- Emoji Skoru
- 43.840
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #250.221
Oyun da oyna ecikakşamda ben tv karsısında uyucam![]()
bu kedi cok cirkin allah affetsin![]()
Ne demek cirkin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyun da oyna ecikakşamda ben tv karsısında uyucam![]()
bu kedi cok cirkin allah affetsin![]()
)evet burası bile buz geceleri klube falan yok mu ? hep dışardamı kalıyor eşin .Havalar da bek sogudu bi kac gundur hahlı buluyorum![]()
söyledim söylicek birde adama diyorum cumartesi tekim çıkıcam ben bir kahve iyor sonra insan sevildiği yerde birşey ister falan diyor allahım istediği gibi . dün dedi erken geliyorsun amcam 4 5 gibi gel dedi bu saatlerde gelsen burda olsa bile gelen giden oluyor dedim sonra dedi ki bende emekliyim yetmiyor 3 5 kr kazanyorum diyor ..iyide beni ne sıkıyorsun valla yine gerildimay anlattıydın onu o ayak mevzusunuyasına bakan adam sanır
e söyle patronun senin amcan değil miydi gelmesin uygunsuz konusuyo raahtsız oluyorum deee
müşteri fln mı
onu telefonda onuyom zati yemek yerken sarjımı fulliyeyim
iyiki dogmuuuss eşiiiinnn iyiki doğğmuuuşşş eşiiiiinnnn iyiykiii dogmuuusss iyiki dogmuuusssss iyiki dogmuuuss eeeeeeeeşiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnngunaydın kızlar
dünkü listem
sabah :
-kepek ekmekli minik sandwich
ara:
-5 badem
-elma
öğlen :
-ali nazik
-cacık
ara:
-1 mandalina
akşam:
-5 köfte
-salata-
-azda közlenmiş kırmızı biber
ara:
-1 küçük dilim yaş pasta
-1 bardak kola
(eşimin doğum günü şerefine)
aman bosver amcan konusur gelmez gelse de sana ugramazevet burası bile buz geceleri klube falan yok mu ? hep dışardamı kalıyor eşin .
söyledim söylicek birde adama diyorum cumartesi tekim çıkıcam ben bir kahve iyor sonra insan sevildiği yerde birşey ister falan diyor allahım istediği gibi . dün dedi erken geliyorsun amcam 4 5 gibi gel dedi bu saatlerde gelsen burda olsa bile gelen giden oluyor dedim sonra dedi ki bende emekliyim yetmiyor 3 5 kr kazanyorum diyor ..iyide beni ne sıkıyorsun valla yine gerildim

keptinin olayları bitmiyor valla kız evlenmeden ne güzeldi hayat dert yok tasa yokAynen yine ne oldukaptinn
Ayy yok kulubeleri dışarda ayakta tutuyolar nobeti ama Allah tan hep nobet degil 3 haftada 1 oluyoevet burası bile buz geceleri klube falan yok mu ? hep dışardamı kalıyor eşin .
söyledim söylicek birde adama diyorum cumartesi tekim çıkıcam ben bir kahve iyor sonra insan sevildiği yerde birşey ister falan diyor allahım istediği gibi . dün dedi erken geliyorsun amcam 4 5 gibi gel dedi bu saatlerde gelsen burda olsa bile gelen giden oluyor dedim sonra dedi ki bende emekliyim yetmiyor 3 5 kr kazanyorum diyor ..iyide beni ne sıkıyorsun valla yine gerildim

İvet yakeptinin olayları bitmiyor valla kız evlenmeden ne güzeldi hayat dert yok tasa yok

keptinin olayları bitmiyor valla kız evlenmeden ne güzeldi hayat dert yok tasa yok
keşke bütün dertlerim böyle olsaİvet ya![]()
Git işte kız ne güzel :)keşke bütün dertlerim böyle olsa
şimdi akşam eve giderm yemek derdi yok kardeşi geldi kv ye gidelim dicek kesin![]()
konuşayım diye sürekli soruyor birşeyler yoğun musunuz vs vs vsaman bosver amcan konusur gelmez gelse de sana ugramaz
hayır muhabebtte etmiyomuşsun işinde var ne gerek var seni işinden alıkoyuyo![]()
benim ki 15 gün gece 15 gün gündüzde 1 dolu 1 boş gidiyor işe ama klübeleri var onların devriyelere çıkıyorlar 2 saate bir eşim soğuda seviyorAyy yok kulubeleri dışarda ayakta tutuyolar nobeti ama Allah tan hep nobet degil 3 haftada 1 oluyo![]()
özlemişsindir sen şimdikeşke bütün dertlerim böyle olsa
şimdi akşam eve giderm yemek derdi yok kardeşi geldi kv ye gidelim dicek kesin![]()
giderm tabikide kaçar mı bebğim zaten yemekte yoktu evdeGit işte kız ne güzel :)
yogunum ve müsade edersen calışmak istiyorumkonuşayım diye sürekli soruyor birşeyler yoğun musunuz vs vs vs
benim ki 15 gün gece 15 gün gündüzde 1 dolu 1 boş gidiyor işe ama klübeleri var onların devriyelere çıkıyorlar 2 saate bir eşim soğuda seviyor

sorma coközlemişsindir sen şimdi![]()
![]()

evet atarlan biraz size zaman kalmıyor en güzel günleriniz sizin 4 günü orda geçse size ne kaldısorma cok
önce dicem bu ne böyle hafta da 3 4 gün sizinkilerle mi olcaz fln diye atarlancm sonra kabul etcem![]()
321
anlmıyor kız keşke anlasagiderm tabikide kaçar mı bebğim zaten yemekte yoktu evde
yogunum ve müsade edersen calışmak istiyorum![]()