Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aha aynı ben ıste öyleyim
Gozunde daha rahat canlanır ıste kuzum
Hemen cocuk yapma dıcem ama yapacaksın mecbur
Cocuk herşeyden guzel:)
Dedim valla iki tane yapar size birakirim siz alistiniz nasil olsa :D ama inan iki dk oturamadik. Oyuncaklar havada ucuyo. Tam ağzımızı açıyoruz büyük koala bağırmaya başlıyor falan :D kendimi eve zor attim ahahha kuzenime kaymış zaten saçlar dağınık pijamalarla :D ayy lilimm senide öyle hayal ettim ♡

Cnm cvplamıssındırda ben goremedım yoğunum ya
Orada ne ıs yapacak
Insallah o gelır, senın ıcın cok ıyı olur
Ne zaman dugun pekı
Eylülde InshAllah lilimm. Kendi işini düşünüyor bakalım hele bi gelsinde:D önce zaten 6 ay okula gitmesi gerekliymiş galiba kurs gibi dili daha iyi öğrenebilmesi icin. Benimki başladı tek tük öğrenmeye ama hala ben onun yanına gelirim diye umuda var ama ben istanbulda yapamam ya. Tatil falan güzel ama istanbul olmaz çok değişti. Turkiyeden başka heryere benziyor artık:(

Dedim valla iki tane yapar size birakirim siz alistiniz nasil olsa :KK70: ama inan iki dk oturamadik. Oyuncaklar havada ucuyo. Tam ağzımızı açıyoruz büyük koala bağırmaya başlıyor falan :KK70: kendimi eve zor attim ahahha kuzenime kaymış zaten saçlar dağınık pijamalarla :KK70: ayy lilimm senide öyle hayal ettim ♡

Eylülde InshAllah lilimm. Kendi işini düşünüyor bakalım hele bi gelsinde:KK70: önce zaten 6 ay okula gitmesi gerekliymiş galiba kurs gibi dili daha iyi öğrenebilmesi icin. Benimki başladı tek tük öğrenmeye ama hala ben onun yanına gelirim diye umuda var ama ben istanbulda yapamam ya. Tatil falan güzel ama istanbul olmaz çok değişti. Turkiyeden başka heryere benziyor artık:KK43:
SchonerDuft SchonerDuft kaptinn kaptinn ben vee senn hepımız eylul gelınıyız :)

Eylul ıyıdır :D
Bencede yapamazsın ve oraya alısmıssın, belkı gecınmek buradakı kadar rahat degıl ama oradakı duzende bıldıgım kadarıyla hıc bır yerde yok
Bnm goruöcemde bosandı gıttı oraya, zaten alman vatandaş ı idi, kızını orada yetıstırıyor, turkıye olsa cok sıkıntı cekerdı. Kırasını oduyorlar bakıyorlar ona resmen

Ben hıc gıtmedım merak edıyrm
Bnm esımde karslruhe doğumlu
Sız nerdesınız?

Esının mesleki nedır

Selam hanımlar

Ben iki gündür süt diyetindeyim şakır şakır geliyor süt ama harbi diyet yalan oldu, 3-4 kilo vermek için kendime de bebeğime de eziyet etmekten vazgeçtim zamana bıraktım kilo olayını... kusura bakmayın yari yolda bıraktığım için... sizleri tanımak güzeldi... hepinizi öpüyorum

kaptinn kaptinn

Eylul ıyıdır :KK70:
Bencede yapamazsın ve oraya alısmıssın, belkı gecınmek buradakı kadar rahat degıl ama oradakı duzende bıldıgım kadarıyla hıc bır yerde yok
Bnm goruöcemde bosandı gıttı oraya, zaten alman vatandaş ı idi, kızını orada yetıstırıyor, turkıye olsa cok sıkıntı cekerdı. Kırasını oduyorlar bakıyorlar ona resmen

Sız nerdesınız?

Esının mesleki nedır
Hadi ya sonradanmi gitmis esin turkiyeye. Ben turkiyeye aşığım ama kendi memleketim olsa daha güzel olur :KK43: benimkide bizim orayi istemiyor. Bi saniye dusunmeden tasinirdim. Ben münih tarafındayım lilimm. Burda tamam çalışıyorsun hersey monoton deniz yok ama kazancım iyi olduğu icin burasi çocuklarım olursa o yöndende iyi hem dil öğrenirler zorlanmadan. Burasi daha ağır basıyor sanki dusunuyorumda :/ hem nişanlımla bi carsiya çıkalım çok sinirleniyor soyleniyor. Yok trafik şöyle yok trafik boyle. Bizde hic trafik yok. Mesela bi mağazaya giricem kapısının önünde bile park edebiliyorum bizim burda heryer boş az insan yeşillik çok güzel yerdeyim çok şükür o geldiğinde travma geçirecek haberi yok ahahaha onun mahallesi kadar yok bizim kasaba

Evet eylül güzeldir kızım olsun adınıda eylül koyarım:KK70: baktıkça sizi hatırlarım:KK70:

Selam hanımlar

Ben iki gündür süt diyetindeyim şakır şakır geliyor süt ama harbi diyet yalan oldu, 3-4 kilo vermek için kendime de bebeğime de eziyet etmekten vazgeçtim zamana bıraktım kilo olayını... kusura bakmayın yari yolda bıraktığım için... sizleri tanımak güzeldi... hepinizi öpüyorum

kaptinn kaptinn
Canim illa yemekten vazgecme diyet yapicam diye. Burdaki annelerde guzel besleniyordu. Sut yapan çorbalar tarifler çaylar var. Burda kızlar sana yardimci olurdu. Uzuldum devam etmeyecegine :KK43: ama tabikide önce kendini ve bebisini dusun. Kilonda aşırı bir kilo yok. InshAllah saglikli bir sekilde verirsin:KK200::KK15:

Hadi ya sonradanmi gitmis esin turkiyeye. Ben turkiyeye aşığım ama kendi memleketim olsa daha güzel olur :KK43: benimkide bizim orayi istemiyor. Bi saniye dusunmeden tasinirdim. Ben münih tarafındayım lilimm. Burda tamam çalışıyorsun hersey monoton deniz yok ama kazancım iyi olduğu icin burasi çocuklarım olursa o yöndende iyi hem dil öğrenirler zorlanmadan. Burasi daha ağır basıyor sanki dusunuyorumda :/ hem nişanlımla bi carsiya çıkalım çok sinirleniyor soyleniyor. Yok trafik şöyle yok trafik boyle. Bizde hic trafik yok. Mesela bi mağazaya giricem kapısının önünde bile park edebiliyorum bizim burda heryer boş az insan yeşillik çok güzel yerdeyim çok şükür o geldiğinde travma geçirecek haberi yok ahahaha onun mahallesi kadar yok bizim kasaba

Evet eylül güzeldir kızım olsun adınıda eylül koyarım:KK70: baktıkça sizi hatırlarım:KK70:
Aa hadı bakalım :) ben eylulde evlendım kasımda dogurdum koalamı :)

Hemen hamıle kalırsan eylulde olabılır sızın bebıs :)

Iyı gelır almanyada kac bın euro oluyor
Mesela 3000 alıyor musun ?

Esım en kucuk cocuk, almancayı ogrenmeden gelmıs kv gerı, kp orada emeklı olana kadar kaldı
Keske almanca bıleydı
Cocuk yetıstırmek acısından kesınlıkle ıyı
Turkıye ama su acıdan guzel, mesela bız oyle kocaman evlerde otururz kı, bnm evım 170 metrekare ve bana aıt
Bıldıgım kadarıyla almanyada evler eskı ve almak ıstesen baya pahalı
Oda cok onemlı degıl kı :)

Of bız ankaraya tasıınırsak oradada evler eskı ya
Mesela kv oturdugu yerlerde evler az katlı hıc anasansor yok, ıcleri zamanının en luksu ama eskı yapılar oldugu ıcın yenılemek lazım
Dun esımle bır daha konustuk,kp nın esıme verdıgı daıre var, ıcını yaptırıp oraya oturcaz. Tutturdubu sefer ıkı tane ev alacakmıs gırıs kat, ucuz oluyor ya daha, onları kıraya verıcem, bırınıanneme verıcem dıyor kı versın onda sorun yok
Ikı daıre ıcın borca gırmek ıstemıyrm ben
Geldım dıyrm 35 yasına kac yıl daha yasıcam neden sıkısayım kı
Cocuklar okula gıdecek, ben tatılıme gıdeyım ıstedıgım zaman anneme gıdeyım rahat rahat yasayım herseyımı
Iste farklı goruslerr olmasından dolayı evlılık cok zorlasıyor
Herkes aıleler dahıl mutabık kalmalı
Sınır oluyrm
Ben, ben ne dersem o olsun ıstyrm :) koç burcuyu esımde oyle
Mecbur alttan alıyrm yoksa fecı catısıyrz
Ben ısın yolunu buldum onun ıstedıgı olacak gıbı hıssettırıp kendı ostedıgımı yaptırıyrm
Umarım bı konudada basarılı olurum:)

Bende paylasim bari menumu
Sabah kalktimda 1mandalin
Kahvalti ve oylen yemegi bir arada
1haskanmis yumurta
1dilim ekmek
3zeytin
Sekersiz cay.
Domates az

Ara
1mandalin
Yarim elma
Yarim ayva

Aksam
2 kepce corba
Salata
Fadulyede yicektim corba icerkn midem bulandi zor ictim

Ara
Cay icicem belki azcik kek yerim ama cok az
bana bugün menün yetersiz geldi kuzu:110:
hele akşam nasıl durdun 1 kse corbayla

Emziren anne menüsü

Kalkınca
2kuru kayısı

9:00kahvaltı
Peynirli biberli yulaf kepekli omlet
Domates
Lor peyniri
2zeytin
8badem
Ayva marmelatı ( kendim yaptım şekersiz) (1tatlı kaşığı)
Tahin pekmez (2tatlı kaşığı)
1bardak rezene çayı

11:30
Muz

13:30
Et suyuna tel şehriye çorbası (3küçük kepçe)
Pırasa yemeği (4y.kaşığı)
Salata
Buharda pişmiş balkabagi
Kavun (yarım dilim)

16:45
Kavun (2dilim)

18:45
Tarhana çorbası (2küçük kepçe)
Kuru fasulye (5-6yemek kaşığı)
Karabuğday pilavı (3y.kaşığı)
Salata, 1küçük kornişon
Buharda pişmiş balkabagi

Tarçınlı süt
Elma
cok begendim gayet güzel :KK31::KK31:
ama o balkabagı :kusmuk:

Menüm
Sabah
9:KK30:Bir dilim biberli ekmek ve çay (kursta)

12:00
2 yumurta (tereyağlı), ezine ve kaşar peniri, domates, salatalık, zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği

14:00 2 mandalina

16:00
3 biber dolması
1 bardak Kayısı suyu
3 dilim kepekli ekmek
Pekmezli tahin

Akşam çay :110:
:eek::eek::ruh::ruh::ruh:
3 dolmayla 3 ekmek ne demek :ruh::ruh::skandal::skandal:

Menüm :kk77: Mence çokselll:kk77:
Sabah sekersiz az sütlü nescafe

Kahvalti: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim t.b.ekmegi, 5 minik yesil zeytin 2 siyah zeytin, yarim dilim peynir, sekersiz çay
Ara: yarim paket(5adet) altinbaşak (cok midem bulaniyodu iyi geldi:hasta:)
Öğlen: 1 tabak pırasa
Ara: 1 mandalina
Akşam: 100 gr haşlanmış tavuk göğsü, 1 avuc kadar yagsiz labneli tambugday makarna, haşlanmış brokoli karnabahar
Bu gadar:rapci:
makarnayı ögle yiyeymişin pek iyi olcakmıştı :sus::sus::sus:

Polemikten dolayı diye mesaj gelmiste ne bilim bende anlayamadım tan
geçmiş olsun cınıııımm allahh düşürmesin bi daha :KK53:

Yazdığın mesajı ekliyorlar canım sen polemiğe girmemissinki. Hatalı bulduğum yorumu ekliyorlar sana gelen mesajda. Çok saçma olmus. Bende böyle kim vurduya gidiyorum hep :KK70: ahahah geçmiş olsun
yaw he he kim vurdu ya gidiyon :D:D:D

Kızlar bı konuyu merak ediyorum
Ben ozelımı kımseylr paylsssn bırı degılım ama konusmam lazım
Hormonların etkısımı bılmıyrm
Ben hıc cınseellık ıstemıyrm
Olmadsn yasasam zerre farketmez
İstemıyorum esımı hıc
Ayda bı kac kere oluyor oda bnm ıcın gorev gıbı, ısteyerek degıl
Tedavı falan mı gormem lazım bılmıyrm kı
Bı evlılık ıcın buyuk sorun sslında cınseellık
Cocuklar oldugundan berı hep boyledıyebılırım
acaba yorgunluktan streste mi ki kuzu:110:
yani ben daha 1 buçuk aylık evliyim malum öyle istememe gibibi durumumuz yok :KK53:
ama sende 2 cocuk bak sabahın 5 inde yorum yapmışsın ne kadar erken kalktgın ortada
işe gidiyosn eve gidip işler güçler falan yoruluyosundur izindeykende böyle miydin

Eylul ıyıdır :KK70:

Sız nerdesınız?

Esının mesleki nedır
bnm ekime kaydı biraz ama sonbahar gelinimiyim bende :KK53:
yurt dsında yasamak en büük hayalım:KK51: belçika taraflarına gitmeyi cok istiyorum:KK51::KK51::KK51:

Selam hanımlar

kaptinn kaptinn
peki tatlım sen daha iyisini bilirsin tabiki eger sütüne zarar veryosa bi süre ara vermen daha ii olcaktır umarım istediğin kilolara gelirsin :KK15::KK15:

Canim eczanede cok pahali olur gitti gidiyirdan aliyordum cokta uygun 35 tl ye 6gebelik testi 25 tane falanda lh testi geliyor bazen erkn yumurtlama olurdu bende bazende gec polikistik ovet oldugu icn duzensiz adetlerim hem surekli iliski oldunda insan kendini becbur hissefmdiyir kotu oluyir bence al o testkerden
doğruluk payı var mı ki gerçi aralık ya da ocakta tedavi düşünüyorum elimde kalır alırsamda bu ay geçti zaten ovülasyon haftam
Banlanmistim ben geldim
hoş geldin kuşlu anahtarlıklarımız nerde :D :D

Kızlar bı konuyu merak ediyorum
Ben ozelımı kımseylr paylsssn bırı degılım ama konusmam lazım
Hormonların etkısımı bılmıyrm
Ben hıc cınseellık ıstemıyrm
Olmadsn yasasam zerre farketmez
İstemıyorum esımı hıc
Ayda bı kac kere oluyor oda bnm ıcın gorev gıbı, ısteyerek degıl
Tedavı falan mı gormem lazım bılmıyrm kı
Bı evlılık ıcın buyuk sorun sslında cınseellık
Cocuklar oldugundan berı hep boyledıyebılırım
ilk evlendiğin zaman nasıldı bazen bende hiç istemiyorum ama o dönemlerde ya iş yoğunluğum yada aklımda bir ton düşünce ondan dolayı da olabilir birde 2 çocuk var bakman gereken o seni yoruyor bunlardan dolayı olabilir ... 2 3 aydır belli aralıklar ile hayıt tohumu çayı içiyorum hormonları olumlu etkiledi böyle bitkisel şeyler dene istersen keçiboynuzu pekmezi işe yarıyor diye biliyorum ..

:KK62::KK62::KK62::KK62:

cok pahalıııı:ruh::ruh:
1 tane yetiyorsa hiç bulaşma o zaman kuzum ki yeterde yani elin rahatlayınca gerekirse bir tane alırsın israfa gerek yok

Back
X