Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bdv yavas cekimli araba kazasi gibi, izlemeyecegim diyorum, insanlarin derdi bitmez diyorum yine donup bakiyorum. :KK62:

14.takim diyet grubu basligi ile bdv benim tarayicida ust siraya cikmak icin birbirlerini ezmeye calisiyorlar. Bilgisayarin kafasi sasti, bir orayi bir burayi tavsiye ediyor. :KK48:

Eski zamanlarin fatihi bdv tahttan inip bu baslik yerini alinca rahat edecegim, iyi ki varsiniz arkadaslar muhabbete devam :KK36:
Çok tatlısın canım :KK19: yaş kaç sakıncası yoksa tabi :oops:

Moralim bozuk kızlar antrenin avizesi spotu tv uydu ve bulaşık makinası çalışmıyor bir umut belki tv kurtarılabilir buz dolabından da anormal ses geliyor umarım dünden beri kapalı kaldığı içindir o sesler .bulaşık mak doluydu çalıştıramadım dün akşam calistiracaktim elimde bulaşık yıkamakta bonusu oldu birde internetim yok :KK43: modeme de birşey olmuş
Neler oluyor boylee:skandal:

***14. TAKİM 545. ETAP***

Blacksee55 (64.3/ / /%)sabit izine ayrılmak istiyor
Bir garip (52.3/ / /%)sabit
Melekemal (69.5/68.4/1.1/1.58%)
Favelayn (66.3/ / /%) sabit
munter (73.0/72.2/0.8/1.10%)

14. Takim ortalamasi:%0,536
Kızlar tebrıkler
Sabıt kalanlar
Hadı hareket lazım hareket:spor:

Moralim bozuk kızlar antrenin avizesi spotu tv uydu ve bulaşık makinası çalışmıyor bir umut belki tv kurtarılabilir buz dolabından da anormal ses geliyor umarım dünden beri kapalı kaldığı içindir o sesler .bulaşık mak doluydu çalıştıramadım dün akşam calistiracaktim elimde bulaşık yıkamakta bonusu oldu birde internetim yok :KK43: modeme de birşey olmuş
Aaaa ne var ne yok bozuldumu yani Allah yardımcınız olsun yaa. Ama bak tekrar söylüyorum gerçekten Allah sizi korumuş. Televizyonda her gün neler duyuyoruz. Rabbim bir kolaylık verir elbet. İnşallah herşey yoluna girer.

İyiyim canım çok şükür oğlum geceleri huysuzlanmaya başladı acaba diştenmidir dersin?
sen nasılsın nasıl oldu ankara mevzusu?
Cnm esım gıtmek ıstıyor, babası ıle konusacak
Ikı haftaya gıdecegız zıyarete o zaman netlesır bıraz
Gece neler yapıyır
Dıs huyduzlugu olabılır baska bırseyde olabılır, bazı geceler olur oyle cnm
Buyume atagı olabılır
Bıde cocuklar yenı bırseyogrendıgınde korkarlar o zamanda durmazlar
Mesela dızlerının uzerınde durmak, ayaklarını agzına sokabılmek, emeklemek gıbı

Cnm esım gıtmek ıstıyor, babası ıle konusacak
Ikı haftaya gıdecegız zıyarete o zaman netlesır bıraz
Gece neler yapıyır
Dıs huyduzlugu olabılır baska bırseyde olabılır, bazı geceler olur oyle cnm
Buyume atagı olabılır
Bıde cocuklar yenı bırseyogrendıgınde korkarlar o zamanda durmazlar
Mesela dızlerının uzerınde durmak, ayaklarını agzına sokabılmek, emeklemek gıbı
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah :KK68:
Mesela şimdi gece uykusuna sekizde geçti 15dk arayla çığlıklar la uyanıyor eliyle gözlerini ovuşturuyor ( gün içinde de böyle) salya falan yok ama parmaklarını çiğniyor
Bense oğlumu sallıyorum :KK64: gidip eşimle otururdum oysa :işsiz:

Canım Nar ekşisi duymadım hiç...
Eşime şekerli kendime şekersiz çok güzel oldu bence..
Şekerli ayva tatlısı için ayvaları ikiye böldüm çekirdeklerini çıkar bi kenara ayır (lazım olacak tatlıya parlaklık ve kıvam vermek için) ortasını temizleyip kabuklarını da soyduktan sonra kararmaması için limonlu suda beklet yayvan bi tencereye altına ayva kabuklarını koy üzerine ayvaları diz canım yarım ayvaya ( ki bu bir porsiyon tatlı demek) 3-4 yemek kaşığı şeker her bir porsiyon için 2-3 tane karanfil,2-3 çubuk tarçın ve ayva çekirdeklerini de koyup üzerine gelecek şekilde su ilave et kaynayana kadar yüksek ateşte kaynadıktan sonra kısık ateşte ağzı kapalı pişir.. (30-40dk)
Şekersiz ayva tatlısı için aynı şekilde tencereye kabuk ve ayvaları yerleştirdikten sonra karanfil çubuk tarçın ve çekirdekleri yerleştir biraz kuru üzüm varsa 1-2 tane kuru hurma ( bende yoktu kullanmadım) üzerine gelecek şekilde su ile pişir yumuşayınca servis tabağına al üzerine ceviz fındık badem (ne varsa) kırarak serpiştir seviyor san eğer Tahin pekmez ( ben koydum güzel oldu) biraz da pekmez gezdir görüntü açısından çok güzel oluyor
Üstüne kaymak la da servis edebilirsin çok çok yakışıyor bence ayvaya :)

Not: çubuk tarçını 10dk sonra çıkar canım yoksa acı tat verir
Sagol tezekur ederim mutlaka deniycem

Hakkınızda hayırlısı olur inşallah :KK68:
Mesela şimdi gece uykusuna sekizde geçti 15dk arayla çığlıklar la uyanıyor eliyle gözlerini ovuşturuyor ( gün içinde de böyle) salya falan yok ama parmaklarını çiğniyor
Bense oğlumu sallıyorum :KK64: gidip eşimle otururdum oysa :işsiz:
Vardır bı sıkıntısı cnm mutlaka

Bılemıyrm kı

Sagol canim Allahtan bu omur boyu:KK70: yoksa öyle salak seyler benimde basima geliyor inan tek degilsim :KK70:
:D oo omur boyu cok havalii:KK59:

Kızlar pazartesi diyetisyene randevu aldım. Bakalım ne diyecek. Hocam püskevit yersem kilo alırmıyım diyiciğim :halay:
Ayy hadi bakalimmm :21:

Canim ya cok uzuldimmm ons bizdolabina bisi olmamistir. Cam agelecehine mal a gelsin demekten baska elden birsey gelmiyor uzme tatli canini kuzum.
Bdv yavas cekimli araba kazasi gibi, izlemeyecegim diyorum, insanlarin derdi bitmez diyorum yine donup bakiyorum. :KK62:

14.takim diyet grubu basligi ile bdv benim tarayicida ust siraya cikmak icin birbirlerini ezmeye calisiyorlar. Bilgisayarin kafasi sasti, bir orayi bir burayi tavsiye ediyor. :KK48:

Eski zamanlarin fatihi bdv tahttan inip bu baslik yerini alinca rahat edecegim, iyi ki varsiniz arkadaslar muhabbete devam :KK36:
Bende bende :confused:

Durduk yere bir sürü masraf :KK43: eşimde bana laf ediyor evden çıkarken sarteli indirmedin diye oldu biliyor ben karanlıktan korkuyorum eve girerken sorun oluyor
Kiz kim salter indirir evden cikarke. Olacak sey mi esin neye saracagini sasirmis soktan

Sabah
2 gun kurusu
1 y.k pekmez
2 kibrt kutusu beyaz peynr
1 kapya biber
1 yesil biber
2 dilim t.b ekmegi
4 zeytin
1 haslanmis yumurta

Ara
1 ev kurabiyesi
150 ml sut

Aksam
1.5 porsiyon hamsi kizarmis
2 dilim beyaz ekmek
Salata
Yarim kase mercimek

Belki 1 yesil elma yerm birazdan.

Merhaba tekrar cok gecmis olsun, soyle bir link buldum isinizi gorur mu?

http://www.tuketicihaklari.org.tr/yazilarimiz/makaleler.2007.12.29.html

Yuksek voltajdan dogan zarar icin tuketici mahkemesine basvurulmus, rapor tutulmus, Elektrik sirketinden paralarini almislar.

Back
X