- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #244.781
Kizlar bende yattım sabahın köründe iş var
Arv hepimize 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam yemeği biraz kaçmış mı emin olamadım. Eğer miktarlar azsa kaloriyi dengeliyorsa güzel bir menü olmuş gbi duruyor. Afiyet olsun şeker:)Menum sabah gec kalktilar oylendi oylen yemegiyle kahvalti bir oldu
2yk menemen
Yarim haskanmis yumurta
2zeytin
Dimates salatalik az az
Sekersiz cay
Ara
1mandalin
Aksam
4mercimek koftesi
3yk mantar kavurmasi
2yk firinda kiymali patlican
Sekersiz cay
Ara cay icicem
Oluyor öyle arada. Bende hastayken boğazım açılsın diye pastahaneden alınan kuru pastaları çayla lüplettim durdum... toparlarsın ama yarın sıkı bir menüyle:)Ben menümü bugün hiç paylaşmak istemiyorum çok abarttım çünkü
Yarın inşallah yeni bir sayfa
Bence ideal menü bu. (Yıllarını diyet yapmaya adamış 26 yıllık hafif kilolu uzman yorumudur:) )Çeşidi bol zamana iyi yayılmış. Afiyet olsun:)Selam kızlar
Herkes iyidir umarım
Bugunun mönüsü
Bir haşlanmış yumurta
3-5 dilim beyaz peynir
Ara
Türk kahvesi
200 ml yağsız yoğurt
2 ceviz
2 hurma
Öğle yemeği
Ton balıklı salata
Şehriye çorbası
Bir dilim denge ekmek
Ara
Bir avuç kuruyemiş
200 ml yağsız süt
Akşam
Fırında tavuk
Yoğurt
Bir dilim denge ekmek
Bundan sonra acıkırsam mandalina yerim![]()
Al bu kocalari vur birbirine diyo seytanBen de çok kırıldım ona zaten
sag ol cnm sana daAllah rahatlik versin canim
Canim denge ekmek nasil oluyor merak ettim
Cnm mahremıyet egıtımı ıkı yasında baslıyorFavelayn konuyu merak ettim o yaşlardan mı dikkat etmek grekiyor 2,5 yaş biliğim çocuk ergenlik dönemi cinsiyeti oturuyor o dönemlerde çocuğun ondan dolayı mı sakınmak grekli
Günaydın canım nasılsınGünaydın kızlar
Mutlu günler dilerim :)
Uno canım, bir normali var bir de lighti hamileyken diyetisyen tavsiyesiyle yemeye başladım tadını da seviyorum
aferinBugün çok pis bozdum diyeti yarın inşallah![]()
tm kuzum telefon sorunun düzeldi mi pekiCanısı benim telefon 1 haftadır sıkıntılı ve bir haftadır annemlerdeydim. Ne kadar dikkat etmek istesemde yeme konusunda başarısız bir hafta geçirdim. Bugünde doktora gittim. Idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum. Ama artık dikkat etmeye çalışacağım inşallah.
rabbim sabır versin inşallahhDiyorum valla her seferinde biliyirum farkindayim diyor babam da yok diyir napim kivimmi diyir esime kiyamiyirum ustunede fazla gitmek istemiyorum cok uzuluyor hemen rengi karariyor kotu oluyor o dusuncesizze esim napsin yazik oda arada kaliyor insan kendi dusuncek biz ona kalk yap diyemeyizki yada gelme allah buyuktur diyorum bide oyle bir kafa yapilari varki hep kendileri hakli cikartiyorlar artik yildim tmm diyorum surekli kavga dovus olan benim yuvama olucak bi colugum cocugum olsn
ben belirledimHedefimi çok beğendim![]()
mercimek köftesi cok gereksiz olmuş diğerleri gayet iyi keşke o olmasaymısMenum sabah gec kalktilar oylendi oylen yemegiyle kahvalti bir oldu
2yk menemen
Yarim haskanmis yumurta
2zeytin
Dimates salatalik az az
Sekersiz cay
Ara
1mandalin
Aksam
4mercimek koftesi
3yk mantar kavurmasi
2yk firinda kiymali patlican
Sekersiz cay
Ara cay icicem
ooovvv ni gizil bir menüüüüüSelam kızlar
Herkes iyidir umarım
Bugunun mönüsü
Bir haşlanmış yumurta
3-5 dilim beyaz peynir
Ara
Türk kahvesi
200 ml yağsız yoğurt
2 ceviz
2 hurma
Öğle yemeği
Ton balıklı salata
Şehriye çorbası
Bir dilim denge ekmek
Ara
Bir avuç kuruyemiş
200 ml yağsız süt
Akşam
Fırında tavuk
Yoğurt
Bir dilim denge ekmek
Bundan sonra acıkırsam mandalina yerim![]()
Menum
Sabah
1 gun kurusu
4 y.k kuymak
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kasar peynir
2 ad. Zeytin.
2 dilim ekmek
1 c.k tereyag bal
Ara 1 buyuk mandalina
Oglen
Yarim ev pogaca
1 kase un corbasi
Aksam
1 kase un corbasi
1 buyuk kase salata
Dizi izlerken cayin yaninda
1 ad. Ev kurabiyesi
1 avuc kVrulmus findik
2 ad. Hurma
begendim niyeyseKizlar benim menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
3 dilim hindi füme
Yarim dilim kepekli ekmek
1 bardak kahve sütlü şekerli
Öğle
Fırında 2 büyük kıymalı mantar
1 büyük biber oda kıymalı
1 kase yoğurt
Akşam
3 mandalina
1 armut
Regl oldum kizlar ağrıdan feneriyim iştahım yok akşam meyve yenmez aslında şekerli olduğu icin ama canım çekti ve o öğünü böyle geçiştirmek istedim
Ayy canim kofte cekti. Bol yeşil salata ilenbegendim niyeyse3 mandalina cok gibi geldi ama olsun köfteden iyidir
![]()
Da çok ararsın