- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #244.141
gercekler bu kadar hızlı olmaaadı ama olsunduçok ıyı ya

O salata nasıl bısey netten bakam
ta beleeee
üstündeki yag isteğe balı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gercekler bu kadar hızlı olmaaadı ama olsunduçok ıyı ya
O salata nasıl bısey netten bakam
Sagol tatlım balacagımgercekler bu kadar hızlı olmaaadı ama olsundu
ta beleeee
![]()
seni buraya aldırcam sonunda zatengeliyim yardıma![]()
hadi yaalırsalar geliyim ama mühendisliğim yok diyimseni buraya aldırcam sonunda zatenbi gelip form doldursan ya bursadan serviste var mühendisler için
![]()
senin menüye bakamadım bu enfes görünüyor ama üstündekiyer fıstığı sanırım başka ne yapacaksıngercekler bu kadar hızlı olmaaadı ama olsundu
ta beleeee
![]()
nefis yemek tariflerinde cok güzel salatalar var kuzu ordan da bakabilirsn ben ordan buluyorm tarifleriSagol tatlım balacagım
bn yapabilirim su an o kıvama geldim yanihadi yaalırsalar geliyim ama mühendisliğim yok diyim![]()
işte pogacalar börekler tatlı olarak sekerpare falansenin menüye bakamadım bu enfes görünüyor ama üstündekiyer fıstığı sanırım başka ne yapacaksın
tamam olur aldır beni öğle yemeklerinde karşılıklı pilav kaşıklarıznefis yemek tariflerinde cok güzel salatalar var kuzu ordan da bakabilirsn ben ordan buluyorm tarifleri
bn yapabilirim su an o kıvama geldim yani
işte pogacalar börekler tatlı olarak sekerpare falandöktürcm bütün marifetlerimi
![]()
pilav makarna mercimek :tamam olur aldır beni öğle yemeklerinde karşılıklı pilav kaşıklarız![]()
tatlılar güzel olmuyo
tatlılar güzel olmuyosalatalar soganlı geldigi için yiyomiyoz malum ofis kokuyo buram buram
anca yogurtşa meyve gelirse alıyoz
![]()
ben corbaya abanıyorum doymak içinben tatlilarla idare ederim![]()
Cok guzel gozukuyorgercekler bu kadar hızlı olmaaadı ama olsundu
ta beleeee
![]()
ben artı olrak kurtuldum azcıkSchonerDuft tebrk ederim kuzum 70,8den kurtulmussun bende 59,3 ten kurtuldum annem izinde Allah kahretmesin hergün değişik yemekler yapıyo
![]()
ya bende keklere doyamıyorum yaa dün ıspnaklı yaptım esfasene oldunefis yemek tariflerinde cok güzel salatalar var kuzu ordan da bakabilirsn ben ordan buluyorm tarifleri
bn yapabilirim su an o kıvama geldim yani
işte pogacalar börekler tatlı olarak sekerpare falandöktürcm bütün marifetlerimi
![]()
fazla alabiliyok muben corbaya abanıyorum doymak için![]()
bendeben artı olrak kurtuldum azcık![]()
![]()
kaç oldun kifazla alabiliyok mu
bende![]()
![]()