- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #245.561
Durduk yere bir sürü masrafAaaa vercektenmi valla cok uzuldum ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durduk yere bir sürü masrafAaaa vercektenmi valla cok uzuldum ya
Çok tatlısın canımBdv yavas cekimli araba kazasi gibi, izlemeyecegim diyorum, insanlarin derdi bitmez diyorum yine donup bakiyorum.
14.takim diyet grubu basligi ile bdv benim tarayicida ust siraya cikmak icin birbirlerini ezmeye calisiyorlar. Bilgisayarin kafasi sasti, bir orayi bir burayi tavsiye ediyor.
Eski zamanlarin fatihi bdv tahttan inip bu baslik yerini alinca rahat edecegim, iyi ki varsiniz arkadaslar muhabbete devam![]()
Neler oluyor boyleeMoralim bozuk kızlar antrenin avizesi spotu tv uydu ve bulaşık makinası çalışmıyor bir umut belki tv kurtarılabilir buz dolabından da anormal ses geliyor umarım dünden beri kapalı kaldığı içindir o sesler .bulaşık mak doluydu çalıştıramadım dün akşam calistiracaktim elimde bulaşık yıkamakta bonusu oldu birde internetim yokmodeme de birşey olmuş
Hoşgeldin kıssNeler oluyor boylee![]()
Kızlar tebrıkler***14. TAKİM 545. ETAP***
Blacksee55 (64.3/ / /%)sabit izine ayrılmak istiyor
Bir garip (52.3/ / /%)sabit
Melekemal (69.5/68.4/1.1/1.58%)
Favelayn (66.3/ / /%) sabit
munter (73.0/72.2/0.8/1.10%)
14. Takim ortalamasi:%0,536
Hosbuldık kuzum bnmHoşgeldin kıss![]()
Aaaa ne var ne yok bozuldumu yani Allah yardımcınız olsun yaa. Ama bak tekrar söylüyorum gerçekten Allah sizi korumuş. Televizyonda her gün neler duyuyoruz. Rabbim bir kolaylık verir elbet. İnşallah herşey yoluna girer.Moralim bozuk kızlar antrenin avizesi spotu tv uydu ve bulaşık makinası çalışmıyor bir umut belki tv kurtarılabilir buz dolabından da anormal ses geliyor umarım dünden beri kapalı kaldığı içindir o sesler .bulaşık mak doluydu çalıştıramadım dün akşam calistiracaktim elimde bulaşık yıkamakta bonusu oldu birde internetim yokmodeme de birşey olmuş
İyiyim canım çok şükür oğlum geceleri huysuzlanmaya başladı acaba diştenmidir dersin?Hosbuldık kuzum bnm
Nasılsın?
Cnm esım gıtmek ıstıyor, babası ıle konusacakİyiyim canım çok şükür oğlum geceleri huysuzlanmaya başladı acaba diştenmidir dersin?
sen nasılsın nasıl oldu ankara mevzusu?
Hakkınızda hayırlısı olur inşallahCnm esım gıtmek ıstıyor, babası ıle konusacak
Ikı haftaya gıdecegız zıyarete o zaman netlesır bıraz
Gece neler yapıyır
Dıs huyduzlugu olabılır baska bırseyde olabılır, bazı geceler olur oyle cnm
Buyume atagı olabılır
Bıde cocuklar yenı bırseyogrendıgınde korkarlar o zamanda durmazlar
Mesela dızlerının uzerınde durmak, ayaklarını agzına sokabılmek, emeklemek gıbı
Sagol tezekur ederim mutlaka deniycemCanım Nar ekşisi duymadım hiç...
Eşime şekerli kendime şekersiz çok güzel oldu bence..
Şekerli ayva tatlısı için ayvaları ikiye böldüm çekirdeklerini çıkar bi kenara ayır (lazım olacak tatlıya parlaklık ve kıvam vermek için) ortasını temizleyip kabuklarını da soyduktan sonra kararmaması için limonlu suda beklet yayvan bi tencereye altına ayva kabuklarını koy üzerine ayvaları diz canım yarım ayvaya ( ki bu bir porsiyon tatlı demek) 3-4 yemek kaşığı şeker her bir porsiyon için 2-3 tane karanfil,2-3 çubuk tarçın ve ayva çekirdeklerini de koyup üzerine gelecek şekilde su ilave et kaynayana kadar yüksek ateşte kaynadıktan sonra kısık ateşte ağzı kapalı pişir.. (30-40dk)
Şekersiz ayva tatlısı için aynı şekilde tencereye kabuk ve ayvaları yerleştirdikten sonra karanfil çubuk tarçın ve çekirdekleri yerleştir biraz kuru üzüm varsa 1-2 tane kuru hurma ( bende yoktu kullanmadım) üzerine gelecek şekilde su ile pişir yumuşayınca servis tabağına al üzerine ceviz fındık badem (ne varsa) kırarak serpiştir seviyor san eğer Tahin pekmez ( ben koydum güzel oldu) biraz da pekmez gezdir görüntü açısından çok güzel oluyor
Üstüne kaymak la da servis edebilirsin çok çok yakışıyor bence ayvaya :)
Not: çubuk tarçını 10dk sonra çıkar canım yoksa acı tat verir
Senin sucun degilki kim evden cikinca salter indiriyor iloda sacmalamisDurduk yere bir sürü masrafeşimde bana laf ediyor evden çıkarken sarteli indirmedin diye oldu biliyor ben karanlıktan korkuyorum eve girerken sorun oluyor
Vardır bı sıkıntısı cnm mutlakaHakkınızda hayırlısı olur inşallah
Mesela şimdi gece uykusuna sekizde geçti 15dk arayla çığlıklar la uyanıyor eliyle gözlerini ovuşturuyor ( gün içinde de böyle) salya falan yok ama parmaklarını çiğniyor
Bense oğlumu sallıyorumgidip eşimle otururdum oysa
![]()
Çok tatlısın canımyaş kaç sakıncası yoksa tabi
![]()
Uyudu gibi bakalımVardır bı sıkıntısı cnm mutlaka
Bılemıyrm kı
Memnun oldumO sizin iyiliginiz, 32 yasindayim
Sagol canim Allahtan bu omur boyuyoksa öyle salak seyler benimde basima geliyor inan tek degilsim
![]()
Ayy hadi bakalimmmKızlar pazartesi diyetisyene randevu aldım. Bakalım ne diyecek. Hocam püskevit yersem kilo alırmıyım diyiciğim![]()
Canim ya cok uzuldimmm ons bizdolabina bisi olmamistir. Cam agelecehine mal a gelsin demekten baska elden birsey gelmiyor uzme tatli canini kuzum.Moralim bozuk kızlar antrenin avizesi spotu tv uydu ve bulaşık makinası çalışmıyor bir umut belki tv kurtarılabilir buz dolabından da anormal ses geliyor umarım dünden beri kapalı kaldığı içindir o sesler .bulaşık mak doluydu çalıştıramadım dün akşam calistiracaktim elimde bulaşık yıkamakta bonusu oldu birde internetim yokmodeme de birşey olmuş
Bende bendeBdv yavas cekimli araba kazasi gibi, izlemeyecegim diyorum, insanlarin derdi bitmez diyorum yine donup bakiyorum.
14.takim diyet grubu basligi ile bdv benim tarayicida ust siraya cikmak icin birbirlerini ezmeye calisiyorlar. Bilgisayarin kafasi sasti, bir orayi bir burayi tavsiye ediyor.
Eski zamanlarin fatihi bdv tahttan inip bu baslik yerini alinca rahat edecegim, iyi ki varsiniz arkadaslar muhabbete devam![]()
Kiz kim salter indirir evden cikarke. Olacak sey mi esin neye saracagini sasirmis soktanDurduk yere bir sürü masrafeşimde bana laf ediyor evden çıkarken sarteli indirmedin diye oldu biliyor ben karanlıktan korkuyorum eve girerken sorun oluyor
Moralim bozuk kızlar antrenin avizesi spotu tv uydu ve bulaşık makinası çalışmıyor bir umut belki tv kurtarılabilir buz dolabından da anormal ses geliyor umarım dünden beri kapalı kaldığı içindir o sesler .bulaşık mak doluydu çalıştıramadım dün akşam calistiracaktim elimde bulaşık yıkamakta bonusu oldu birde internetim yokmodeme de birşey olmuş