• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım zor değil inan bi kaç güne alışıyorsun

Bu arada grip oluyorum herhalde :hasta: boğazım acıyor veee burnum tıkanmaya başladı :KK1: en iyisi yatayım herkese iyi geceler :uykucu:
Canim 50 kiloda atlamakla 60karda atlamak ayni değil ayaklar cekmiyor inan:KK48:tebrik ederim seni

Günaydın kızlar
Reglimin üçüncü günü ama ben hala artı çıkıyorum hemde 400 grm civarı :KK43: ödemse neden hala gitmedi kiloysa da eğer yardım edin bu şapşal metabolizma yı kendine getirmem lazım
Normal regl bittikten uc gun sonra demjsti diyetisyenim benim bugun bitityor insallah cumaya listedeyim

BORDO ŞİŞKOLAR:KK76:
Pazartesi

Bir garip:198puan+346,5+60
Favelayn:30puan
munter:3+3puan
orkide1453:28puan+16
tgb1907:0puan

KOŞAN KAPLUMBAĞALAR:KK55:
selcanmehmetcan:0+28
UMEYYE:37.5puan+63,5
keptinn:6+6+15
Blacksee55:
SchonerDuft

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 3
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5

2000 ipi nasil atladin tebrik ederim

Canim 50 kiloda atlamakla 60karda atlamak ayni değil ayaklar cekmiyor inan:KK48:tebrik ederim seni
Haklısın canım daha da atlayabilirdim ama regl halime zor oluyor anlarsın ya ;)
Çok sağol canım

Normal regl bittikten uc gun sonra demjsti diyetisyenim benim bugun bitityor insallah cumaya listedeyim
Bittikten sonra mı atılıyor muş ödem

Anladım canım hadi bakalım bekliyoruz :KK66:

Regl olman ins ya canim stres etm kendine ben bile burda heyacanlaniyorum ins bebis vardır. .

SchonerDuft SchonerDuft sabah haber beklyrzz unutma sakin. Benin icine poztf doguyrrr
Kızlar evde test yoktu yapmadım işe gidiyorum şimdi belki doktorumu ararım ne derse onu yaparım ya da kan veririm forumda okuduğum kadarı ile herkes iğnenin 17 19cu günleri regli oluyor sadece bel ağrım kaldı o da bende regli belirtisi zaten :(

Günaydın kızlar
Reglimin üçüncü günü ama ben hala artı çıkıyorum hemde 400 grm civarı :KK43: ödemse neden hala gitmedi kiloysa da eğer yardım edin bu şapşal metabolizma yı kendine getirmem lazım
Reglin bitsin öyle inersin kuzum
:110::110::110: sonuc :KK58:

ayrıldıgın kiloya geldiğin zaman listeye girebiliyosn kuzuşşş

hoşgeldin canııım kndinden bahset biraz cocgun var mı çalışıyo musun evli misin spor yapar mısınn
Yapmadım

Kızlar evde test yoktu yapmadım işe gidiyorum şimdi belki doktorumu ararım ne derse onu yaparım ya da kan veririm forumda okuduğum kadarı ile herkes iğnenin 17 19cu günleri regli oluyor sadece bel ağrım kaldı o da bende regli belirtisi zaten :KK43:

Yapmadım
bugün çarsambaa salı geçti :rolleyes:

Kızlar evde test yoktu yapmadım işe gidiyorum şimdi belki doktorumu ararım ne derse onu yaparım ya da kan veririm forumda okuduğum kadarı ile herkes iğnenin 17 19cu günleri regli oluyor sadece bel ağrım kaldı o da bende regli belirtisi zaten :KK43:

Yapmadım
İnşallah canım ya

Canım sen bilirsin

o makarna niden varrrr nideeeennn:kahve:

:KK9::KK9::KK9::KK9:
evet cok soguk ya bide terliyosn fln bana da zor geldi:işsiz:

maşallah kuzu cok istikrarlısın karabugdayda :KK53:
nasıl yapıyosn boş mu yiyosn

gayet güzel bi tek akşamki ara cok olmş gibi geldi:KK200:
Karabuğdayın yanına yoğurt yiyebilirmişiz. Domates felan yiyebilirmişiz. Kararlıyım bu diyetin sonunda 65 i hedefliyorum :halay:

Bildirim yaparim canim yani listeyemi gircem adaylar listesine mi
adaylar lstesi bebegiimm bizim oldugumuz listeye :halay:

Karabuğdayın yanına yoğurt yiyebilirmişiz. Domates felan yiyebilirmişiz. Kararlıyım bu diyetin sonunda 65 i hedefliyorum :halay:
bence yogurtla karıstır öyle dene içine baharat fln da atıp :KK53: yada salata seklinde yap sıkılırsın yoksa :rolleyes:

orassı neresiymişşşş ilk uydum ben napıyolar orda

kuzuş ayarladın mı işlerini yoluna girdi mi herşey
hazır mısın listelere :KK31:

tm canım bildirim yapmayı unutma kacamka vs de yapma sporunu aksatma(ter attırır hem iyileşmene yardımcı olur)
cok cok geçmş olsun:KK15:
Canim kan tahlillerine gore diyet veriyorlar teraziIleri var ne kadar yagdan verdun kas yaptin onu şoyluyor ayrıca verdikleri ďiyete uymadiginda makina terazi iste yogurdu yememisin peynirini vs soyluy öyle bundan 2,5yil once bu diyeti uyguladigimda -4-5kg verdigimde 11cm incelmistim oyle soyledilerdi

Canim kan tahlillerine gore diyet veriyorlar teraziIleri var ne kadar yagdan verdun kas yaptin onu şoyluyor ayrıca verdikleri ďiyete uymadiginda makina terazi iste yogurdu yememisin peynirini vs soyluy öyle bundan 2,5yil once bu diyeti uyguladigimda -4-5kg verdigimde 11cm incelmistim oyle soyledilerdi
ay cok iyiymiş ben bizim burda hiç duymadım öyle bişey
kesin git kuzu bence cok işe yarayan bişey gibi duruyo

Back
X