Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tamam canım -5 @UMEYYE

Evet canım mesela pazar günü 1000 tane ip atlasınlar nasıl :KK66:

Canım o şekerliydi ondan 2-3 kaşıkla yetindim şekersiz yapcam kendime iyi fikir ara öğünde :KK66:

Tamam canım

Canım spor yapınca bana bildir etiket yap ismimin önüne @işareti koy ve Bir garip yaz olur mu

Sınırsız ki sıralama ekleriz :KK66:
Tmm canim hepsini bir aksam yapim o zaman

1 çay kaşığı koy yağ çok koyma canın istiyorsa
:kk77::kk77::kk77:

Arabasinin hamuru cay tabagi kadar âldim cok değil kavun bahcedendi son bitti gecen perşembe günü detoks yaptim annemgil yedi benim hakkımı ver dedim dun yedim :) tadi cok yoktu yani
hamarat olmakta zor ne güzel yemekler yapıyosunuz:KK53:

Tamam canım -5 @UMEYYE

Evet canım mesela pazar günü 1000 tane ip atlasınlar nasıl :KK66:

Canım o şekerliydi ondan 2-3 kaşıkla yetindim şekersiz yapcam kendime iyi fikir ara öğünde :KK66:

Tamam canım

Canım spor yapınca bana bildir etiket yap ismimin önüne @işareti koy ve Bir garip yaz olur mu

Sınırsız ki sıralama ekleriz :KK66:
:KK50::KK50::KK50: o zaman dans ve umeyyenin eksi sporları :D

Sağlıklı kurabiye de tam buğday unu ve pekmez kullanılıyor :KK66:
o zaman tm tahmin etmiştim zaten :KK53:

yulaf var un haline gelmis ve bal var:KK53:
saglikli didik:tokat:
neyse olsn sen cok yeme yine :D

Evet aksami azaltmayinca kg gitmiyor sabah ogle cok yicen aksam dayanacan SchonerDuft SchonerDuft senle oyle yapalimmi zati kalori sayacinda sabah öğle kalorisi cok aksam kalori si düşük
:super::super:

ben suya çamaşır suyu ve arap sabunu koyup silmistim tertemiz oldu sirkede koyabilirsinn bide çıkmayan leke varsa bulaşık makinesi parlatıcısı:-)
arap sabunum yok :( camasur suyu soldurmaz mi:KK57:korkarim kullanmaya:KK57:
sirke koyacagimm bulasik mak. parlaticisida cikartiyir mu :KK57:

arap sabunum yok :KK43: camasur suyu soldurmaz mi:KK57:korkarim kullanmaya:KK57:
sirke koyacagimm bulasik mak. parlaticisida cikartiyir mu :KK57:
bulasık mak aprlatıcısı cok guzel leke cıkartır :super: çamasır suyundan bende ock korkmustum ama halım acık renktı hıcbısye olmadı suyla karıstırınca :KK53:
halıma cay dokulmustu parlatıcı doktum azbısey ustune ıslak mendılle sıldım :super::super::super:

Back
X