- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #245.321
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yolluyorum hemendoğruluk payı var mı ki gerçi aralık ya da ocakta tedavi düşünüyorum elimde kalır alırsamda bu ay geçti zaten ovülasyon haftam
hoş geldin kuşlu anahtarlıklarımız nerde![]()
![]()
53YENİ YIL YENİ BAŞLANGIÇ
2018 OCAK HEDEFİ
@emelinbusesi :68
@Bir garip :51
@Melekemal :68
@Favelayn :60
@elaalemi :52
@denetim :65
@Buki_89 9 :65
kaptinn :53
SekerPancarii : 53
lilipit :70
hatırlatiiim didim![]()
işin zor senin biraz kararlı durman gerekliGonderirmi yatarak haftada ancak oda 4 5 saat annemde kiziyir kavga edersiniz israr etme diye kiziyor
yolla kuzum yollaYolluyorum hemen![]()
emeli ciddi anlamda merak ediyorum inşallah kötü birşey yoktur*** ADAYLAR LİSTESİ***
@UMEYYE 71 olursan yarın listedesin canım
heksi @pembebalerin takım kurallarına uymadıgınız için diskalifiye oldunuz canımlar
**beklemede**
emelinbusesi ( 73,2 ///%) yeni uye başlangıç tarihi 31 ekim sali, başlangıç kilo 73,4 , hedef kilo 63
Hee ya sorma cok canim sıkılıyo nasil aldim bu kadar kilo yazin çektiğim resimlere baktim gr fazlalik yok harikaaa 52ydim cok gizeldooooohedeften git gide uzaklaşırkene![]()
sahalardasın bakıyorumevet kzlar motivasyonu düşenler buraya
üşenmiyoruz hemen şimdi ufakta olsa bi hareketle spora başlıyoruz
hiç bişey yapamıyosanız karnınızı içinize çekip çekip bırakın karın kaslarınız için
![]()
günlük yaşantımızda ufak tefek değişikliklerle kilo vermeyi değiştirebiliriz
sabah uyanınca 1 bardak su içmek ne kadar zor olabilir ki ??
![]()
zayıflamak için spor ve diyet yaparken aynı zamanda sağlımızııda geri kazanabilirz
![]()
yapamazsın diyen eş dost arkadasları bi kenara atın ve kendi iç sesinize kulak verin;
'' YAPABİLİRSİN! ''
![]()
![]()
bende cok merak ediyorm sitee girse muhakkak yazar internetnde fln sorun vardır umarımişin zor senin biraz kararlı durman gerekli
yolla kuzum yolla
emeli ciddi anlamda merak ediyorum inşallah kötü birşey yoktur
valla sen yazındı bnm 1 ay öcnce şahaneydi 1 ayda dagıttımHee ya sorma cok canim sıkılıyo nasil aldim bu kadar kilo yazin çektiğim resimlere baktim gr fazlalik yok harikaaa 52ydim cok gizeldooooopes etmedim devam
![]()
Yohh ben cok saldim hep dikkat ediyodum 55 de bari kalaydım inmem kolay olardibende cok merak ediyorm sitee girse muhakkak yazar internetnde fln sorun vardır umarım
valla sen yazındı bnm 1 ay öcnce şahaneydi 1 ayda dagıttım
eşim diyo ki balayında manken gbiydin ne ara aldın bu kiloyu![]()
55den inmek kolay cidden niye öyle oluyo kiYohh ben cok saldim hep dikkat ediyodum 55 de bari kalaydım inmem kolay olardisavolasin diyeydin
diyet yapiyon mu sen
![]()
inşallah öyledir.. çok mu kilo aldın diyor eşinbende cok merak ediyorm sitee girse muhakkak yazar internetnde fln sorun vardır umarım
valla sen yazındı bnm 1 ay öcnce şahaneydi 1 ayda dagıttım
eşim diyo ki balayında manken gbiydin ne ara aldın bu kiloyu![]()
bende azcık hırs ypsm yamotivation bibiğiiiiimmmm![]()
Valla söke söke alirim. Almadıkça noldu bak böyle söyler. Alicaksın canim. Alıştır kendiniOda maasini kaynanama veriyor kv demde belli bi yeri var oraya koyuyor biliyoruz nerde oldunu lazim oldunda alin diyir kv ama ben alamam ki kocamin bana vermesini istiyorum ben kocmin benim ihtiyaclarimi bilmesini istiyirum bisey lazim oldunda annesine demek istemiyorum onun yapmasini istiyorum cok agkatiyir beni baslaranina gelince canini verir bana gelince hic bisey farkindayim sevmiyor desem seviyir biliyorum ama bazrn cok teredutte dusuyirum
Neyi bekliyon 60 olmayi mi55den inmek kolay cidden niye öyle oluyo ki
yok kız ne diyeti sabah börek yidim diyom sana![]()