• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Deme oyle deme:110:
Yarin işe basliyorm evde durdukca yedim 4 gün boyunca
Bide günüm fln vardi tilbasi vs derkn koptu gitti
Ben kilo alırken 59u hic hatırlamıyorum oralari hizli gectim keske biri beni uyarsaydı senin ki sudur bir haftada iki kilosu gider zaten

Aaa öylemiymiş ama sanki ilk defa giriyomuş gibi geldi:KK53:
Canm 2 ay kadar takımdaydım nerdeyse 2 sene geçti unuttum çoğu şeyi izinden geldikten sonra hemen giriyormuyum listeye onu sormuştum aslında yinede yardımın için tşkler:KK16:

Canm 2 ay kadar takımdaydım nerdeyse 2 sene geçti unuttum çoğu şeyi izinden geldikten sonra hemen giriyormuyum listeye onu sormuştum aslında yinede yardımın için tşkler:KK16:
Bende merak ettim 2 ayda kaç kg verdin

Iki ay cok uzun gibo geliyor ama bu takimda o kadar hizli cuma oliyor ki 7 sinde gruna gireli 1 ay olacak

Menum
Saat 10.30 Sabah iki haslanmis yumirta 2 dilim kepekli ekmek domates salatalik marul
Saat 3.30 haslanmis tavuk 1 dilim wkmek salata 1 mandalina
Bol su iciyorum acikirsam bir bardak sut icicem
1 saat yuruyus

pek iyi sayilmam kuzum 3 gundur full tatli hamur isiii.:KK14:sen nasilsn
Yarindan itibaren tekrar motive olun ben adet olinca cok iyi hissediyorum kendimi insallah vericwm kilolari yarin spor programiyla hep burlikte motive olucaz insallah

Yarindan itibaren tekrar motive olun ben adet olinca cok iyi hissediyorum kendimi insallah vericwm kilolari yarin spor programiyla hep burlikte motive olucaz insallah
ins cnm. Yedim ama dikkat ederek yedin . Tartida cok gormem ins sonucra hamur isiii:bicak:
Ben adette olmuyorum bu siralar doymuyorumda nasil olack bilmiyrm :kızgın:

Back
X