- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #253.561
Cok sık yemeye alıştırma kendini valla ben 3 ara yapiyodum aralari kısınca gittipek sanmıyorum vllasen bu hızla 50yi görürsün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sık yemeye alıştırma kendini valla ben 3 ara yapiyodum aralari kısınca gittipek sanmıyorum vllasen bu hızla 50yi görürsün
hhahaha oda iyimis:)bende bugünü cuma gibi yaşadım ama meğersem perşembeymişüpersin vlla
valla unuttu hee
valla ye yiyebildiğin kadar keptin sonra elimize düşeceksin![]()
benim akşamlar tehlikeli . buün güzel yedim gündüz akşam mantı var kv gidecem başka yemek yoksa ne yicem bilmiyorumCok sık yemeye alıştırma kendini valla ben 3 ara yapiyodum aralari kısınca gitti![]()
keşke cuma olsaydı dimihhahaha oda iyimis:)
evet vallah iyi olurdu negüzel hafta sonu gelmis olurdukeşke cuma olsaydı dimi
özel planlarım var güzel bir akşam yemeği mum falan .evet vallah iyi olurdu negüzel hafta sonu gelmis olurdu
varmi bi planin hafta sonu icin
psikolojik dimihe vallah öyle oldu:) ama inan Cuma herzaman kafamda kendim icin kontrol günü olarak kalcak![]()
bende bugünü cuma gibi yaşadım ama meğersem perşembeymişüpersin vlla
valla unuttu hee
valla ye yiyebildiğin kadar keptin sonra elimize düşeceksin![]()
o zaman liste kalır cünkü ben glemicm yarınGocam evde![]()
keşkeeeepsikolojik dimikk asla unutulmayacak
keşke cuma olsa
o zaman liste kalır cünkü ben glemicm yarın![]()
ben cumarteside calışcam sanıırmm gelirim 2 de fln cıkarımkeşkeeee![]()
Niye kiz naptim yine
Sabah git doktora kan verirsen çıkar öğleneben cumarteside calışcam sanıırmm gelirim 2 de fln cıkarımama doktora da gitcm belki 3 e fln alırım randevuyu bakam bi arıyaymda ne dicekler
neyse haftaya calışırım artık tamda heveslenmştmSabah git doktora kan verirsen çıkar öğlene
Keptin i beğenmişsin beni beğenmemişsinNiye kiz naptim yine![]()
Ne alaka kiz ben seni beğenmemmiiKeptin i beğenmişsin beni beğenmemişsin![]()
Canım düzenli içemiyorum arada unuttuğum oluyor ama bu hafta berbat tı azcık boğaz tutmayınca daha fark yok o kadarbende içeyim bende çok olduğu için hmen fark edilir her gün içiyorsun dimi ölçü var mı ?
ilk kuzuuumKeptinimm nasıl gidiyor bebisslee ilk mi kuzum bir deekaptinn
ooo süpermis canikommm benim bi planim yok esim ders caliso zaten sürekli bende bakarim bakalim neler yapcam....özel planlarım var güzel bir akşam yemeği mum falan .
onun dışında belki sinema ve alışveriş ama kilo vermeden birşey almak istemiyorum
senin ?
evet aynennnsikolojik dimikk asla unutulmayacak
![]()