Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

doğruluk payı var mı ki gerçi aralık ya da ocakta tedavi düşünüyorum elimde kalır alırsamda bu ay geçti zaten ovülasyon haftam

hoş geldin kuşlu anahtarlıklarımız nerde :KK70: :KK70:

ilk evlendiğin zaman nasıldı bazen bende hiç istemiyorum ama o dönemlerde ya iş yoğunluğum yada aklımda bir ton düşünce ondan dolayı da olabilir birde 2 çocuk var bakman gereken o seni yoruyor bunlardan dolayı olabilir ... 2 3 aydır belli aralıklar ile hayıt tohumu çayı içiyorum hormonları olumlu etkiledi böyle bitkisel şeyler dene istersen keçiboynuzu pekmezi işe yarıyor diye biliyorum ..

1 tane yetiyorsa hiç bulaşma o zaman kuzum ki yeterde yani elin rahatlayınca gerekirse bir tane alırsın israfa gerek yok
Evet canim divruyu gisteriyorlar bu ayda alicaktim tedaviye badladim diye almadim

Zorla bi parca tavuk yedim limon falan dokerek acikmadim ama uyandimda midem cok bulandi gece bisey yiyemedim diyemi oyle oldu
aynen kuzus fazla ac kaldıgın içindir simdi güzel bi kahvaltı yaparsın geçer :super:
pekmezde ye bol enerji olsun kendine gelirsin:21:

çiğ mi attın haşlayıpmı hiç atmadım hep taze aldık
Çiğ attim canim gecen haşladımdı 2 tane kaldi bende buzluga attim çıkardığımda sulandi guzel olmadi :eek: ciğ atinca ayni taze gibi oluyo ama hic çözülmesini beklemeden suya koyup haşliyom:kk77:

aklıma düşürdün bak alaymda buzlukta dursun :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bide bizi düşün sbah 7de alarm calıyo kocem diyo yat daha sabah olmamış :KK70::KK70::KK70:

hosgeldin bebeğiimm bende seni merak ediyodum dedim abi yle elti bi haltlar mı karıstırdı yoksa ortalık mı karışık:eek::eek:
Ahahahahhahaha:KK70:iyiki kocene uyup yatmiyon :KK70: haftaya esimde sabah gidecek işe 6 bucukda :oha:gece oluyo resmen geceee:KK70:

aklıma düşürdün bak alaymda buzlukta dursun :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bide bizi düşün sbah 7de alarm calıyo kocem diyo yat daha sabah olmamış :KK70::KK70::KK70:

hosgeldin bebeğiimm bende seni merak ediyodum dedim abi yle elti bi haltlar mı karıstırdı yoksa ortalık mı karışık:eek::eek:
vallah bende alıp atacam canımız bişiler istiyor bazen atar haşlarım hemencik

Evet canim divruyu gisteriyorlar bu ayda alicaktim tedaviye badladim diye almadim
bende aralıkta düşünüyorum bilmiyorum ama nasıl olur regli günüme bağlı ...

Çiğ attim canim gecen haşladımdı 2 tane kaldi bende buzluga attim çıkardığımda sulandi guzel olmadi :eek: ciğ atinca ayni taze gibi oluyo ama hic çözülmesini beklemeden suya koyup haşliyom:kk77:
aklıma geldi benim de cumartesi pazardan alırım bolca difrize atarım :D

Dün 1150 kalori aldim 300 gr fazlayim:110:daha ne kadar az kalori almam lazim acaba:kızgın: yapmiyom diyet falan ben ya:kızgın: 57 den inmicek işte:kızgın:

aklıma geldi benim de cumartesi pazardan alırım bolca difrize atarım :KK70:
Hee valla hazirca oluyo istediginde at hasla:confused:

Kendim için ayrirdığım iki saat sadece..ben herkesi idare ediyorum onlar da beni idare etsin di mi..eşim işlerini ona göre hesapliyo yetismek için çok fedakar değil mi :KK70::KK70:
Hahhh bek guzel olmus:D tukenip kalirsin valla insan kendine de zaman ayirmali esindeki buyuk fedakarlık savolasin de:KK70:

Ben her zaman yiyom diyette :tokat: miktar önemli :tokat: daha yulafli makarnam ruseymli makarnam var zamanla onlari da görecen menulerde:KK28: kalori sayyom ya kuzum az yiyom saymasam bile ben makarna pilavi 2 kasik yiyom :KK72:
tm yeme demiyorum hobi olarak yine ye :D:D ama öğlen ye :D

Ahahahahhahaha:KK70:iyiki kocene uyup yatmiyon :KK70: haftaya esimde sabah gidecek işe 6 bucukda :oha:gece oluyo resmen geceee:KK70:
biz ona halk arasında zabaaan körü diyoz :D:D

aklıma geldi benim de cumartesi pazardan alırım bolca difrize atarım :KK70:
pek güzel oluyo valla ben bide geçen içine süt le şeker katıp haşladım çık gizil ıldıııı :KK53::KK53:

Back
X