- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #250.901
Deme oyle demeAman dikkkat ordan donmezsen sonun ben gibi olur

Yarin işe basliyorm evde durdukca yedim 4 gün boyunca
Bide günüm fln vardi tilbasi vs derkn koptu gitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deme oyle demeAman dikkkat ordan donmezsen sonun ben gibi olur
YaOo keptin gelmiş bende halen belirti arıyorum yarın olmam gerek en geç perşembe acayip karnım ağrıyor amaolcam sanırım
Ben kilo alırken 59u hic hatırlamıyorum oralari hizli gectim keske biri beni uyarsaydı senin ki sudur bir haftada iki kilosu gider zatenDeme oyle deme
Yarin işe basliyorm evde durdukca yedim 4 gün boyunca
Bide günüm fln vardi tilbasi vs derkn koptu gitti
Valla öyle de regli olursam da üzülmek yok kendimle öyle anlaştımYahayirlisi bebegim
Insan ister istemez keske olmasam diyo
Canm 2 ay kadar takımdaydım nerdeyse 2 sene geçti unuttum çoğu şeyi izinden geldikten sonra hemen giriyormuyum listeye onu sormuştum aslında yinede yardımın için tşklerAaa öylemiymiş ama sanki ilk defa giriyomuş gibi geldi![]()
Iki ayda ne kadar vermistinCanm 2 ay kadar takımdaydım nerdeyse 2 sene geçti unuttum çoğu şeyi izinden geldikten sonra hemen giriyormuyum listeye onu sormuştum aslında yinede yardımın için tşkler![]()
Rica ederimCanm 2 ay kadar takımdaydım nerdeyse 2 sene geçti unuttum çoğu şeyi izinden geldikten sonra hemen giriyormuyum listeye onu sormuştum aslında yinede yardımın için tşkler![]()
Bende merak ettim 2 ayda kaç kg verdinCanm 2 ay kadar takımdaydım nerdeyse 2 sene geçti unuttum çoğu şeyi izinden geldikten sonra hemen giriyormuyum listeye onu sormuştum aslında yinede yardımın için tşkler![]()
Benim 5 inde 2 ay olcek toplamda 3 kg verdim. Hatta 1 kg ye yakın geri aldımIki ay cok uzun gibo geliyor ama bu takimda o kadar hizli cuma oliyor ki 7 sinde gruna gireli 1 ay olacak
pek iyi sayilmam kuzum 3 gundur full tatli hamur isiii.munter nabersin
afiyet olsn cnm guzelMenüm
1 haşlanmış yumurta
1 kk yakın peynir
1 parça pide
Yarım domates, biber
7 zeytin
1 elma
4 kuru kayısı
1 su bardağı kara buğday
Bol su
cok iyiMenum
Saat 10.30 Sabah iki haslanmis yumirta 2 dilim kepekli ekmek domates salatalik marul
Saat 3.30 haslanmis tavuk 1 dilim wkmek salata 1 mandalina
Bol su iciyorum acikirsam bir bardak sut icicem
1 saat yuruyus
Yarindan itibaren tekrar motive olun ben adet olinca cok iyi hissediyorum kendimi insallah vericwm kilolari yarin spor programiyla hep burlikte motive olucaz insallahpek iyi sayilmam kuzum 3 gundur full tatli hamur isiii.sen nasilsn
Teşekkür ederimafiyet olsn cnm guzel
ins cnm. Yedim ama dikkat ederek yedin . Tartida cok gormem ins sonucra hamur isiiiYarindan itibaren tekrar motive olun ben adet olinca cok iyi hissediyorum kendimi insallah vericwm kilolari yarin spor programiyla hep burlikte motive olucaz insallah
Çok beğendim.Menum
Saat 10.30 Sabah iki haslanmis yumirta 2 dilim kepekli ekmek domates salatalik marul
Saat 3.30 haslanmis tavuk 1 dilim wkmek salata 1 mandalina
Bol su iciyorum acikirsam bir bardak sut icicem
1 saat yuruyus