• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selamlar,
Bugünkü menümü olusturdum.
Aksamdan karnibaharli mucver yapmistim, beni epey rahatlatti. Bugun tatli pasta ikrami var, tok oldugum icin dokunmuyorum cok sükür
Sabah: Karnibahar mucver(1 dilim 100kcal)
Ara: 1 dilim mucver ve ufak mandalina
Oglen: Tavuk kulbasti ve salata (patates, pilav, meze vs yok yaninda)
Ara: 1 kutu sut
Aksam: Yogurtlu sebze yemegi, biraz ceviz
Ara: 1 mandalina

Aksam spor yapacagim insallah tartida kendini gosterir

*** ADAYLAR LİSTESİ***

@UMEYYE 71 olursan yarın listedesin canım:super:

heksi heksi @pembebalerin takım kurallarına uymadıgınız için diskalifiye oldunuz canımlar:KK51:

**beklemede**
emelinbusesi emelinbusesi ( 73,2 ///%) yeni uye başlangıç tarihi 31 ekim sali, başlangıç kilo 73,4 , hedef kilo 63

evet kzlar motivasyonu düşenler buraya :KK3::KK3:

üşenmiyoruz hemen şimdi ufakta olsa bi hareketle spora başlıyoruz
hiç bişey yapamıyosanız karnınızı içinize çekip çekip bırakın karın kaslarınız için :KK8:

34d6fd8115e16cd6f20129d5a5ac2373.jpg

günlük yaşantımızda ufak tefek değişikliklerle kilo vermeyi değiştirebiliriz
sabah uyanınca 1 bardak su içmek ne kadar zor olabilir ki ??
2ddfb1453bf39f60988fda561c69f179.jpg

zayıflamak için spor ve diyet yaparken aynı zamanda sağlımızııda geri kazanabilirz:KK28:
9c8bf0a0b6de37736b1d2c79fb0a1c0f.jpg

yapamazsın diyen eş dost arkadasları bi kenara atın ve kendi iç sesinize kulak verin;
'' YAPABİLİRSİN! ''

3ba40e5a80d58b265227394b47bd47f0.jpg

:KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

Gonderirmi yatarak haftada ancak oda 4 5 saat annemde kiziyir kavga edersiniz israr etme diye kiziyor
işin zor senin biraz kararlı durman gerekli

Yolluyorum hemen:halay:
yolla kuzum yolla
*** ADAYLAR LİSTESİ***

@UMEYYE 71 olursan yarın listedesin canım:super:

heksi heksi @pembebalerin takım kurallarına uymadıgınız için diskalifiye oldunuz canımlar:KK51:

**beklemede**
emelinbusesi emelinbusesi ( 73,2 ///%) yeni uye başlangıç tarihi 31 ekim sali, başlangıç kilo 73,4 , hedef kilo 63
emeli ciddi anlamda merak ediyorum inşallah kötü birşey yoktur

evet kzlar motivasyonu düşenler buraya :KK3::KK3:

üşenmiyoruz hemen şimdi ufakta olsa bi hareketle spora başlıyoruz
hiç bişey yapamıyosanız karnınızı içinize çekip çekip bırakın karın kaslarınız için :KK8:

34d6fd8115e16cd6f20129d5a5ac2373.jpg

günlük yaşantımızda ufak tefek değişikliklerle kilo vermeyi değiştirebiliriz
sabah uyanınca 1 bardak su içmek ne kadar zor olabilir ki ??
2ddfb1453bf39f60988fda561c69f179.jpg

zayıflamak için spor ve diyet yaparken aynı zamanda sağlımızııda geri kazanabilirz:KK28:
9c8bf0a0b6de37736b1d2c79fb0a1c0f.jpg

yapamazsın diyen eş dost arkadasları bi kenara atın ve kendi iç sesinize kulak verin;
'' YAPABİLİRSİN! ''

3ba40e5a80d58b265227394b47bd47f0.jpg

:KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:
sahalardasın bakıyorum

işin zor senin biraz kararlı durman gerekli

yolla kuzum yolla

emeli ciddi anlamda merak ediyorum inşallah kötü birşey yoktur
bende cok merak ediyorm sitee girse muhakkak yazar internetnde fln sorun vardır umarım

Hee ya sorma cok canim sıkılıyo nasil aldim bu kadar kilo yazin çektiğim resimlere baktim gr fazlalik yok harikaaa 52ydim cok gizeldooooo:mad:pes etmedim devam:ukala:
valla sen yazındı bnm 1 ay öcnce şahaneydi 1 ayda dagıttım :D
eşim diyo ki balayında manken gbiydin ne ara aldın bu kiloyu :deli:

bende cok merak ediyorm sitee girse muhakkak yazar internetnde fln sorun vardır umarım

valla sen yazındı bnm 1 ay öcnce şahaneydi 1 ayda dagıttım :KK70:
Yohh ben cok saldim hep dikkat ediyodum 55 de bari kalaydım inmem kolay olardi:KK14: savolasin diyeydin:D diyet yapiyon mu sen :D

valla sen yazındı bnm 1 ay öcnce şahaneydi 1 ayda dagıttım :KK70:
inşallah öyledir.. çok mu kilo aldın diyor eşin :D fren yaptın yaptın yapmadın yandın valla pok yoluna girme çıkılmıyor :D

motivation bibiğiiiiimmmm :halay::halay::halay:
bende azcık hırs ypsm ya

Oda maasini kaynanama veriyor kv demde belli bi yeri var oraya koyuyor biliyoruz nerde oldunu lazim oldunda alin diyir kv ama ben alamam ki kocamin bana vermesini istiyorum ben kocmin benim ihtiyaclarimi bilmesini istiyirum bisey lazim oldunda annesine demek istemiyorum onun yapmasini istiyorum cok agkatiyir beni baslaranina gelince canini verir bana gelince hic bisey farkindayim sevmiyor desem seviyir biliyorum ama bazrn cok teredutte dusuyirum
Valla söke söke alirim. Almadıkça noldu bak böyle söyler. Alicaksın canim. Alıştır kendini

55den inmek kolay cidden niye öyle oluyo ki :KK70:
yok kız ne diyeti sabah börek yidim diyom sana :oha:
Neyi bekliyon 60 olmayi mi:tokat: cok kasmadan herseyi az yeyince de veriyo insan aslında ben bugun oyle gidiyorum az az yiyom kalori saymiyom oglen beyaz ekmek yedim bende ama 2 dilim anca yemisimdir dış kısmından :KK51: aksam da corba icicem yoğurt çorbası :KK51: yarin oglen okulda olcam ben biliyon gelemem gruba sonra da eşim evde:KK51: yarin kahvaltimi az yicem oglen orda yerim yalan yoh ama aksam devam ettirmicem az yicem:KK51:ve tartilmicam surekli:KK51:

Back
X