- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #251.661
uzatin bir iskender sizde bollll mmmmm aklima geldi fenalardayim her yeri iskender goruyorummm bu bana uapilir mi hem de persembe gunuahahahhaa kıyamam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzatin bir iskender sizde bollll mmmmm aklima geldi fenalardayim her yeri iskender goruyorummm bu bana uapilir mi hem de persembe gunuahahahhaa kıyamam![]()
mezun oluncahee hiç yok demem![]()
bende bilemedm su an sanki köfte daha doyurucuafiyet olsun kararsız kaldım ızgara köftemi söylesem15,5 tl o - 10 tl tavuk
![]()
Beni kimse ozlemedi mi
yoklugum belli olmamis miii![]()
bende bilemedm su an sanki köfte daha doyurucu
![]()
özledim tabi özlemem mi ama bebeğinle ugrasıyosndur diye hiç ses etmedim
şuan seni iğrendirmek için internetten iskenderden kıl çıkan resimler falan arattım ama üzgünüm bulamadımuzatin bir iskender sizde bollll mmmmm aklima geldi fenalardayim her yeri iskender goruyorummm bu bana uapilir mi hem de persembe gunu![]()
tavuk söyleidm bile diğerine güvenemedim ordan yememiştik hiç ama bidahakine denicembende bilemedm su an sanki köfte daha doyurucu
![]()
sag ol anlayisliözledim tabi özlemem mi ama bebeğinle ugrasıyosndur diye hiç ses etmedim![]()
hayat sana güzel beşuan seni iğrendirmek için internetten iskenderden kıl çıkan resimler falan arattım ama üzgünüm bulamadım
tavuk söyleidm bile diğerine güvenemedim ordan yememiştik hiç ama bidahakine denicem![]()
ve sen hazır değilsin sanırım
Allah seniiişuan seni iğrendirmek için internetten iskenderden kıl çıkan resimler falan arattım ama üzgünüm bulamadım
tavuk söyleidm bile diğerine güvenemedim ordan yememiştik hiç ama bidahakine denicem![]()
dünkü menü ;
sabah
50 gr süzme peynir
3 çeri domates
1 küçük salatalık ortalama 60 gram kadar vardır
1 bardak süt
5 çiğ badem
Ara
2 kabuklu ceviz
öğlen
çiğ köfte ince yufka ekmek ile dürüm
3 yk yoğur
2 çatal humus
ara
beni dövün parçalayın
tel kadayıf
akşam
ortalama 70 gram kadar biftek
5 yk zeytin yağlı bamya
bolca tere maydonoz
2 süs biberi az acılı
1 yk pirinç
çeri domates
ara
2 çatal tatlı
akşam kv deydim ısrarla yedirmeye çalışıldı bizde 2 şer çatal aldık eşim ile
ara
2 bardak çay
spor yapamadım kısa yürüşler yaptık sadece reglimin birinci günü çok hareketli olamıyorum malesef
su 2 lt olmuştur
cezam neyse razım![]()
Valla eşimle yemeğe gitmiştik. İkimizin tabağındanda çıktı. Ben yemekten sonra midesi bulanmasın diye söylemedim. Meğerse o da benim midem bulanmasın diye söylememişAllah seniiicanimmmm iskenderden kil cikarmi kizimmm immmm cossssssssssssssss resmen costum burdaa resimleri yalayacamm
![]()
ahahahah öyleyim canım yahayat sana güzel be
ve sen hazır değilsin sanırım![]()
ahahahhahaH ay kıyamam ya nasıl çkmiş canıAllah seniiicanimmmm iskenderden kil cikarmi kizimmm immmm cossssssssssssssss resmen costum burdaa resimleri yalayacamm
![]()
yok artikk kiz size torpil gecmisler ikinizede killi iskender getirmisler ayrimcilik yapmamislarValla eşimle yemeğe gitmiştik. İkimizin tabağındanda çıktı. Ben yemekten sonra midesi bulanmasın diye söylemedim. Meğerse o da benim midem bulanmasın diye söylememiş![]()
oo nerdennnn bak ben mert davetiyeden yaptırmıştmahahahah öyleyim canım ya
davetiyelerimi yaptırıyorm
ahahahhahaH ay kıyamam ya nasıl çkmiş canı
hadi resmine bi lokma ekmek ban bari![]()
bu hafta gelen giden ben pek guzel beslenemedmhayat sana güzel be
ve sen hazır değilsin sanırım![]()
oysaki takım coşmuştu bozcan mı simdi o caaanım yüzdeyibu hafta gelen giden ben pek guzel beslenemedm![]()
kozlar selam
iki gundur kv kp bendeydi yatili gelemedim siteyegecmiste nerde kalmistim bilmedigimden okuyamadim da
kacirsigim bir sey var mii
dun aksam da 15 dk yuruyus yaptim evin salonundan banyosuna![]()
Tamam canım nasılsınLuluuu94 cnm 15 dk yuryus dun aksaam icin
Geçmiş olsun yangın ayşeeePapatya çayı içiyorum kaç gundur. Zencefil iyi gelmiyor ne yazıkkilimon daha çok oksurmeme sebeb oluyor. Ilkkez hayatında kalın çoraplarla yattım
okadar hastayım yani düşün. Ben normalde yaz kış corapsiz yatmayı birak ayaklarımı yorganin altında tutamiyorum
bugün daha güzel menü ile karşınza çıkıcam