- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #254.361
Kızlar belim ağrıyor ben nasıl spor yapacagmmmm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok mu niye kiKızlar belim ağrıyor ben nasıl spor yapacagmmmm![]()
Benimkine bu sene bisi oldu arada da olsa yardım eder yapardı simdi yok anca eski mahallesine gitsinbi dha ki kacamağın 100mekik olunca görüşelim
valla katılıyorm bu konularda hiç güvenmiyorm yaparsa süpriz oluyo ama haricinde beklemiyorm ilk zamanlara mahsusms o yemekler temizlikler![]()
gitsin bakalm nereye kadar gitcekBenimkine bu sene bisi oldu arada da olsa yardım eder yapardı simdi yok anca eski mahallesine gitsin
Sezaryen hatırasıcok mu niye ki![]()
iyi hadi kocanın düşüncesizliği bize yaradı akşamı hafif atlatınSabah
10 cici bebe 1 kase süt 2yk harnup pekmezi
Ara
3 ceviz
1 elma
Öğlen
1.5 dönerin içi içind e az marulda vardı
1 dilim kadar ekmek
Ara
Çay
Akşam
2 yk havuçlu pancarlı yoğurt
4 5 çeri domates
Ara
1 bardak light süt içerim
Yürüyüş ortalama 30 dk
Suyu sayamadım
Yapsın bakalım ben çekip gidecem haberi yokgitsin bakalm nereye kadar gitcek![]()
Fırın da tavuk yicektim daha iyi olacaktı aslında neyse acımdan da ölmüş durumdayımiyi hadi kocanın düşüncesizliği bize yaradı akşamı hafif atlatın
sabha ki biskuvilerbilmediğin için ceza yok bu seferlk
![]()
kız gecen eşim odadan cıkarken sen böyle devam et bigün cıkıp gitcm bu evden dedi kapı orda dedm geri geldi elinde cayYapsın bakalım ben çekip gidecem haberi yok
Kendini yormasan bir süre nasıl olurSezaryen hatırası![]()
süt iç süt süt kurtarcı yada meyve ye evde varsa direnFırın da tavuk yicektim daha iyi olacaktı aslında neyse acımdan da ölmüş durumdayım
Bizde de öyle oluyor ama giden zaman gelmiyor ki gerikız gecen eşim odadan cıkarken sen böyle devam et bigün cıkıp gitcm bu evden dedi kapı orda dedm geri geldi elinde caysana cay getirdim diyo kedi gibi bakıyo
![]()
Var süt içerim ama 9u bekliyorum ne kadar geç o kadar iyyi
Aynen canım yaayy normal dogurcm herkeste aynı şikayet![]()
Canım yapmayınca içim rahat etmiyor biraz yapayım diyorum devam ettiremiyorumKendini yormasan bir süre nasıl olur
ama iyi ama kötü zaman geçiyo zaten o yüzden hiç üzme kendiniBizde de öyle oluyor ama giden zaman gelmiyor ki geri
bende eve gidince yemem inşallahVar süt içerim ama 9u bekliyorum ne kadar geç o kadar iyyi
Afiyet olsunSabah
10 cici bebe 1 kase süt 2yk harnup pekmezi
Ara
3 ceviz
1 elma
Öğlen
1.5 dönerin içi içind e az marulda vardı
1 dilim kadar ekmek
Ara
Çay
Akşam
2 yk havuçlu pancarlı yoğurt
4 5 çeri domates
Ara
1 bardak light süt içerim
Yürüyüş ortalama 30 dk
Suyu sayamadım
Aynen canım ya
Canım yapmayınca içim rahat etmiyor biraz yapayım diyorum devam ettiremiyorum![]()
Tamam canım kaybetcez amabugünlük dinlen sırtına sıcak havlu fln koy yat bütün akşam![]()