Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Luluuu94 Luluuu94 canim
egzersiz 2.5
jillian 3
ip 10

toplam 15.5:KK73:

kizlar ben ip atlayamiyorum:KK42:kocam kiziii:KK17::KK53:cok gurultu oluomis:KK47::lülülü:
zaten pek icime sinmedi ipe taakilip durdum sinirlerim bozuldu:KK34:
jillien da 5 dk yapabildm yoruldum ve sıkldim:ıslık: en guzeli egzersizim 8 dk yaptim 198 kalori yakmisim:KK73: aradigim spor bu az öz:rolleyes:
Nasl ses yapiyosun ki hophopmu yapiyosun ahahahahahah :D :D :D ben ziplarken ses cikmiyo sadece ipin sesi oluyo:spor: parmak uclarnla hizli hizli:spor::spor::spor::spor::spor:

Nasl ses yapiyosun ki hophopmu yapiyosun ahahahahahah :KK70: :KK70: :KK70: ben ziplarken ses cikmiyo sadece ipin sesi oluyo:spor: parmak uclarnla hizli hizli:spor::spor::spor::spor::spor:
yok kiz ne hop hopu koca 69 kg havaya sonra yere iniyir spor ayakkabi ile baya dolu cuval al koy yere :D

valla hayaller hizli atlama gercekler 3 4 seri 6 7 tek adimli 8 9 ip takilma seklinde :işsiz:

:-):-)kiz kucukken hic atlamadin mi:spor: ben hizli ama arada takiliyorm ve nefes nefese tabii :D bayadir atlamadim :KK51:
Ama esim oyle bir atliyor ki ipi goremiyorum:KK45: ipi capraz yapiyor yurur gibi ama hizli sekilde:silah: bana bildigin hava atiyor :silah: box yaparken ogrenmisss peeh beeen sokak tozuylaaaan ogrenmistim peeh:ruh::ukala: neyse zamanla hizlanirsin :spor::spor:

:-):-)kiz kucukken hic atlamadin mi:spor: ben hizli ama arada takiliyorm ve nefes nefese tabii :KK70: bayadir atlamadim :KK51:
Ama esim oyle bir atliyor ki ipi goremiyorum:KK45: ipi capraz yapiyor yurur gibi ama hizli sekilde:silah: bana bildigin hava atiyor :silah: box yaparken ogrenmisss peeh beeen sokak tozuylaaaan ogrenmistim peeh:ruh::ukala: neyse zamanla hizlanirsin :spor::spor:
burada kizlarda baya atliyor ben onlardan gaza geldim :D ben guccuken pek ip atlamazdim cizgili tas oynardim :D esine masallah yaa sende iyisin ben berbat sanirim zamanla hizlanmayacak ilk ve son :D zaten kociskom kiziii ben onun kizdigi seyleri yapmam:ıslık:

burada kizlarda baya atliyor ben onlardan gaza geldim :KK70: ben guccuken pek ip atlamazdim cizgili tas oynardim :KK70: esine masallah yaa sende iyisin ben berbat sanirim zamanla hizlanmayacak ilk ve son :KK70: zaten kociskom kiziii ben onun kizdigi seyleri yapmam:ıslık:
Bak atlasaydin simdi boyle olmazdi :D ya gozumun onune hop hop diye cocuklar atlar ya o geliyo :D :D hahahahahaha munter yaa :D

Bak atlasaydin simdi boyle olmazdi :KK70: ya gozumun onune hop hop diye cocuklar atlar ya o geliyo :KK70: :KK70: hahahahahaha munter yaa :KK70:
yok cnm benim icin ip atlama seruvenibirada bitmistir:ıslık:
kiz hop hop cocuklar guzel atlar ven sana gozunun onunde ne canlanacagini soyledim tombul ip ile cebellesen bir bagyaaaannn:oops:

Luluuu94 Luluuu94 canim
egzersiz 2.5
jillian 3
ip 10

kizlar ben ip atlayamiyorum:KK42:kocam kiziii:KK17::KK53:cok gurultu oluomis:KK47::lülülü:
jillien da 5 dk yapabildm yoruldum ve sıkldim:ıslık: en guzeli egzersizim 8 dk yaptim 198 kalori yakmisim:KK73: aradigim spor bu az öz:rolleyes:
Ayol bu spor senin bi kurabiyene yetmez :D

bu arada sıfır karbonhidrat tükettim çikolata bile yemedim :KK70: Luluuu94 Luluuu94 kaptinn kaptinn
Süper :rapci:

Ya artık dayanacak gücüm kalmamıştı bugün tıkandım. :bicak: Hem takımda bütün hafta en çok sporu ben yaptım ben niye ceza alıyorum arkideş yapmayanlar çeksin cezayı:KK59:
Ama olmaz böyle cezalara karşı disiplinli olmamız lazım

Luluuu94 Luluuu94 canim 30puann yaz spora kondisyon bisiklet surdum
Tamam canım

Luluuu94 Luluuu94 canim
egzersiz 2.5
jillian 3
ip 10

:KK73:

08-12 Ocak spor yarışması....

BORDO ŞİŞKOLAR:KK76:

Bir garip:55+50
Favelayn:
munter:15,5
orkide1453:
tgb1907:

KOŞAN KAPLUMBAĞALAR:KK55:
selcanmehmetcan:30
UMEYYE:24
keptinn:
Blacksee55:
SchonerDuft:
Kmsl Hnd:42

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..1puan
Şınav =>5tane..1puan

Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım (ceza düşünülüyor...... :işsiz:)
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak En Büyük KK
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü :kahve:

munter munter uyanık seni :KK66: ip atla canım çok vakit almıyor ve bol kalori 1000 tane si 10 dk falan sürüyor herhalde
Sıkı bi sütyenin varsa giy sallanmaz o zaman

kaptinn kaptinn bilemedim canım spor cezası mı versek
nasıl yani spor mu yapcak kaybeden takım

kizzz buarada beni neden daha mezun listesinde siralamadilar bakimmmmmmm
daha karnen hazırlanmamıs cünkü kuzuuuşşşş

Çok mutluyum kızlar :KK53:
Diyeti bozdum :KK45:
Eşim işten geldi bi kahvaltı sofrası hazırladım :kk77: sonraa
Yaşasın kahvaltı :rapci:
:işsiz::işsiz:aferin sana :işsiz: Luluuu94 Luluuu94 spor listesinden eksilt kuzum hemde baya bi olsun sanki 2 kere kaçamaka yapmış gibi:kahve:

bulamdm yooooguuumuuus:oha:

baslangic icin ideal bence :ıslık:

oyle yapicigim sipski giyicigimmm :KK19:
yalniz bebisim ben 70 kilo sen 50 benim 1000 ip atlamam 1000 dk surer :KK16::KK19::KK70:

oyle mi diyorsun :süslü:
bencede yoguuduuurrr :D
Ben geldim kızlar :KK70: :KK70:
şüküürrr:KK51:
bu arada sıfır karbonhidrat tükettim çikolata bile yemedim :KK70: Luluuu94 Luluuu94 kaptinn kaptinn
cok sıkıcı bigündü o bakımdan :D

Back
X