Hadi ya sonradanmi gitmis esin turkiyeye. Ben turkiyeye aşığım ama kendi memleketim olsa daha güzel olur

benimkide bizim orayi istemiyor. Bi saniye dusunmeden tasinirdim. Ben münih tarafındayım lilimm. Burda tamam çalışıyorsun hersey monoton deniz yok ama kazancım iyi olduğu icin burasi çocuklarım olursa o yöndende iyi hem dil öğrenirler zorlanmadan. Burasi daha ağır basıyor sanki dusunuyorumda :/ hem nişanlımla bi carsiya çıkalım çok sinirleniyor soyleniyor. Yok trafik şöyle yok trafik boyle. Bizde hic trafik yok. Mesela bi mağazaya giricem kapısının önünde bile park edebiliyorum bizim burda heryer boş az insan yeşillik çok güzel yerdeyim çok şükür o geldiğinde travma geçirecek haberi yok ahahaha onun mahallesi kadar yok bizim kasaba
Evet eylül güzeldir kızım olsun adınıda eylül koyarım

baktıkça sizi hatırlarım
Aa hadı bakalım :) ben eylulde evlendım kasımda dogurdum koalamı :)
Hemen hamıle kalırsan eylulde olabılır sızın bebıs :)
Iyı gelır almanyada kac bın euro oluyor
Mesela 3000 alıyor musun ?
Esım en kucuk cocuk, almancayı ogrenmeden gelmıs kv gerı, kp orada emeklı olana kadar kaldı
Keske almanca bıleydı
Cocuk yetıstırmek acısından kesınlıkle ıyı
Turkıye ama su acıdan guzel, mesela bız oyle kocaman evlerde otururz kı, bnm evım 170 metrekare ve bana aıt
Bıldıgım kadarıyla almanyada evler eskı ve almak ıstesen baya pahalı
Oda cok onemlı degıl kı :)
Of bız ankaraya tasıınırsak oradada evler eskı ya
Mesela kv oturdugu yerlerde evler az katlı hıc anasansor yok, ıcleri zamanının en luksu ama eskı yapılar oldugu ıcın yenılemek lazım
Dun esımle bır daha konustuk,kp nın esıme verdıgı daıre var, ıcını yaptırıp oraya oturcaz. Tutturdubu sefer ıkı tane ev alacakmıs gırıs kat, ucuz oluyor ya daha, onları kıraya verıcem, bırınıanneme verıcem dıyor kı versın onda sorun yok
Ikı daıre ıcın borca gırmek ıstemıyrm ben
Geldım dıyrm 35 yasına kac yıl daha yasıcam neden sıkısayım kı
Cocuklar okula gıdecek, ben tatılıme gıdeyım ıstedıgım zaman anneme gıdeyım rahat rahat yasayım herseyımı
Iste farklı goruslerr olmasından dolayı evlılık cok zorlasıyor
Herkes aıleler dahıl mutabık kalmalı
Sınır oluyrm
Ben, ben ne dersem o olsun ıstyrm :) koç burcuyu esımde oyle
Mecbur alttan alıyrm yoksa fecı catısıyrz
Ben ısın yolunu buldum onun ıstedıgı olacak gıbı hıssettırıp kendı ostedıgımı yaptırıyrm
Umarım bı konudada basarılı olurum:)