Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

uzatin bir iskender sizde bollll mmmmm aklima geldi fenalardayim her yeri iskender goruyorummm bu bana uapilir mi hem de persembe gunu:bicak:
şuan seni iğrendirmek için internetten iskenderden kıl çıkan resimler falan arattım ama üzgünüm bulamadım :D:D:D:D

bende bilemedm su an sanki köfte daha doyurucu:dondurma:

:KK200::KK200::KK15::KK15::KK15::KK15::KK200::KK200:
tavuk söyleidm bile diğerine güvenemedim ordan yememiştik hiç ama bidahakine denicem :deli:

şuan seni iğrendirmek için internetten iskenderden kıl çıkan resimler falan arattım ama üzgünüm bulamadım :KK70::KK70::KK70::KK70:

tavuk söyleidm bile diğerine güvenemedim ordan yememiştik hiç ama bidahakine denicem :deli:
Allah seniii :D canimmmm iskenderden kil cikarmi kizimmm immmm cossssssssssssssss resmen costum burdaa resimleri yalayacamm :D

dünkü menü ;
sabah
50 gr süzme peynir
3 çeri domates
1 küçük salatalık ortalama 60 gram kadar vardır
1 bardak süt
5 çiğ badem
Ara
2 kabuklu ceviz
öğlen
çiğ köfte ince yufka ekmek ile dürüm
3 yk yoğur
2 çatal humus
ara
beni dövün parçalayın
tel kadayıf :kızgın:
akşam
ortalama 70 gram kadar biftek
5 yk zeytin yağlı bamya
bolca tere maydonoz
2 süs biberi az acılı
1 yk pirinç
çeri domates
ara
2 çatal tatlı :kızgın::kızgın:
akşam kv deydim ısrarla yedirmeye çalışıldı bizde 2 şer çatal aldık eşim ile
ara
2 bardak çay
spor yapamadım kısa yürüşler yaptık sadece reglimin birinci günü çok hareketli olamıyorum malesef
su 2 lt olmuştur

cezam neyse razım :silah:
:işsiz::sopa::sinirli::tokat::KK67::KK4:

Allah seniii :KK70: canimmmm iskenderden kil cikarmi kizimmm immmm cossssssssssssssss resmen costum burdaa resimleri yalayacamm :KK70:
Valla eşimle yemeğe gitmiştik. İkimizin tabağındanda çıktı. Ben yemekten sonra midesi bulanmasın diye söylemedim. Meğerse o da benim midem bulanmasın diye söylememiş :KK70::KK70:

hayat sana güzel be :KK70::KK70:

ve sen hazır değilsin sanırım:tokat::tokat::tokat::ukala:
ahahahah öyleyim canım ya :D
davetiyelerimi yaptırıyorm :KK53:
Allah seniii :KK70: canimmmm iskenderden kil cikarmi kizimmm immmm cossssssssssssssss resmen costum burdaa resimleri yalayacamm :KK70:
ahahahhahaH ay kıyamam ya nasıl çkmiş canı :KK53::KK53:
hadi resmine bi lokma ekmek ban bari :deli:

Valla eşimle yemeğe gitmiştik. İkimizin tabağındanda çıktı. Ben yemekten sonra midesi bulanmasın diye söylemedim. Meğerse o da benim midem bulanmasın diye söylememiş :KK70::KK70:
yok artikk kiz size torpil gecmisler ikinizede killi iskender getirmisler ayrimcilik yapmamislar :D

Papatya çayı içiyorum kaç gundur. Zencefil iyi gelmiyor ne yazıkki:KK43: limon daha çok oksurmeme sebeb oluyor. Ilkkez hayatında kalın çoraplarla yattım:KK70: okadar hastayım yani düşün. Ben normalde yaz kış corapsiz yatmayı birak ayaklarımı yorganin altında tutamiyorum
Geçmiş olsun yangın ayşeee :KK70:

Back
X