• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oldum valla yukardan bakınca yanaklarımı görüyorum artık
sıkılıyorum yiyorum napayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yeme kalk yürüyüşe cık bütün gün evde yuvarlanmak zorunda mısın:tokat::tokat: git gezerek iş ara kalk dedm sanaaaaa :tokat::tokat::tokat::tokat:

bende cok severim bol nar ekşili :KK72::KK72::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

oy :ruh: ama takıcaksın yakında :KK8:
ben düğünde takamadım ama bol geldigi içindi o ne güzel günlerdi :KK70::KK70:
İnşallah yaa yenisinide almadım. Bir gün takacağım ümidiyle bekliyorum :işsiz:

İnşallah yaa yenisinide almadım. Bir gün takacağım ümidiyle bekliyorum :işsiz:
ahahah bende satmamıştm bunu düğünden sora olur diye :D:D
kız kilo almak ne kötü bişey maddi manevi yıpratıoyo :D

ilaçlar nasıl kuzu agrlık yapıyo mu bnide doktor her gittigimde gel tedavie başlayalım diyo ama ben gitmiyorm cok ilac verir diye

ay bide mis didi:KK53::KK53:
çok ilaç vermedi ben de 3 yıldır bebeklerimden dolayı gitmemiştim ilaç kullanamam diye ilk başladığımda bende de ilaç denemişti başka bi, doktor ama onlar beni mahvetti şimddiki doktorum bakktı işte anti depresan mutlaka veriyorlar ben kullanmak istermiyordum artık son doktor da söyleyince kullanıyorum vitaminlerden eksik çıkanı veriyor bu ay relpax verdi iki kere içitm çok şükür geçti şiddeti ve süresi azalıyor ilaçla işte

Sadece is arkadaslari gelecek hanimlariyla değel :KK53: erkek kardesim gelip cay verecek o:KK70: eşim burnundan ameliyat oldu et alindi ay:sus:

aaa çok geçmiş olsun canım
meyvede getirebilirler meyve suyu yada süt :D:D:D

Bende yiyom bi kac gundur:silah:ama basladim bugun:ruh: 57 den kurtulamiyomMmmmm:KK51:
ben pazartesi diyet listesi var bitane arkadaşım diyetisyene gidiyo 1 haftada 2700 kg verdi 2400 ü yağdan onu yapmaya başladım 800 gram gitti sonra yemeye devam ettim ama hep nişanlımın yuzunden ben dıyete basladım dıyorum ben senı her halınle sevıyorum diyo hooop bırakıyorum o an :KK53::KK53::KK53:

önümüzdeki hafta karabugdaylı detoks yapıcam inşallah regl olmazsam

çok ilaç vermedi ben de 3 yıldır bebeklerimden dolayı gitmemiştim ilaç kullanamam diye ilk başladığımda bende de ilaç denemişti başka bi, doktor ama onlar beni mahvetti şimddiki doktorum bakktı işte anti depresan mutlaka veriyorlar ben kullanmak istermiyordum artık son doktor da söyleyince kullanıyorum vitaminlerden eksik çıkanı veriyor bu ay relpax verdi iki kere içitm çok şükür geçti şiddeti ve süresi azalıyor ilaçla işte
botoks migrene cok iyi geliyomş 6 ayda bir yaptırmak gerekiyoms:kahve:

poncikbirgelincik poncikbirgelincik n detoksu o veriyordu onda ... tadı nasıl beğendin mi sen

vay vay 10da kalkmış ben uyuyamıyorum 10a kadar
kuzum bende kalkardım 8de hep ama evde olduğumdan beri en erken 3 te yatıyodum o yuzden alıştım geç kalkmaya ama dün görüşmeye gittim ya uykusuz kalmıştım gece erken yattım o yüzden 10 da kalktımmm
bende yapayım süt detoksuu ya

kuzum bende kalkardım 8de hep ama evde olduğumdan beri en erken 3 te yatıyodum o yuzden alıştım geç kalkmaya ama dün görüşmeye gittim ya uykusuz kalmıştım gece erken yattım o yüzden 10 da kalktımmm
bende yapayım süt detoksuu ya
evet sende bişiler yap 65 olcaksın bu gidişle :KK11::KK11:
görüşmeler nasıl gidiyor

napıyosan yap hiç beni dinledigin yok:deli::deli::deli::deli:
cagırdılar mı görüşmye

:DD::D:D:D
evettt 5 te cagırdılar hukuk bürosundan gidicem bakalımm
yaaa nasıllarrrr:KK200:
göremedim ki bende daha :D cuma veya pazartesi getiririz demiş nişanlımda biraz bekletmesini söyledi bu ctesi su açılcak pazar günü temizlerim sonra getirsinlerr :D
evet sende bişiler yap 65 olcaksın bu gidişle :KK11::KK11:
görüşmeler nasıl gidiyor
yapmam lazım :(
dün gittim bitane ama cıkk o olmaz bugünde gidicem bakalım kuuzum hayırlısı

:KK70:D::KK70::KK70::KK70:
evettt 5 te cagırdılar hukuk bürosundan gidicem bakalımm

göremedim ki bende daha :KK70: cuma veya pazartesi getiririz demiş nişanlımda biraz bekletmesini söyledi bu ctesi su açılcak pazar günü temizlerim sonra getirsinlerr :KK70:

yapmam lazım :KK43:
dün gittim bitane ama cıkk o olmaz bugünde gidicem bakalım kuuzum hayırlısı
hadi hayırlısı :dua::dua:
bizim adresi verin bizden alrsınız siz sonra :KK53::KK53::KK53::KK53:

Back
X