Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hatırlamıyorum :bicak:
neyse ben yiemedim valla :D yiyenin sporundan gider kesin etiketlemişimdr Luluuu94 Luluuu94 i:KK53::KK53:
protein iyi verdirmişti bana . ayran detoksu da öyle ikisi ağır olur mu acaba
biri yap sende abartma :D

4 dunu anneme verdim birini iki cocuk gordum paylaştırdim onlara, birini ben goturdum say.birer tane bebelerim yidi iki esim yedi geriye kaldi 13 bak boyle tuketiciyiz :))) kiz unum bitti cocuklarin beslenmelerine kahvaltida esim yesin dedim buzluga attim burda ekmekler 60 kr dustu simitte 50 kr bu zamm gelecek ekmeklére demektir onceden bir tl idi

anaaam bizim burda ekmek 1.25 :ruh::ruh::ruh:

arkadaşlar bgn akşam 6dan sonra su içmesem tartıyı etkiler mi
çok erken tartılıyorum sanki 9da tartılsam daha az çıkarım gibi 7de kalkıp tartılıyorum ben

kaptinn kaptinn canım ben tutabildiğim kadar oruç tutmaya karar verdim ama sahura Kalkınca açlık süresi kısa olacak ben bugün iftar yapmadan tartılsam olur mu?
Bide kendimi kasmayacağım ya yada azcık dişimi sıkıp istediğim kiloya gelmeliyim ayh bilemedim :KK43:

hamilelik diyoduk erken düğün diyoduk :KK53: rüyamda 3 çocuğum vardı psikolojimi bozdunuz :tokat::tokat:
:D :D
ayan olmuş sana :D

neyse ben yiemedim valla :KK70: yiyenin sporundan gider kesin etiketlemişimdr Luluuu94 Luluuu94 i:KK53::KK53:

biri yap sende abartma :KK70:

anaaam bizim burda ekmek 1.25 :ruh::ruh::ruh:
bizim burda da 1 tl susamlı alırsan 1.25 tl
hee o zaman ben protein yapayım

:KK70: :KK70: aman unutmayın bnm dolmaları
kaptinn kaptinn kaçak bulundu ben 5 tane yedim diye topa tutuldum :D sende eksik kalma .güzelmiydi bari dolmalar:kk77:

arkadaşlar bgn akşam 6dan sonra su içmesem tartıyı etkiler mi
çok erken tartılıyorum sanki 9da tartılsam daha az çıkarım gibi 7de kalkıp tartılıyorum ben
bekle kuzu öğlene kadar bekliyoruz zaten herkesi 2 ye kadar istediğin saatte tartılabilirsin :halay: ama su içmezsen ödem ousabilir aman diyim dikkattt

kaptinn kaptinn canım ben tutabildiğim kadar oruç tutmaya karar verdim ama sahura Kalkınca açlık süresi kısa olacak ben bugün iftar yapmadan tartılsam olur mu?
Bide kendimi kasmayacağım ya yada azcık dişimi sıkıp istediğim kiloya gelmeliyim ayh bilemedim :KK43:
oruc tutuyosan öyle yap kuzum iftara yakın tartıl yarın bildirirsin sabh erkenden

:KK70: :KK70:
ayan olmuş sana :KK70:

kaptinn kaptinn kaçak bulundu ben 5 tane yedim diye topa tutuldum :KK70: sende eksik kalma .güzelmiydi bari dolmalar:kk77:
kendi ekmegimi kendim yapmaya baslıcam yakında :deli:

:KK70: :KK70:
ayan olmuş sana :KK70:

kaptinn kaptinn kaçak bulundu ben 5 tane yedim diye topa tutuldum :KK70: sende eksik kalma .güzelmiydi bari dolmalar:kk77:
kuru dolayı çok severim taze dolma sevmem pek ama kuruya dayanamadım çok güzeldi :D

bekle kuzu öğlene kadar bekliyoruz zaten herkesi 2 ye kadar istediğin saatte tartılabilirsin :halay: ama su içmezsen ödem ousabilir aman diyim dikkattt

oruc tutuyosan öyle yap kuzum iftara yakın tartıl yarın bildirirsin sabh erkenden

kendi ekmegimi kendim yapmaya baslıcam yakında :deli:
ekmek yemeği azaltmayı düşünme he kendin yap :KK70:
kuru dolayı çok severim taze dolma sevmem pek ama kuruya dayanamadım çok güzeldi :KK70:
evet çok güzel oluyor . :KK70: :KK70:

@keptin canım 7.30 da evden çıkıyorum ben cumarrtesi mi tartılsam :KK70: :KK70: şaka tabi artık kısmet inş yarına kadar gider ödemler
kimyonlu su iç öğlen de 1 bardak limonlu su iç . normalde 2 lt içiyorsn bugün 3 lt iç atarsın

Back
X