• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

akşamda ben tv karsısında uyucam :KK70::KK70:
Oyun da oyna ecik:D
bu kedi cok cirkin allah affetsin :KK70::KK70:
A1ADBBE9-8D32-468A-A00E-033A21AEEF09.webp

Ne demek cirkin

gunaydın kızlar

dünkü listem

sabah :
-kepek ekmekli minik sandwich

ara:
-5 badem
-elma

öğlen :
-ali nazik
-cacık

ara:
-1 mandalina

akşam:
-5 köfte
-salata-
-azda közlenmiş kırmızı biber

ara:
-1 küçük dilim yaş pasta
-1 bardak kola
(eşimin doğum günü şerefine :olamaz:)

Havalar da bek sogudu bi kac gundur hahlı buluyorum:KK70:
evet burası bile buz geceleri klube falan yok mu ? hep dışardamı kalıyor eşin .
ay anlattıydın onu o ayak mevzusunu :KK70: yasına bakan adam sanır :KK70:
e söyle patronun senin amcan değil miydi gelmesin uygunsuz konusuyo raahtsız oluyorum deee
müşteri fln mı
söyledim söylicek birde adama diyorum cumartesi tekim çıkıcam ben bir kahve iyor sonra insan sevildiği yerde birşey ister falan diyor allahım istediği gibi . dün dedi erken geliyorsun amcam 4 5 gibi gel dedi bu saatlerde gelsen burda olsa bile gelen giden oluyor dedim sonra dedi ki bende emekliyim yetmiyor 3 5 kr kazanyorum diyor ..iyide beni ne sıkıyorsun valla yine gerildim

Oyun da oyna ecik:KK70:

Eki Görüntüle 2084973
Ne demek cirkin
onu telefonda onuyom zati yemek yerken sarjımı fulliyeyim :D:D

gunaydın kızlar

dünkü listem

sabah :
-kepek ekmekli minik sandwich

ara:
-5 badem
-elma

öğlen :
-ali nazik
-cacık

ara:
-1 mandalina

akşam:
-5 köfte
-salata-
-azda közlenmiş kırmızı biber

ara:
-1 küçük dilim yaş pasta
-1 bardak kola
(eşimin doğum günü şerefine :olamaz:)
iyiki dogmuuuss eşiiiinnn iyiki doğğmuuuşşş eşiiiiinnnn iyiykiii dogmuuusss iyiki dogmuuusssss iyiki dogmuuuss eeeeeeeeşiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn:KK75::KK75::KK75::KK9::KK9:

menü güzel begendm pasta haric:confused:

söyledim söylicek birde adama diyorum cumartesi tekim çıkıcam ben bir kahve iyor sonra insan sevildiği yerde birşey ister falan diyor allahım istediği gibi . dün dedi erken geliyorsun amcam 4 5 gibi gel dedi bu saatlerde gelsen burda olsa bile gelen giden oluyor dedim sonra dedi ki bende emekliyim yetmiyor 3 5 kr kazanyorum diyor ..iyide beni ne sıkıyorsun valla yine gerildim
aman bosver amcan konusur gelmez gelse de sana ugramaz :D
hayır muhabebtte etmiyomuşsun işinde var ne gerek var seni işinden alıkoyuyo:işsiz:

Ayy yok kulubeleri dışarda ayakta tutuyolar nobeti ama Allah tan hep nobet degil 3 haftada 1 oluyo :ruh:

aman bosver amcan konusur gelmez gelse de sana ugramaz :KK70:
hayır muhabebtte etmiyomuşsun işinde var ne gerek var seni işinden alıkoyuyo:işsiz:
konuşayım diye sürekli soruyor birşeyler yoğun musunuz vs vs vs

Ayy yok kulubeleri dışarda ayakta tutuyolar nobeti ama Allah tan hep nobet degil 3 haftada 1 oluyo :ruh:
benim ki 15 gün gece 15 gün gündüzde 1 dolu 1 boş gidiyor işe ama klübeleri var onların devriyelere çıkıyorlar 2 saate bir eşim soğuda seviyor

Git işte kız ne güzel :)
giderm tabikide kaçar mı bebğim zaten yemekte yoktu evde :KK53:

konuşayım diye sürekli soruyor birşeyler yoğun musunuz vs vs vs

benim ki 15 gün gece 15 gün gündüzde 1 dolu 1 boş gidiyor işe ama klübeleri var onların devriyelere çıkıyorlar 2 saate bir eşim soğuda seviyor
yogunum ve müsade edersen calışmak istiyorum:kahve::kahve:

Back
X