Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kıyamam ya :KK43:
Ek gıda olayına pek girişemedim daha canım düzenli verdiğim bişey yok tattırmalarım oldu tabi ufak tefek dünde sebze çorbası yaptım çok az yedi sence düzenli vermeye başlamalımıyım mesela hergün kahvaltı yada öğle veya akşam yemeği gibi
5 aylık değilmiydi. 6. aydan sonra yavaş yavaş başlayabilirsin. Bebeklerin sindirim sistemi bizimki gibi gelişmediğinden çocuğa eziyet olur verdiklerin. Ama birden yüklenme. Yoğurt ve elma püresiyle başlayabilirsin.

5 aylık değilmiydi. 6. aydan sonra yavaş yavaş başlayabilirsin. Bebeklerin sindirim sistemi bizimki gibi gelişmediğinden çocuğa eziyet olur verdiklerin. Ama birden yüklenme. Yoğurt ve elma püresiyle başlayabilirsin.
Altı ay olduk canım beş aylıktan sonra ufak tattırmalarım oldu şimdi aynen devam mı edecem yoksa öğün vermelimiyim

Altı ay olduk canım beş aylıktan sonra ufak tattırmalarım oldu şimdi aynen devam mı edecem yoksa öğün vermelimiyim
Her gün dediğim gibi bir iki kez püre ve yoğurt ver. Önce buna alışsın.1 ay sonra kahvaltıya başlarsın azar azar. 7 tahıllı kaşık mamaları var. Kahvaltı için onlardan tercih edebilirsin. İstersen içine yarım ceviz ezip koy çok az kayısı püresi, hurma püresiyle mamayı zenginleştirebilirsin.

Her gün dediğim gibi bir iki kez püre ve yoğurt ver. Önce buna alışsın.1 ay sonra kahvaltıya başlarsın azar azar. 7 tahıllı kaşık mamaları var. Kahvaltı için onlardan tercih edebilirsin. İstersen içine yarım ceviz ezip koy çok az kayısı püresi, hurma püresiyle mamayı zenginleştirebilirsin.
Sağol canım :)

Bugunku menum gelsin:
Sabah: yumurta(1 adet) , dereotu, yarim cakmak peynirle omlet
Ara: 1 kutu sut, mandalina
Oglen: Biftekli salata (yagsiz)
Ara: mandalina
Aksam: Izgara balik (levrek veya cipura)
Ara: 1-2 kasik yogurt, cay

Bugunku menum gelsin:
Ekmeksiz yapabiliyomusun

Gunaydinlar :KK54:

Benim icin de isimle cagrilmak daha guzel , abla denince bir garip oluyorum, gerci reklamlara gore hepimiz teyzeyiz :)
Bende once isimle hoslarina giser derdim oyle yapardim esimin teyzesinin kizi gorumcemle baya samimiletdi nize cok velirdi konusma sohbet esnasinda serip demisim onunda zoruna vitmis benim gorumce onlara oturmaya gidiyor oda beni ona sikayet etmis ben serpil kiz demisim falan filan yani vorumceyi doldurup vondermis oda bi tavir surat o gun yanina gittim odaya abla kiz naptiniz falan diye anam birden demezmi sadce abla dicksin serpilede aynisini yapmissin ben senin buyuvunum sok oldum artik cekimiyym

Bende once isimle hoslarina giser derdim oyle yapardim esimin teyzesinin kizi gorumcemle baya samimiletdi nize cok velirdi konusma sohbet esnasinda serip demisim onunda zoruna vitmis benim gorumce onlara oturmaya gidiyor oda beni ona sikayet etmis ben serpil kiz demisim falan filan yani vorumceyi doldurup vondermis oda bi tavir surat o gun yanina gittim odaya abla kiz naptiniz falan diye anam birden demezmi sadce abla dicksin serpilede aynisini yapmissin ben senin buyuvunum sok oldum artik cekimiyym
Aile içinde benden büyük olduğunu bildiklerime diyorum abla diye. Ama konu komşuya felan ya ismiyle ya da isminin yanına hanımla hitap ediyorum. Tabi sizin olaya tepki biraz fazla olmuş. Rahatsız olduysan biraz daha mesafeli olmanı söyleyebilirdi belki.

Aile içinde benden büyük olduğunu bildiklerime diyorum abla diye. Ama konu komşuya felan ya ismiyle ya da isminin yanına hanımla hitap ediyorum. Tabi sizin olaya tepki biraz fazla olmuş. Rahatsız olduysan biraz daha mesafeli olmanı söyleyebilirdi belki.
Bana deseydi abla demen hosuma gider diye niye goru.mi dolduruyor zaten yeni gelinim insanlar nerden zsak iye bakiyorlar

He ya illaki benle yatmak istiyor. Yatağına yatırıyorum ağlıyor.iyice yapıştı bana. Eşimle ayrı yatar oldum kaç gündür. O da korkuyor ortaya koyayım çocuğu diyorum. Ezilir çocuğun bir tarafına bir şey olur diyor. Ya kızım çok deli yatıyor. Bütün yatağa hakim kendisi. Yeter ulen karnımda 9 ay taşıdım seni. Yatağıda dar ediyor geceleri. :kızgın::mad: Ya 2-3 gündür sinirlerim çok bozuk.
ayy cnm Allah kolaylik versin odasini ne zmn ayirdin ben 6 aylik olunca ayiracagim ins ayrilirsa :işsiz:kizimla yatmak cok guzel nasil ayrilacgm bilmyrm:KK17:

Bugunku menum gelsin:
cok hos bir menuu :KK19:

gunaydin poncikimmmmm:oops:

Bana deseydi abla demen hosuma gider diye niye goru.mi dolduruyor zaten yeni gelinim insanlar nerden zsak iye bakiyorlar
Aman işte insanları mutlu etmek zor. Boşver kafaya takma bu kadar. Eşimin kuzeni benden nerdeyse 10 yaş küçük bana abla demez. Çokta önemli değil. Surat yapılacak büyütülecek bi konu değil.

ayy cnm Allah kolaylik versin odasini ne zmn ayirdin ben 6 aylik olunca ayiracagim ins ayrilirsa :işsiz:kizimla yatmak cok guzel nasil ayrilacgm bilmyrm:KK17:

cok hos bir menuu :KK19:

gunaydin poncikimmmmm:oops:
Ben 6 aylıkken ayırdım odasını. Ama her geçen gün değişiyor bebişler. Anne olmak çok zormuş. Çok hareketli bi kızım var. Zor zaptediyorum. Allah bütün annelere kolaylık versin.

Ekmeksiz yapabiliyomusun

O ciddi bir problem, ekmek yedikce daha yiyesi geliyor insanin
Oglen ve aksam yemeklerinde yuksek protein alip yanina sebze ekleyince problem olmuyor.

Sikintili olan kahvaltidan sonraki ilk arada buyuk tost yeme aliskanligim olmasi, onun icin sabah yumurta yiyip ilk arayi yogun tutuyorum

Dün menü yazmadım sanki ben
Sabah 1 tane poğaça
3 dilim kaşar
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta

Öğlen
Bir kase ayran çorbası
1 tane közlenmiş patlıcan
1 dilim ekmek

Akşam
Ekşili balık
1 bardak portakal suyu
2 dal roka

Kızlar ip atladıkça sayı istemsiz artıyor. Onu keşfettim. İlk atladığımda duraksız 20 ye zor gelmiştim. Şimdi 50 atladım :KK45:
Masallah ne guzel ben ip atladimda kasiklarima sizi giriyor bel bolgeme sendede oluyirmu oyke seyler gecn doktor konusuyor tv de diyorki sallanini ziplama imkaniniz carsa ziplayin cunku zipladikca bucut ta fazla yerler salaniyor oralardan kilo gidiyormus

Back
X