- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #252.801
Sende canim benimiyi ol cnm.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende canim benimiyi ol cnm.![]()
Nasl ses yapiyosun ki hophopmu yapiyosun ahahahahahahLuluuu94 canim
egzersiz 2.5
jillian 3
ip 10
toplam 15.5
kizlar ben ip atlayamiyorumkocam kiziii
cok gurultu oluomis
zaten pek icime sinmedi ipe taakilip durdum sinirlerim bozuldu
jillien da 5 dk yapabildm yoruldum ve sıkldimen guzeli egzersizim 8 dk yaptim 198 kalori yakmisim
aradigim spor bu az öz
![]()
yok kiz ne hop hopu koca 69 kg havaya sonra yere iniyir spor ayakkabi ile baya dolu cuval al koy yereNasl ses yapiyosun ki hophopmu yapiyosun ahahahahahah![]()
![]()
ben ziplarken ses cikmiyo sadece ipin sesi oluyo
parmak uclarnla hizli hizli
![]()
Yok kiz sende yaniyok kiz ne hop hopu koca 69 kg havaya sonra yere iniyir spor ayakkabi ile baya dolu cuval al koy yere![]()
valla hayaller hizli atlama gercekler 3 4 seri 6 7 tek adimli 8 9 ip takilma seklindeYok kiz sende yaniben 80lerde atliyordum. Hizli mi atliyorsun yoksa yavas mi?
valla hayaller hizli atlama gercekler 3 4 seri 6 7 tek adimli 8 9 ip takilma seklinde![]()
burada kizlarda baya atliyor ben onlardan gaza geldimkiz kucukken hic atlamadin mi
ben hizli ama arada takiliyorm ve nefes nefese tabii
bayadir atlamadim
Ama esim oyle bir atliyor ki ipi goremiyorumipi capraz yapiyor yurur gibi ama hizli sekilde
bana bildigin hava atiyor
box yaparken ogrenmisss peeh beeen sokak tozuylaaaan ogrenmistim peeh
neyse zamanla hizlanirsin
![]()
Bak atlasaydin simdi boyle olmazdiburada kizlarda baya atliyor ben onlardan gaza geldimben guccuken pek ip atlamazdim cizgili tas oynardim
esine masallah yaa sende iyisin ben berbat sanirim zamanla hizlanmayacak ilk ve son
zaten kociskom kiziii ben onun kizdigi seyleri yapmam
![]()
yok cnm benim icin ip atlama seruvenibirada bitmistirBak atlasaydin simdi boyle olmazdiya gozumun onune hop hop diye cocuklar atlar ya o geliyo
![]()
hahahahahaha munter yaa
![]()
Ayol bu spor senin bi kurabiyene yetmezLuluuu94 canim
egzersiz 2.5
jillian 3
ip 10
toplam 15.5
cok gurultu oluomis
jillien da 5 dk yapabildm yoruldum ve sıkldimen guzeli egzersizim 8 dk yaptim 198 kalori yakmisim
aradigim spor bu az öz
![]()
yok kuzu 2 kurabiye kalorisi yaktom su egzersiz tam idealimAyol bu spor senin bi kurabiyene yetmez![]()
Kız goguslerın rahatsız etmıyor muyok kiz ne hop hopu koca 69 kg havaya sonra yere iniyir spor ayakkabi ile baya dolu cuval al koy yere![]()
Süper
Ama olmaz böyle cezalara karşı disiplinli olmamız lazımYa artık dayanacak gücüm kalmamıştı bugün tıkandım.Hem takımda bütün hafta en çok sporu ben yaptım ben niye ceza alıyorum arkideş yapmayanlar çeksin cezayı
![]()
Tamam canımLuluuu94 canim 30puann yaz spora kondisyon bisiklet surdum
Luluuu94 canim
egzersiz 2.5
jillian 3
ip 10
toplam 15.5
cok gurultu oluomis
aradigim spor bu az öz
![]()
Günaydın canımAydınlanmayan günlerden günaydın kızlar![]()
@Kmsl Hnd canım senin 42 puan
munter
@Favelayn
orkide1453
@tgb1907
Kızlar hadi spor yokmu yenilecez ama![]()
maşşallahCanım 15dk sürdü 250 ip atlıyorum bir seferde sonra 30sn kadar dinlenip bidaha başlıyorum
nasıl yani spor mu yapcak kaybeden takım
daha karnen hazırlanmamıs cünkü kuzuuuşşşşkizzz buarada beni neden daha mezun listesinde siralamadilar bakimmmmmmm
Çok mutluyum kızlar
Diyeti bozdum
Eşim işten geldi bi kahvaltı sofrası hazırladımsonraa
Yaşasın kahvaltı![]()
bencede yoguuduuurrrbulamdm yooooguuumuuus
baslangic icin ideal bence
oyle yapicigim sipski giyicigimmm
yalniz bebisim ben 70 kilo sen 50 benim 1000 ip atlamam 1000 dk surer
oyle mi diyorsun![]()
şüküürrrBen geldim kızlar![]()
![]()
cok sıkıcı bigündü o bakımdan
Kolay olur oEvet mesela dondurma yemesinler![]()
Yok şükür bir şey olmadı gerildim biraz diyelimiyiyim cnm sen nssilsinaliskin degilim banlanmana bir sey oldu sandm
bakim niye banlndin
fevkalade![]()