• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
2 gun kurusu limonlu ilik su
3 ad peynirli gozleme
3 dilim kasar peynir
domates salatalik

Aksam
4 kasik manti
yarim ev pogacasi
6 kasik sehriye salatasi
3 ad. kurabiye
1 dilim baklava

baska bir sey yemeyecegim ins:KK53:

ins cnm. Yedim ama dikkat ederek yedin . Tartida cok gormem ins sonucra hamur isiii:bicak:
Ben adette olmuyorum bu siralar doymuyorumda nasil olack bilmiyrm :kızgın:
Strws yapma nasilsa olacaksin o zamana kadar dikkat et yeter adet olunca nasilsa gidecek

Bende merak ettim 2 ayda kaç kg verdin
2 hafta deneme süresiydi yani 2 buçuk ayda 4 buçuk kilo vermiştim 64 tüm bıraktığım zaman 69 a çıktım 64 e düşmeden buraya tekrar giremediğim için şükür verdim şimdi 63 üm ama ben 55 istiyorum:110:

Menum
Saat 10.30 Sabah iki haslanmis yumirta 2 dilim kepekli ekmek domates salatalik marul
Saat 3.30 haslanmis tavuk 1 dilim wkmek salata 1 mandalina
Bol su iciyorum acikirsam bir bardak sut icicem
1 saat yuruyus
Oo maşallah azimli bir rakibim var yaza kadar 55 olalım inş birbirimize yardımcı olalım

2 hafta deneme süresiydi yani 2 buçuk ayda 4 buçuk kilo vermiştim 64 tüm bıraktığım zaman 69 a çıktım 64 e düşmeden buraya tekrar giremediğim için şükür verdim şimdi 63 üm ama ben 55 istiyorum:110:
Evlimisin canım çoluk çocuk yaş vs vs? :KK48:

Buralardayım canım akşam yemeği biraz fazla kaçtı :bicak: Oğlumu uyutuyorum hoplayarak :KK70: acayip uyku bastırıyor yatak bana göz kırpıyor ordan :uykucu: ama spor yapmam lazım :spor:
Sen nasılsın canım
Iyiyim bende oturyorum bende ... benim de çok uykum var sabahta erken kalkacam .. bugünlük benden sana izin :D yarın söke söke alırım bugünün acısını ama :D :D

sabah
2 gun kurusu limonlu ilik su
3 ad peynirli gozleme
3 dilim kasar peynir
domates salatalik

Aksam
4 kasik manti
yarim ev pogacasi
6 kasik sehriye salatasi
3 ad. kurabiye
1 dilim baklava

baska bir sey yemeyecegim ins:KK53:
Abbooooo gözleme, mantı, kurabik, baklava :KK11::tokat::KK67:bi daha yersen:KK4:

Iyiyim bende oturyorum bende ... benim de çok uykum var sabahta erken kalkacam .. bugünlük benden sana izin :KK70: yarın söke söke alırım bugünün acısını ama :KK70: :KK70:
Yok canım yapıyorum 45 dk lık Hit cardio var 15 dk yaptım oğlum ağladı koştum geldim şimdi dönüyorum bidaha ;)

30 yaşındayım 5 yaşında 1 kızım var bu senede Allah nasip ederse çocuk düşünüyoruz o yüzden ne kadar zayıf hamile kalsam okadar iyi bayağı alıyorum çünkü
Maşallah Allah bağışlasın

Back
X