Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla benim gorumce aksam sil topla cik mutfaktan sabah savasvalani kendi yemis cocuklari yemis bide sigara iciyir camlarin mermerinde sonduruyor sinir oluyorum kc kere kv deme dedim ama hic dermi kizina
mermerde mi söndürüyo :ruh::ruh::ruh::ruh::ruh:
yolar atarım kız ben onu :işsiz:totosunda söndürürm o sigarayı kendi evinde de öyle mi yapıyommuş

Gitmiyor gerçekten bu evlilik artık . Kendi tarafına her şeye tamam bizimkilere yok. Annemlerde garibim nasıl seviyorlar onu bilmiyorlar içini. Açık açık diyor ben bizimkilere vermek isterim size istemem diye gözümde hiç kalmıyor soğudum gerçekten . Bi de bana diyor ki beni kendine giciklandirma
Anladigim ladariyla isine gelmeyince seni dinlemiyor bir sekulde dinleteceksin kendini canim seni seviyorsa oyle bir dinlerki sizin tarafa bir sey yoksa onlarin tarafinada yok kisasa kisas diyeceksin
mermerde mi söndürüyo :ruh::ruh::ruh::ruh::ruh:
yolar atarım kız ben onu :işsiz:totosunda söndürürm o sigarayı kendi evinde de öyle mi yapıyommuş
:D ben olsa temizlemem nasil pisletiyorsa temizlesin dimi keptinimm.

Valla benim gorumce aksam sil topla cik mutfaktan sabah savasvalani kendi yemis cocuklari yemis bide sigara iciyir camlarin mermerinde sonduruyor sinir oluyorum kc kere kv deme dedim ama hic dermi kizina
Toplama evi temizle birak kalsin pis gorsunler gunlerini

Anladigim ladariyla isine gelmeyince seni dinlemiyor bir sekulde dinleteceksin kendini canim seni seviyorsa oyle bir dinlerki sizin tarafa bir sey yoksa onlarin tarafinada yok kisasa kisas diyeceksin

:KK70: ben olsa temizlemem nasil pisletiyorsa temizlesin dimi keptinimm.
aynen öyleeee 3 gün orası öyle kalınca mecbur kv temizlicek sonra bak nasıl uyarıyo kızını yapmasın diye

:KK70: ben olsa temizlemem nasil pisletiyorsa temizlesin dimi keptinimm.
Öyle kuzum şimdi de yalakalık yapıyor bana ya ben nasıl biriyle evlenmisim gerçekten insanlık bilmiyor kendini nasıl tanıtmış bana

Boşanmak için illa ki aldatilmk mi gerekir ben çok kötüyüm banyoya girdim kızım görmesin diye artık halimi ağlıyorum burda . Ne hayallerle evlendim nasıl bir sevgiyle bağlandım ona ben kahretmesin hala seviyorum ama oluru yok bunun karşımda sürekli sus tamam he he diyen bir adam var hakaret etmemek için zor tutuyorum kendimi kızımı.alip gitmek istiyorum

Senin annende.mi benimkide beni begenmezdi bekarken biz.varya inci gibiyiz bunlari gordukce ne.kadinim be diyorum :KK70:
Valla hee elimden her is gelir. Birinin düğünü olsun bana derler sarma sararmisin sen güzel yapiyorsun. Yada biri evlenir bana sen güzel makyaj yapiorsun banada yapsana. Yada cocuk partisi yaparlar sen zevklisin sen suslermisin. Ya ben gerçekten yetenekliyim yada okuzun onde gideniyim :D bugun kendime uc kez okuz dedim bu arafa ahahaha Daha napiiim yavvvvv :D
O kadınsa biz neyiz ahahaha
Canım o extra über şanslı doğmuş valla. Herkese nasip olmaz

Eee bizim gibi toplayan kerizler varken niye yapsinlarki valla bi akıllı onlar. Anneside birkez kızım sen yap demiyor. Oda zaten yapmiyor. Ben 3 vardiya calisiyorum izin gunumde onun yalmasi gereken seyleri yapiyorum. Ben calisirken o tatillerde kumsallarda :(

Emziren anne menüsü

Kalkınca
2kuru kayısı

9:00kahvaltı
1yumurta
2dilim ekmek
Domates
1kk kadar peynir
1zeytin
Ayva marmelatı ( kendim yaptım şekersiz) (1tatlı kaşığı)
Tahin pekmez (2tatlı kaşığı)
1bardak rezene çayı

11:30
1bardak meyve suyu (kendim sıktım)
10 tane badem

13:30
Tarhana çorbası (1tabak)
Karabuğday pilavı (3y.kaşığı)
Salata
Yoğurt

16:45
Kavun (2dilim)

18:45
Ezogelin çorbası
2porsiyon balık
Salata
Herkes tulumba yedi ben yarım kare çikolata ve parmak kadar Kavun kurusu :)

Elma
Şekersiz türk kahvesi içerim belki

Su:2lt

*** ADAYLAR LİSTESİ***

@UMEYYE 71 olursan yarın listedesin canım:super:

heksi heksi @pembebalerin takım kurallarına uymadıgınız için diskalifiye oldunuz canımlar:KK51:

**beklemede**
@emelinbusesi ( 73,2 ///%) yeni uye başlangıç tarihi 31 ekim sali, başlangıç kilo 73,4 , hedef kilo 63
Sağlık olsun ne diyelim. Göçebe yaşamda ancak bu kadar oluyor. Bu arada 70.600 ile başladım 69.400 olmuşum diyetsiz :KK71:

doğruluk payı var mı ki gerçi aralık ya da ocakta tedavi düşünüyorum elimde kalır alırsamda bu ay geçti zaten ovülasyon haftam

hoş geldin kuşlu anahtarlıklarımız nerde :KK70: :KK70:

ilk evlendiğin zaman nasıldı bazen bende hiç istemiyorum ama o dönemlerde ya iş yoğunluğum yada aklımda bir ton düşünce ondan dolayı da olabilir birde 2 çocuk var bakman gereken o seni yoruyor bunlardan dolayı olabilir ... 2 3 aydır belli aralıklar ile hayıt tohumu çayı içiyorum hormonları olumlu etkiledi böyle bitkisel şeyler dene istersen keçiboynuzu pekmezi işe yarıyor diye biliyorum ..

1 tane yetiyorsa hiç bulaşma o zaman kuzum ki yeterde yani elin rahatlayınca gerekirse bir tane alırsın israfa gerek yok
Aslında dogru dıyorsun cnm bıtkısel olarak takvıye ıyı gelebılır
Ilk evlendıgımızde şöyle ornek vereyım, cocuk ıcın burada bu gun ara vererek deneme onerılıyordu, bızde dıyorduk bı gun arayla nasıl olacak :D ancak haftada bı gun ara verıyorduk dıyebılırım
Ya zamanla okadar sevısılmez zatende
Sımdı ıstek yok ne bılıyım ya
Uykuya ıstek daha fazla:D
Uykudan aldıgım zevk hıcbırseyde yok :D

Back
X