicin![]()
![]()
he onu dicem neden yok kibekliyoruz bebeğiiiiim şöööle salına salına gel bakimmmm
son 2 haftası kalmış galiba kuzu
hee cuma yokum ben bakim ne ediciiniz![]()
he onu dicem neden yok ki
ooo işin uzun seninbanka muhtarlık vs işlerim var kuzu halledeym dedim bigünde kimlikte değişcek daha![]()
bakalım ne kadar halledebilirsem bide cumartesi misafir gelcek onlaraa da hazırlık yapcamooo işin uzun senin
Yemekli mi ? bugün de benim misafirim varbakalım ne kadar halledebilirsem bide cumartesi misafir gelcek onlaraa da hazırlık yapcam![]()
evet yemekli kuzum sen ne yapcaksın ? bn tabak hazırlıcamda düşünüyorm ne yapsam diyeYemekli mi ? bugün de benim misafirim var
tamam canim:)ck yorma kendinide biz buralardayız zaten kuzum![]()